03 september 2017

Nu ska ni få se................Jag tänkte ni skulle få se mitt lilla ”ledigarbete” ja alltså de jag gör på fritiden, så fritiden blir lite mindre. Jag pratar om målarfärg och pensel 😊 Så var det den där järnspisen – husets stolthet. Den har lite rörligt omkring sig just nu den befinner sig mitt i målavärlden ju. 

I går hade jag EGENTID, det är inte ofta jag har det här hemma, men ibland så. Gubben var i Tyskland. Jag roade mig med att måla.
Jag började när jag hade några semesterdagar kvar, de tar sin lilla tid. 


Så var jag på långpromenad med mitt ständiga sällskap, hunden. Plockade lite här hemma o så latade jag mig. Det är rätt skönt att lata sig. Framför allt när man målat en trapp, och varit lite av en akrobat

I fredags hämtade jag hem Ebbhas lilla kista. Det tog några månader innan jag blev klar till det och de rev naturligtvis upp såren igen. Tänk vad mycket känslor man kan ha för en hund. Min bästis var hon i 12 år, klart hjärtat grät när hon dog. 

 Min fina tjej

I morgon är de jobb igen, de man får lön för, de får man ju inte när man målar hemma, fast man sparar ju pengar, en målare är inte gratis.
6 kommentarer:

 1. Har tummen mitt i handen. Det har mannen min också. Men att mål gillar jag skarpt, bara jag slipper förarbetet;-) Man ser ju resultatet direkt om man säger så.

  Klart att du sörjer hunden! Den har ju varit en av familjen.

  SvaraRadera
 2. Här målades i vintras, massor av möbler och sånt tar tid.
  Så fint att du fått hem din fina vän, beklagar din förlust. Kramiz

  SvaraRadera
 3. Men oh, nu får jag också tårar i ögonen....Ska urnan stå där hemma eller ska du ha henne i en minneslund på gården? Jag har aldrig valt att ta hem kvarlevorna eller askan, av förklarliga skäl, jag har ingen tomt och i övrigt ont om plats. Men jag lovar att mina djur, både hundar och katter finns för alltid i mitt hjärta.
  Målningen såg ut att gå som en dans, du är duttig du!
  Kramen

  SvaraRadera
 4. Jättefint blir drt. Visst är drt skönt med egentid, att vara alldeles själv hemma.
  Drt är så roligt med djur men lika hemskt när dom blir sjuka eller går bort. Vår katt fick somna in i våras, hon blev 18år

  Kramar��
  PS mitt mobilnummer så du kan ringa när du har vägarna förbi
  0706720665

  SvaraRadera
 5. Kul att hitta ett inlägg av dig. Du skriver så sällan, så det gör att jag inte "tittar in" så ofta.
  Duktig är du med färg och pensel, kan inte vara det enklaste att måla en öppen trappa.
  Så nu är Ebbha hemma igen på sitt vis. Jag har aldrig sparat askan efter mina hundar. Det är illa nog att se bilder på Jolly stup i ett i gamla inlägg och i fotofilerna på datorn.
  Man saknar dom så till den milda grad.
  Kram/Kicki

  SvaraRadera