30 januari 2017

Och så hände ingenting - (nästan)man ska inte planera en massa. Framför allt ska man inte göra som mig (enligt min man) bestämma saker gemensamt som det sedan visar sig att bara jag bestämt. Min älskling har skrattar alltid gott när jag som i lördags sa
-vi var ju överens om att vi skulle köra till Ikea och köpa en garderob till
han skrattar o säger. Du kom överens om...hummm. Ja så de blev ingen garderob denna helgen.


Ja, ja nu förstår jag vad du tänker - var hon inte på Ikea förra helgen. Jo det var jag ju och jag var faktiskt och kolla in paketen (som garderoben ligger i) fanns inte en chans att jag orkade bära de själv Så jag måste få med honom dit, jag försöker igen nästa helg:)
Jag har lovat att vi ska B A R A köpa garderoben, raka vägen till den o så ut igen. Han tror inte redigt på de - men har jag lovat så har jag. 

Den egentliga anledning till att han inte ville åka var att det var skidsport på TV. Den enda sport han ser är S K I D O R o den här lördagen var visst en hel del. Ja han är väl värd lite vila o slappande framför TV:en nu när han renoverat nästan alla ledig tid. Jag lät han till och med slippa åka med till stan och veckohandla. Så säg inte annat än att jag är snäll J

Jag kompletterade matkassarna med 2 buketter tulpaner. En vit och en orange, men nu tycker jag de är mer röda, fast de är oranga. 


Jag har orange kök, eller nej de har jag inte, men färgklickarna jag har i köket går i orange. En varm och glad färg tycker jag. Jag klär mig gärna i den färgen. 
6 kommentarer:

 1. Nä men favvo......har du börjat blogga igen! Bravo och Hipp Hipp Hurra
  för dig. Nu kommer jag att smyga in här, måste ha full koll på dig....hi.hi
  Vink Vink från mig. Kramen kommer flygande över hav och land. Du vet jag är i Paradiset.

  SvaraRadera
 2. Yiipphhiiee - äntligen en till som har orange som favofärg. Är totalt såld på en färgen både vad gäller handdukar, min väska, mitt klockarmband, tröjor och mina dojjor. Åsså kompletterar jag med två favon till - limegrönt och lila. Mums säger jag bara:-)

  PS. Tycke du var rätt schysst mot din man. I mitt fall är det varken han eller jag som gillar IKEA eller andra stora möbelvaruhus för den delen. Å jag har då aldrig köpt servetter och värmeljus där heller - konstigt nog. DS.

  SvaraRadera
 3. Du är då för härlig! Snällt av dig att låta älsklingen få titta på favoritsporten :) Bara att ta nya tag och planera för IKEA till nästa helg kanske!
  Jag gillar också orange, så med pantertanten Gunnel så är vi i alla fall minst fyra :)
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Då får vi hoppas det inte är skidor på tv i helgen igen. Det är verkligen tradigt att titta på! Fast jag tycker inte Ikea är jätteroligt heller. Gillar inte upplägget att man måste gå runt hela, man kan verkligen inte snabbhandla. Men äta på Ikea, det gillar jag!

  SvaraRadera
 5. Ska också försöka få med mig gubben till IKEA, men det får bli lite längre fram, haha.
  Ha en fin dag.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 6. Du är då så snäll mot mannen din. Klart han ska få se den sport han gillar, ibland i alla fall..**
  Jag har faktiskt tänkt mig en tur till Ikea. Kuddöverdrag och plädar behövs. Det blir lite svinn på dessa saker med söta Nellie som gärna tuggar och gnager på sånt..**
  Orange kök hade jag på det glada sjuttiotalet. Då var den färgen populär..
  Kramar♥

  SvaraRadera