03 maj 2010

Okey JAG ERKÄNNER!!

...jag har en konstig liten last, en sak som påverkar mig och gör det svårt att motstå. Då och då kommer det små söta erbjudande på posten. Typ - gå med nu så får Du - på köpet!! Oh ja, hur många gånger har inte JAG, jag som sällan eller aldrig läser böcker, gått med i bokklubbar för att de lockat med "just en sak som jag vill ha"? . En gång var det en läcker morgonrock, så varm o så god o så skön såg den ut - oh vipps var jag med. Aldrig fel med bra böcker i bokhyllan även om man aldrig läser dem. De finns ju folk som lånar dom, alltså jag gör trots allt en god gärning mitt i allt ihop.

För lite sedan damp de ner ett erbjudande från Tara.Tre tidningar för 59:- & en läcker röd weekendbag samt läcker sjal. Vem kan motstå det? Inte Anki inte. Hon är en svag människa för läckra saker.
Idag kom tidning nr 1. Jag vet inte redigt vad jag ska tycka om den. Mångsidig - japp, läsinnehåll - nja det är mer tveksamt. Mycket att titta på varjefall o läsa om lite "folk o fä"
Ett lite reportage om..............


Är det så vänner - är vi beroende av våra bloggar, har de blivit ett gift för oss. Skulle vi klara oss om de försvann? Det är frågan det? Eftersom min blogg bråkat så mycket "har jag verkligen känt efter" och med tanke på att jag intagit stridsberedskap o kämpaanda för att gå segrande ur bråket oss emellan - så har det väl någon rutig orsak eller randig anledning!! Kanske är det så.
Var vore internet i all sin glans om inte min blogg fanns?! Hur är det för Dig?

Vidare fanns de tips om hur man GÅR SIG SMAL!! Jag går en hel del o har faktiskt gått ner några kilo sista veckorna. Fast jag tar de på fel vis - jag blir orolig. Varför går jag plötsligt ner i vikt? Nja jag traskar ju alltid omkring så de e la min kropp van vid.

Recept på godsaker som man så rakt inte går ner i vikt av, typ en sån här läckerhet.


Apotekets nya reklambild för hårvårdssortiment fanns med DEN GILLADE JAG SKARPT.
En vacker dag ska jag ta mig tid o verkligen gå igenom innehållet i tidningen - vem hinner det nu mitt i vårstöket? Jo lite trädgårdstips fanns naturligtvis med,oh de e ju bra för mig nu när jag äntligen kan börja tänka TRÄDGÅRD!!

Nu väntar jag o längtar efter paketet med den läckra röda väskan o sjalen!!!

24 kommentarer:

 1. Du, nu har bloggen insett att du inte sminkar dig så ofta. Inte en mening med ordet sminkar i....
  Vad har du skrämt den med?

  Öh, jo jag känner igen det där.
  Senast igår gick jag med i bokklubb. Krimbokklubben.
  Välj tre böcker och en dvd boks för endast portot på 129 kr....
  Vem trillade dit.
  Japp, undertecknad.
  Jag älskar krim.
  Jag valde Hercule Poiro (stavas det så) som dvd boks...
  Böcker som jag inte och jag kommer läsa dom.
  Men när...

  Nänä, inte sluta blogga nu. Fick inte jag så får inte du. Enkelt og greit!
  Däremot ska jag hasa mig upp till kudden nu. Sängen väntar. Trötter och less...
  Så vi höres snart igen.
  Godnatt min vän i mörkaste småland.
  Synnöve.

  SvaraRadera
 2. Jo, om jag ska vara ärlig så är jag nog ganska beroende av bloggen,
  för det är så mysigt med kontakten med alla bloggvänner,
  och att kunna få skriva om lite av varje.

  Det att ibland man går ner i vikt eller går upp...kan vara knepigt ibland att veta varför.
  Men att röra på sig och även promenera mycket kan nog påverka.

  Ha det så gott
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ha, ha, ha jasså Anki har fallit för reklamen....Väskan och sjalen verkar bättre än tidningen men jag har aldrig läst den så iåf ska jag inte säga nåt om den.

  Det där med bloggen.....där är det inget snack....klart man är beroende ;)
  Kraaam//Carolina

  SvaraRadera
 4. Ha-Ha!

  Nu fick du ju MEJ till att vilja köpa den där tidningen - måste ju få reda på om jag uppfyller alla kriterier på att vara bloggberoende!!! ;-D (Och det gör jag säkert... Hm!).

