19 april 2017

Att det ska vara så svårt

Att sätta sig ner och pränta ihop lite bloggtext.
Jag tänker var enda dag ”nästan” ikväll måste jag…men de är nog så att de där ”måstena” är inte speciellt inspirerade. Hur som nu så………………..!!

Påsk är de knasiga vädrets tid, eller är det hela april kanske. Jag såg dagen idag, som förvisso varit solig men ändå ganska kallt om näsan, natten till dagen bjöd på -6 grader. Men i ett minne på FB för 3 år sedan, ja då satt jag i solen med fötterna i poolen. 

April är april – man vet aldrig vad de vädermässig bjuder på. Man vet inte vad det bjuder på för övrigt heller för den delen.

Men de här med påsk. Vi var lediga i dagarna fyra så vi kopplade på husvagnen och körde till Västergötland. Ett litet ställe som hette Hökensås. Där mötte min svåger upp och på påskafton anlände även våra kära vänner som bor i Västergötland. Mycket trevlig camping med mycket fiskesjöar, 30 stycken vill jag minnas de var, fast jag fiskade inte. Gubben min gjorde bara vid ett tillfälle. Men där fanns också fina strövområden och de gick jag mycket i med jycken. Fanns olika långa runder, från 2 km till 1,4 mil. Bara att välja.
Vi spelade mycket kort, åt gott, gjorde ingen nytta alls utan bara njöt av ledighet och de kalla vädret. Härliga dagar kort o gott!!
Den här veckan har det varit fullt ös på jobbet igen. Men arbetsveckan är ju kort, lika kort som påsken var lång,
4 dagar J


7 kommentarer:

 1. Det låter som om ni hade en fin påsk :)

  SvaraRadera
 2. Ser att ni haft en trevlig påskhelg ... härligt! Skönt att "bara vara" och njuta av fina omgivningar, god mat och trevligt sällskap :)
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det låter som att ni haft en härlig påskhelg! Nu ska vi bara få lite vår i luften också :)

  SvaraRadera
 4. Då har du väl haft en rolig påsk eller!!!?
  Att känna sig tvunget att knåpa ihop en bloggtext är inte roligt. Det ska kännas kul att blogga. Det ska inte vara ett tvång!

  SvaraRadera
 5. Påsk är en väldigt knepig månad...men i min bok är det vår då så därför satt jag på en uteservering och åt Pizza härom dagen...alla andra satt inne...men det ÄR vår..så det så ;)
  Sprang därifrån efter intagande av nämnda Pizza..ifall de ringde polisen/ambulans för mitt omhändertagande...för säkerhets skull ;)

  Ha de fint.

  SvaraRadera
 6. Det kommer nåt inlägg från dig då och då iaf och det tackar jag för.
  I Hökensås har jag varit ett par gånger på boxerläger i början av 90-talet nån gång. Minns att det var fina träningsplaner och mycket skog att spåra i.
  Kram/Kicki

  SvaraRadera
 7. Hej! Ja du är sannerligen ute och luftar dig, både här och där ser jag spår av liten fru Nilsson....och ja, håller med, för tre år sedan plockade jag vitsippor och njöt av nässelsoppa. I år är allt jag ser utanför min dörr vitt vitt och vitt...suck. Du hann väl med ett huvudstadsbesök också, tyckte mig skymta ett slott...
  Kramen

  SvaraRadera