Pages

31 juli 2015

Dax att fira både de ena o de andra

att semestern börjat & pågår!! 
Vi började med att fara till Skåne, äta gott på restaurang, bo flott på hotell och pricken över i:et, se Marinett, Mikael Rickfors, Dan Hylander och Tomas Ledin. Oj Oj vilken konsert, vilket ös, helt otroligt. De var inte många som kunde stå still där, nej hela parken gungande i takt, ett hav av människor i feststämning, helt underbart.
Så for vi hem om och kopplade på husvagnen för vidare färd uppåt i vårt land. Det blev en härligt semestertripp under nio dagar. Vi  besökte släkt och vänner i Sörmland,

 träffade vänner och njöt av skog och fiske med dem i Dalarna 


Det var så otroligt vackert och så skönt att campa mitt i naturen
Rekommenderas varmt om ni gillar natur, vatten och fiske. 


Vi avslutade vår semestertripp med några dagar hos goa vännerna Rosalie och Anders i Västergötland innan vi for hemåt igen. Där var vi en sväng i Skara, trodde de var Bert som stod staty där men de var en annan guldgubbe :) 


Men jag har ju mer att fira!!! 

mina tio år i bloggvärlden. 
Man fattar knappast att 10 långa år gått sedan man blev bloggare :) 
Tänk vad många ord det blivit, tänk så många härliga människor man mött och lärt känna, så många roliga, sorgliga och underbara bloggar man följt och läst och tagit del av. Man har delat sin vardag, sina händelser, sin glädje, sin sorg och alltid har de funnits någon som kommit in o läst, kommenterat och tagit sin ann.  Nog är de speciellt de här med bloggvärlden. Vänskap på distans. Och ofta finns de ju också en anledning till att man började, i mitt fall var de min Golden tjej, om henne handlade min blogg från allra första början. Den dagen hon kom till mig 9 veckor gammal. Hennes 10 årsdag var i maj. 

Jag har tänkt att fira de här 10 åren på ett alldeles speciellt sätt. 
Eftersom vi var i Dalarna så ville jag fira mina 10 år med att träffa en av mina allra äldsta bloggvänner, ja då pratar jag inte ålder utan hur länge vi traskat runt o besökt varandra på bloggen, o de är nästan lika länge som jag bloggat. 

Paula i Pörtet
Vi bestämde att träffas lite på halva vägen i 


Så kul att äntligen få träffa henne och ge henne en stor kram. En fantastiskt varm o go människa. Tyvärr fick vi bara några timmar tillsammans efter som hon hade bussar att passa, de går de ju inte så många på landet. Men tack o lov gick de några så hon kunde ta sig fram och tillbaka.Vi åt en härlig lunch tillsammans på en mysig restaurang vid sjökanten.

 Njöt av varandras närvaro och bubblade på, ja ni vet så där som bara vi kvinnor kan :) Jag fick en stor burk med torkade Karl-Johan svamp med mig hem. Lite guld för mig som aldrig plockar själv men gärna äter.

 Nu har jag en önskan att  hon kan komma ner och hälsa på hos mig någon gång. En vacker dag så............!!

Vi hade solen med oss under hela semesterresan, ibland gömde den sig bakom molnen men det var bara en enda eftermiddag som vi hade regn o då satt vi under markisen på vännernas husvagn och hade de lika trevligt som i solen och så hade vi solen på flaska och lite annat gott i glasen :) Jag de var när flaskan tog slut som regnet började.


Ja då är man inne i sitt 11:e år på bloggen......har väl inte varit så flitig sista tiden, men så är de ju, bloggandet går lite upp och ner. Hoppas alla har en fin sommar och samlar på Er  massa goa sommarminnen!