  Dessutom skulle jag behöva lära mej att ut och gå ORDENTLIGT!!! :-) Traskar ju runt en hel del med kameran, men det är snarare SLOW-walking än POWER-walking... <:-)

  Ha en fin dag, Anki!!! :-)

  SvaraRadera
 5. Hej vännen!
  Tack för din hälsning hos mig =) Blir så glad =D!!!
  Fniss.. jag är så glad att det va du som gick som segrare i denna faight med datorn =)
  Jag vill absolut att du är kvar!!!
  Men jag håller verkligen med dig.. bloggandet kan upplevas som ett gift.. på både gott & ont. Själv har jag fått lägga den lite åt sidan, för jag hinner inte med på samma sätt nu. Är så mycket annat nu så här på våren =)

  Fniss.. jag va oxå en som gick med i allt för det de lockade med..fniss... men jag har nog bättrat mig senaste åren. Nu har jag nog insett att jag behöver inte alltid de där jag TROR att jag behöver..hihi.. men visst är det svårt att låta bli alla fina erbjudanden & gåvor =)

  Hoppas att du mår bra & att du får en fin Tisdag!!!
  Varm kram Tina

  SvaraRadera
 6. Det här med bloggande går väl lite upp och ner just nu för mig.Men jag tror det är bra med en blogg. Bra att få skriva ner sina tankar och frustrationer.Många har så fina bloggar och många lägger verkligen ner mycke tid på sina bloggar. Själv så skriver jag nog bara rakt av vad jag känner för utan någon direkt plan. Finns det människor som vill och ids läsa så blir jag glad ,glad blir jag också för varje kommentar som lämnas för det visar att det finns människor där ute som bryr sig.
  Förrut lockades jag till dessa erbjudanden men nu blir det mindre och mindre av detta jag vet inte varför.Jo du undrade ju om hunvalpen när vi får hem den och jag tror vi ska hämta den lördag vecka 20 när jag jobbat klart.Jag längtar och ska åka dit idag och busa lite med den.
  Ha en fin dag
  ewa

  SvaraRadera
 7. Morning! Den enda last jag övervunnit är den du fallit för...jag blundar o går vidare! Var annat förr...
  Går du fortfarande i shorts?! Här är alldeles för kallt! Och bloggen...jo den betyder mycket, mycket! Din tycks det ha gått troll i...sminkad...fniss!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 8. Jag har aldrig läst den tidningen men Gunnel från Gunnels gröna var med där såg jag så bara en sån sak.. hon är bäst! Och väskan ser urläcker ut!
  Ja det har jag frågat mig också om jag skulle klara mig utan bloggen.. jo det skulle jag nog men nog vore det trist.
  Hoppas du har sol idag!

  SvaraRadera
 9. Lambergafrua4 maj 2010 13:29

  Har du slutat sminka dig nu, he he;)
  Jag tror nog att de flesta av oss som börjat blogga är mer eller mindre fast i beteendet. Och trivs med det :D Det har till och med gått så långt att MiML börjat kolla, om det finns internetuppkoppling, när vi s ut och resa - och det gör han för att jag ska kunna blogga.
  Önskar dig en fin dag!
  Soliga kramar,

  SvaraRadera
 10. Är det inte värre laster.. kan med få sådana infall men börjat bli nogrannare att läsa mellan raderna -vad som krävs för att gå med/gå ur!
  Bloggen har jag svårt vara utan. Hade väldigt få intressen innan.. gillade att skriva-har alltid gjort samt fota och leka med bilder.. Vad kunde väl passa bättre än en blogg då?! Ingen jag kände som hade innan, och aldrig varit inne på någon heller. Posetivt för mig!!

  SvaraRadera
 11. Ok jag erkänner att även jag är svag för erbjudanden..du den där väskan blir väl härlig att packa i sommar när du ska ut på en liten trip..:)

  SvaraRadera
 12. anki

  http://engstromsfoto.se

  ja du, visst är vi nog lite beroende av våra bloggar :) men nog skulle man överleva utan också ...

  här är det kallt och mulet, blåst har det gjort ocskå.. blir aldrig någon värme känns det som :)

  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 13. Den kaken så god ut, men så liker jeg det meste som er søtt.

