19 september 2011

Förbxxx taggtråd

Taggtråd, de e ett hemsk skit.

Jag har haft taggtrådshelg. Vill få bort all sånt skit som hänger här och där runt hagar och i skogen, så medan älsklingen hade golftävling i lördags

så roade jag mig kungligt med taggtråd.

Vem hade roligast??
Ja nu kan man ju inte ha roligt jämt, hade man de så vore de nog inte så roligt, eller ja man kände väl knappt att man hade roligt - eller nått!!

Med hjälp av Benforden den kära dumpern som tar sig fram överralt och sväljer massor på flaket och så lite hjälp av Rosalie gick de som en dans.  Snart kommer skrotinsamlaren o hämtar skiten. En liten runda till vid tillfälle sen är taggtråden på den här gården ett minne blått. Och ingen lär sakna den!!
I lördags morsö hade vi 0 gradigt här.  "Inte en enda grad" Efter några timmar hade vi full sommar och kanonväder. I går var halva dagen fin men sen blev de sån där redigt blöt o ruskig höst, så ruskigt så hästarna fick vara inne i natt.

De gillar Pärla. Hon älskar att komma in i boxen o få vara lite ifred, stå o äta i sin påse, klia sig lite, gosa men ända ha Filip intill men på behörigt avstånd framför allt när det är dåligt väder. Min gamla skrutta!! Snart dax att frisera henne lite. ((först måste alla flugor och mygg ta vinterledigt))
Så idag på morgonen blev det utsläpp och stallgöra, redigt rofyllt.

Hoppas Ni haft en fin helg!!
Måndag igen - då kör vi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18 kommentarer:

 1. Härligt att du sluppit all taggtråd där nu! På Gården tog det rätt länge innan all taggis var bortriven. Det vara inte bara gamla stängsel utan hittade också taggis på marken strax under mossan i hästarnas hage, hujedamej!
  Lilla Pärlan; man kan riktigt se hur hon myser där inne vid höpåsen :-).
  Måndagshälsning från andra sidan potten!

  SvaraRadera
 2. Oj, vad du har jobbat på bra, det måste kännas otroligt skönt när det är gjort!
  Kram♥ och god morgon

  SvaraRadera
 3. Det är mycket pyssela att ha hästar förstår jag, eller jag vet!
  Mina svärföräldrar har fyra stycken och jobb mest hela tiden.
  Hoppas du helg varit fin :)
  Kramen♥

  SvaraRadera
 4. Skönt att bli av med taggtråden!! Trodde först att du fått ont i halsen...Undrar just hur man tänkte förr när man använde taggtråd, tror bestämt att vi använde det när jag var liten...nu skäms jag. Fast det var ju kanske inte jag som försökte stängsla in djuren då...
  Söderköping ÄR faktiskt en stad...även om man knappt kan tro det!! Riktigt trevlig dessutom, och under vår promenad konstaterade prinsessan att alla måste vara välfriserade också, för vi hittade åtminstone fem-sex frisörer efter promenadstråket...annars brukar det vara pizzerior som dominerar!!
  Inget kul väder idag heller, ska inte sticka ut näsan utanför dörren förrän jag ska till jobbet ikväll.
  Ha´en bra måndag vännen!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Tvi vale för taggtråd! Ett satans påfund!!!!
  Grå måndag här...och jag är fortfarande hemma från jobbet, men hoppas kunna jobba imorgon igen!
  Ditte...hon är ju som hon är, fniss!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 6. Hallå tack så hemskt mycke alltid så roligt att få respons på de man tillverkar ;) oj vad du har slitit i helgen..så söt din häst är
  kram pia

  SvaraRadera
 7. Taggtråd är hemskt! Gör sååå ont att fastna i den!
  Usch, så kallt ni har redan. Än så länge har vi hållt oss på plus, men det är ju bara en tidsfråga för oss också.
  Ha en härlig måndag!

  SvaraRadera
 8. skönt att bli av med taggtråden... jaja man kan inte ha kul jämt.. det är som Alfons Åbergs farmor säger. Det är bra för dem att ha tråkigt. Hon säger att de tråkiga sakerna finns till bara för att man ska märka skillnad sen när det roliga kommer!

  Hoppas du får en riktigt kul & mysig måndag!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Nå er ikke jeg noe stort golf fantom så jeg holder med deg og piggtråen.

  SvaraRadera
 10. Ja utan AC hade det inte gått!! Nu är vi hemma igen i varje fall :-)

  SvaraRadera
 11. Taggtråd, det värsta jag vet det bästa min granne vet! Grrr!

  SvaraRadera
 12. Saken är den att det av någon idiotisk grund är lagligt att använda taggtråd till hagar där det fortfarande går djur, förutsatt att man inte använder elstängsel samtidigt.

  Men... och här kommer det goda: Gamla oanvända stängsel måste tas bort, enligt samma lag :-D

  Kramar från mig <3<3<3

  SvaraRadera
 13. Fan vad bra du är som tar bort det... jäkla elände för vilda och tama djur även barn... inte kul men du är duktig.
  Hoppas du får en bra dag =). kram

  SvaraRadera
 14. Tänk att ni varit utan grader, någon grad vill jag åtminstone ha och har haft det än så länge men snart kommer garanterat något och stjäl dem också.

  Apropå vem som hade roligast. Vet inte jag brukar ha roligast innan jag börjar putta, men nu pratar jag minigolf och inte långgolf vilket jag inte skulle tordas prova, ett annat klientel och båda mina söner spelar och de skulle åtminstone få vika sig dubbel vilket gör att det blir svårt för dem att spela och det vill inte en mamma sabotera.

  Helgen har varit helt underbar och nu är jag tillbaka i stan och kan fundera över varför just jag för tillfället är så lyckligt lottad.

  SvaraRadera
 15. Ja gammal taggtråd är INTE kul. Inte helt lätt att plocka bort och rulla ihop, det kräver minst en maskin och en hjälpande hand.

  SV: ang garderoben så....ja du har rätt som vanligt ;)

  Kram//Carolina

  SvaraRadera
 16. Jaa du. Taggtråd är ett riktigt skit..minns så väl när vi hade kor och dom kom hem sönderivna på sina djur av taggtråd...fy för den lede...

  SvaraRadera
 17. skönt att bli av med taggtråden, det är egentligen ett gissel för alla djur
  vilken söt Pärla :)
  kramar

  SvaraRadera
 18. Som sagt, ett elende, det där med taggtråd, här om kring finns det ingen taggtråd på några hagar. Skönt att veta nör mina små djur pinnar omkring ute i det gröna, IOM att de studsar som två kaniner när de är ute på gärdena och springer...

  Här har de bakats och kalasats hela dagen så nu ropar kudden högt efter mig..;-)

  Ha en go tisdag.

  Kramizar

  SvaraRadera