28 mars 2018

Hej bloggen

 hoppas du har saknat mig. Jag har ofta tänkt på dig, men det har som mycket annat stannat vid en tanke. Men ge aldrig upp - jag kommer alltid åter.

Jag ska gjort något helt galet. Jag gått från Boston till New York. Ja de e sant, jag började den 8 februari och kom fram till New York den 13 mars. Jag mötte massor av människor längs vägen och de var också en hel del som susade förbi mig :) När jag kom i mål hade jag gått 592 975 steg. Inte illa de. 


Så har jag ÄNTLIGEN använt min färg, målarduk och stativ jag köpte för flera år sedan. Bättre sent än aldrig. En så länge testar jag bara lite men snart känner jag mig nog redo att göra en redig tavla i massa glada färger. Ja färger de älskar jag, som man kan se. Vad ska de föreställa mån tro?


Nu är det snart påsk och långledigt. De ska bli gutt. Lite vila då och då är skönt.

Så……….


Glad Påsk 5 kommentarer:

 1. Grattis till både stegen och målning. Och ännu mer till blogginlägget. Du ser, du både kan och hann. Vad vitsig jag var nu��Glad påsk!

  SvaraRadera
 2. Ja, du/din blogg återuppstår ju alltid, den här gången lagom till påsk. Får se hur länge din stackars blogg får överleva den här gången;-)

  Boston-New York - WOW. Ja, där är du ursäktad att du inte bloggade - eller inte;-)

  Måla är kul som hobby! Å du har helt klart åstadkommit ett färgstarkt verk som gör mig glad:-)

  SvaraRadera
 3. Hej vännen, tavlan kanske föreställer dig och ditt färgglada liv? Dina drömmar och projekt, allt som poppar upp i huvudet på en smågalen lycklig tjej i sina bästa år? Kram från pörtet

  SvaraRadera
 4. Hej, det var inte dåligt, många steg.
  Färgglad målning, härligt. En dröm jag också haft, gick faktiskt i höstas på en en dags kurs, jätteroligt, har en tavla från den dagen.
  Ha det fint stor kram

  SvaraRadera
 5. Kul att du "poppade" upp igen på bloggen. Jag såg det inte då i påskas, men får önska dig trevlig Valborg i stället.
  Kul att kolla stegen.
  Kram

  SvaraRadera