  SvaraRadera
 14. Efter irrfärder i cybern har jag nu landat hos fru Nilsson! Och läst ikapp! Och konstaterar att jag just klarat av att gå ur tre stycken bokklubbar....
  Jag gick inte med för att köpa böcker, men inte heller för att få gåvor, utan för att få deras tidning där man kan läsa om alla nyutkomna böcker! För att sedan kunna reservera dem jag ville läsa på biblan...
  Tidningar har jag inte heller hemma nuförtiden, senast läste jag Land men tyckte den blev mer och mer innehållslös och så kom jag på att den finns ju....på biblan, haha
  Här har det spöregnat idag, nu blir nog gräsmattorna gröna bara solen visar sig. Du har ju nästan sommar där nere! Tujorna kommer att bli jättesnygga, vad är livet utan en häftig häck!
  Nu ska jag hälsa på maken som just kom från jobbet, ha det så gott och kram från pörtet

  SvaraRadera
 15. Här är en till som faller för lockelserna om en gåva...
  och fallit för bloggandet! Fast som allt annat så går det upp & ner med ideér till inlägg.
  Kram

  SvaraRadera
 16. Men vad har hänt, har du slutat att sminka dig i vart o varannat ord ;0) !?
  Kan tro att det är frestande med sådan "gyllene" erbjudande, tack o lov är det inte mycket med sådant här.
  Och jag får väl erkänna att jag är beroende av min blogg, och FB, och internät över huvud taget ...
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

  SvaraRadera
 17. denväskan såg ju jättefin ut..man kanske skulle.....Jag tycker nog att tara är en hyfsat bra tidning.....

  SvaraRadera
 18. Samma med mig, fastnar lätt för erbjudanden, då man blir erbjuden fina grejer oxså om...
  Tara har jag prenumererat på för länge sedan.
  Nu har jag "premmat" på Allas igen.. finns massor av recept och massor av korsord i den.. men som sagt det var ett erbjudande.
  Jag har varit med i Enjoy, Cd & Film du vet.. erbjudanden.. Har inte varit med där på ett tag nu, men så kom ett erbjudande;) Nu har jag just beställt Avatar,, storfilmen du vet som alla snackar om eller har snackat.. går ju fortfarande på Bio, men ändå släpper de den.

  Ja du, vad vore Internet nu för tiden utan bloggar och facebook;)
  Ha de gott o ta hand om dig .. rör du på dig som du gör så mycket nu, går du så klart ner i vikt.. du rider ju oxså. Kram

  SvaraRadera
 19. Hihi, märker att det är fler än jag som går med i diverse saker för gåvornas skull! Skönt att man inte är ensam om det!! :)
  Kramar

  SvaraRadera
 20. Gissa vilken tidning jag hade med mej hem från affären!? ;-)

  Förresten... Jag har bytt blogg - IGEN! <:-)

  SvaraRadera
 21. Än har jag inte sett några förbiblåsande hästar - men jag väntar på att en viss motorhuv ska komma vinandes genom luften ungefär när som helst...! (En som är avtagen från en av folkracebilarna, och nu (hur länge till?) står lutad mot bilens sida...)

  Jag avskyr blåst!!! :-(

  Och Tara var väl si så där - ingen tiopoängare iallafall, men passar rätt bra att läsa innan man ska sova! (Man somnar av den???).

  Trevlig helg!!! :-)

  SvaraRadera
 22. Hmmm... Inte för att världen skulle gå under om min blogg försvann ...men det skulle vara tråkigt... Den är perfekt som dagbok om man vill se vad an gjorde förra året... det har jag just gjort och det är jättekul !!
  Kram på dig
  Margaretha

  SvaraRadera
 23. Hej igen! Hoppas allt är OK?
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 24. Go´morron!

  Trots det usla vädret så var det faktiskt riktigt kul att vara på folkrace-tävling igen i lördags. :-) Det kändes inte alls lika nervöst när han körde nu som när han var 15,16 - och det hände heller inga allvarligare missöden. Tidigare har det både varit krockar med andra och med räckena, kaputtade motorer och till och med en voltning - den här gången blev det bara lite skrynklor på en skärm. Så jag är nöjd! :-D Själv hade han förstås velat få bättre placeringar - men det är ju också en av skillnaderna att köra i seniorklass jämfört med juniorklass; kan du inte alla tjuv- och rackarknep kommer du helt enkelt inte förbi! ;-)

  Trevlig måndag på dej!!! :-)

  SvaraRadera