11 juni 2018

När man börjar bli gammal



händer de saker, fast sanningen är väl att de händer saker hela livet. Man bara skyller på åldern, när de händer mindre roliga eller rent av negativa saker.

Jag har haft några sådana där första gången i livet upplevelse, så här i övre, övre tonåren.

En dag så fick jag ont i halsen, hade svårt att svälja, men de var inte så jag blev liggande utan jag traskade på som vanligt, men när de gått någon vecka så tänkte jag att kanske lika bra att en läkare får kolla ner i halsen o se så det inte är något farligt. Sagt o gjort. Jag hade halsfluss, för första gången i livet. Efter att ha hört andra berätta förstår jag att den var ganska lindrig. Så jag hade väl tur i oturen. Penicillin i 10 dagar så var de över. 

Så skulle jag åka färja med bilen. De har jag gjort förr många gånger men då har gubben suttit bakom ratten. Nu var han inte med, jag hade en annan gubbe bredvid mig, ja en arbetskamrat vi var på väg att ”avtacka en annan arbetskamrat” eftersom jag körde så var jag ju så illa tvungen att köra ombord på färjan själv – de var inget konstigt alls. Men ändå första gången i livet. Lite pirrade de allt i magen innan jag var ombord 😊 Man är lite knäpp :) 

Lite onödigt vetande så här i början på veckan.









2 kommentarer:

 1. Jag har heller aldrig kört på en färja. Inget jag längtar efter att göra faktiskt.

  SvaraRadera
 2. Jag är också nervös för allt jag hör första gången, men du fixade ju det galant.
  Vill önska en härlig midsommarhelg.
  Stor kram
  ♥️

  SvaraRadera