04 november 2013

Första besvikelsen...:(

ja då snackar vi sjukvård. Jag har alltid varit så nöjd med sjukvården och deras bemötande förutom en gång när jag stötte på en trött o grinig sköterska som skrämde mig från vettet, men hon fick så hon teg kan jag lova. Men förutom de. 

Men nu är jag besviken. Inte på sjukvården i sig utan snarare på vår regering för de är ju dom o deras beslut som ligger bakom de som blir. Sjukvården är ju uppbyggd på skattepengar och dom ska ju sparas. Ja ni vet ju själva hur de är. 

MEN TILL SAKEN DÅ. 
Förra veckan blev jag lite sur för då hade de gått fyra veckor sedan jag lämnade sista proverna o inga svar hade kommit, så jag ringde avdelningen o fick veta att min läkare hade inte ens signerat de svar som kommit :( sköterskan lovade att läkaren skulle ringa upp mig denna veckan så de hoppas jag hon gör. Lite jobbigt att gå i ovisshet, men kanske ska man se det som ett gott tecken - man hoppas :) 

Annars har vi badade i poolen "årstiden till trots" faktiskt flera gången innan vi vinterstängde den. Hade +25 grader i vattnet - super gott. Men nu har den sitt vintertäcke och ska sova tills våren väcker den till liv igen.  Badvakten har fått vinterledigt  


När min älskling fyllde år "här om sisten" blev hans present från MIG, biljetter till 


För de önskade han sig. Så i fredags var vi och såg honom. Vilken karl!! jag får lov att säga att jag har aldrig varit så där i honom, men jösses - vilken show o nog har han många goa låtar som fick en att gunga med....:) blir man 71 och är så där pigg - då kan man slå klackarna i taket - snacka om kondis!!  

Har jag berättat att jag bor pånäää, de har jag nog inte, men nu vet Ni :) faktum är att jag har ju utvandrat härifrån en gång men nu efter 6 år har jag återvänt, så då borde jag kanske bott på "återvändarnas väg" MEN de finns nog ingen här :) 

Tänkte inte tjata om hur "otroligt dålig bloggare jag är nu" för de vet Ni ju!!!

15 kommentarer:


 1. Hääärligt med bad i 25° <3
  Åh,så mysigt med RW Show,kan tro att det var bra Live/Kramen

  SvaraRadera
 2. Favvo Anki....jag smyger allt på dig i buskarna....så jag vet var jag har dig!!!
  Hoppas, hoppas de ringer denna veckan om provsvaret!
  Var rädd om dig!
  Kram och vink.

  SvaraRadera
 3. Förstår hur du känner dig för gå å vänta på något sådant provsvar är ju ganska oroligt. Håller tummarna att du får det snart och att det givetvis är goda nyheter.
  Tänka att kunna bada ute så sent på året inte illa.
  Önskar du får en fin vecka/kramen

  SvaraRadera
 4. Ledsen att behöva säga det.. men sjukvården blir man tyvärr besviken på allt som oftast... När man har med dem att göra ofta så blir man varse om det...

  Hoppas verkligen läkaren hinner ta sig tid att titta på, signera & RINGA UPP DIG!!!

  Ha en fin kväll goa bloggerska <3
  kram

  SvaraRadera
 5. Så trist när det inte finns nog med personal inom vården. Vi har en toppenläkare här som ringer och skriver, men man frågar sig hur länge hon orkar?!?! Jag hoppas verkligen att du får svar den här veckan i alla fall.
  Jodu, den har jag svalt för länge sen. Maten alltså, haha.
  Passar bra med utvandrarnas väg, jag som håller på och forskar om mina äldre släktingar som säkert tog den vägen. Om de nu inte åkte från Malmö. Var ju lite modernare att åka därifrån!
  Hoppas du har en fin kväll.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 6. Fint att bo på utvandrarnas väg,det skulle kännas lite historiskt**
  Ja du, vad ska man säga om sjukvården. Det är som att spela på lotteri, och det gäller att träffa på rätt läkare.Diagnosen får man oftast ställa på sig själv genom att googla,sant....
  Hoppas att du får svar snart,
  Kram vännen**

  SvaraRadera
 7. Ja, sjukvården idag förnekar sig inte...Dåligt att inte få svar snabbt när man går och oroar sig...
  Jerka är helt fantastisk! Skulle gärna velat se denna show! Kramiz

  SvaraRadera
 8. hoppas nu att du får svar den här veckan, dålig stil, tycker jag
  vilken härlig pool, den ser rätt stor ut, nu blev jag allt lite avundsjuk
  mm, det har alltid varit fart på Jerry Williams :)
  du får sätta upp en egen skylt där det står
  Invandrarnas väg :)
  kramar

  SvaraRadera
 9. Men snälla rara, du försöker ju! Du har ju flyttat, börjat plugga, börjat umgås mer med nära och kära, fixat med nya huset och tomten, herreminje människa du kan inte ha hur mycket tid som helst. Fast jag vill ju att du prioriterar bloggen, liiiteliitegrann sådär ibland! Skit med proven, fattar dom inte att folk blir nervösa, finns inget värre än att inte veta hur det ligger till!
  Du får skriva till kommunstyrelsen om en ny väg med rätt namn tycker jag Återvändsgränd, var det så den skulle heta, fniss
  Kramen

  SvaraRadera
 10. int är du dålig bloggare...du bara tänker lite på annat..Kram kram Kära du, tänker på dig//Karina

  SvaraRadera
 11. 25* känns helt OK!

  Så surt att få vänta på svar så länge...

  Kram

  SvaraRadera
 12. Ovissheten är det värsta.Hoppas att läkaren ringer snart.
  25 grader i vattnet....MYYYS!
  Kan tänka mig att Jerry gav järnet!
  Kram!

  SvaraRadera
 13. Du är inte alls någon dålig bloggare... bara en bloggare med mycket annat på agendan just nu ;)
  Jobbigt att vänta på provsvar - hoppas du fått det nu och att allt är OK.
  Han är allt väldigt bra Jerka... var och såg honom i Göteborg för ganska många år sedan... både Lasse och jag gillar honom mycket :)
  Härligt med pool :)
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 14. Men det är ju så kul när du sen ger ett livstecken ifrån dej!! Fast jag har ju lite "koll" på dej via FB...
  Nu vet jag precis vad ni upplevde när ni såg Jerry, man kan inte sitta still och visst blir man imponerad av honom!!
  Synd det här med vården. Känns nästan overkligt det jag fick uppleva igår, men sen var jag ju också inte på landstinget, utan via vårdslussen och vårdgarantin hamnade jag på Capio läkargruppen. Först ringde de dagen innan och undrade om jag hade några frågor...hälsade mej sen välkommen till dagen därpå. Efter operation fick man en fint dukad bricka med thé och smörgås, vackert porslin. Sen kommer dom att ringa i veckan och höra hur jag mår, liksom om ca sex veckor...Sen kan man fråga sej varför inte alla vårdinrättningar kan ha det så här??!!
  Håller tummarna för dina provsvar, och som du skriver, säkert inget allvarligt eftersom de inte hört av sej, men ändå...man ska inte behöva leva i ovisshet!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 15. Det är dålig stil att inte få svaren på sina prover så snart det går. Vilken människa som helst borde begripa att man vill veta resultatet.
  Jerka (Jerry W) har varit en av mina favoriter sen dag ett! Så har han ju haft schäfer som han tävlat med, men nu har han en "malle", fattar inte hur han hinner.
  Kram!

  SvaraRadera