12 juni 2010

Vem är hon denna gång?

ja nu tror jag minsann en ny storm anlänt till Småland.
Undrar vem hon är...........


De tar i redigt rejält......................hoppsan var de någon som blåste omkull???Ja det är sannerligen inte lätt att stå rakt ...........även om man väger några hundra kilo!!16 kommentarer:

 1. Jo, tack - det blåser här också - fast kanske inte så pass att hästar far omkull! ;-) Och solen ser man inte mycket av... Och går man ut så börjar det så gott som omgående att regna! Siktväder!!! :-I Men lördag är ändå lördag!! ;-)

  Ha det fint! :-D

  SvaraRadera
 2. Ja det været er ikke så godt her heller, det regner og blåser.

  SvaraRadera
 3. Stackars pållarna men inte blåser det såå eller gör det de? Här blåser det inte lite heller men det är ju västkusten så vi är rätt vana;)
  Kram//

  SvaraRadera
 4. Måste varit en herrans vind hos er när inte ens två stadiga hästar kan stå på fyra ben hihi.
  Här hos oss hade de behövt flytväst nu tror jag.

  Hoppas att allt är bra med er där nere.
  Jodå kortet kom fram. Det var så härligt med en riktigt skön bild från vackra småland.

  Sitter här och snuffsar. Trött. Seg. Ont i skallen. Feber. Styvson på besök...
  Tror jag tar en konkak och kryper i säng..
  Hörs av med en mail snart.
  Kramen Snuffsöve.

  SvaraRadera
 5. Men hon såg ju snäll ut den där stormen i alla fall. Här har det varit varmt och soligt med lite inslag av regn på eftermiddagen som nu återigen övergått till sol.

  Hon gör nog inte hästarna illa men man vet ju inte om någon annan tar över efter henne. Hörde på nyheterna att det regnet söderut och i Värmland hade det kommit 80 mm under dagen, lika mycket som det normalt gör under en helt vanligt junimånad.

  Hoppas att det lugnar ner sig så hästarna (och alla ni andra) får lite lugn och ro.

  SvaraRadera
 6. Ha ha jag skrattar så jag gråter. Såg dom allt är vi flög förbi. Jo vi har en jätte råtta hemma som äter allt, det är jag. Men går ner ändå. Visst är det bra. Måste ju betyda att kroppen åter hämtat sig. Kram kram tvilling

  SvaraRadera
 7. Det måste ha varit en riktig orkan som drog förbi,hoppas den inte kommer hit och blåser omkull familjen Goops travhästar,här skiner solen och allt är bra,ha de gott.

  SvaraRadera
 8. hallå där :) fina hästar och bra fotat ... första bilden,, super fint :)

  regnar här nu igen, fick 50mm igår och idag har det varit uppehåll,,fram till nu... :-( räcker med regn nu...

  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 9. Här blåste det storm igår med! Det är det värsta vädret som jag vet. Och nu regnar det...
  Kram

  SvaraRadera
 10. Men, hur klarade sig lite Anki när inte ens hästarna höll sig på benen? Visst har det blåst här med, men finnkäringen står stadigt på jorden må du tro. Värre då med lille gubben som är så liten och lätt, men än har han kommit hem efter varje promenad!
  Ha nu en skön ny vecka, låt oss hoppas på lite lagom-väder
  Kramen

  SvaraRadera
 11. Fy sådan otäck blåst!! ;)Hihi
  Kramar

  SvaraRadera
 12. Himmel är det så pass stormigt..eller är det du som är fångad av en stormvind kanske Anki..fast för dig.. ingenting kan stoppa mig när det låser i mitt hjärta..ha ha jag sjunger för dig o hästarna...

  SvaraRadera
 13. Jasså det var du som var här och såg till att strömmen gick i lördags... Känns riktigt konstigt vara inne på bloggar igen inte för att uppehållet var SÅ långt men ändå. Känner jag behöver något som förvirrar hjärnan lite..
  Varit en tuff vecka

  SvaraRadera
 14. Hej här har man blivit både husfru och trädgårdsmästare mm,idag har jag testat diskmaskinen och allt funka som det skulle så snart har jag fått lite hum om det mesta,tvättmaskinen och sortering av vad som ska tvättas ihop det lär jag mig snart tror jag,här är det toppenfint väder,sol och sommar,ha de gott.

  SvaraRadera
 15. Storm never last med Dr Hook;)
  Så passande, då jag fått den på hjärnan idag:)
  men du vilken härlig flicka i bilden.. hur i hela friden har hon hamnat där?
  Såg du visade stenbilder i andra inlägget.. vet du sådana har jag gjort hur många som helst förut.. en del har hamnat på tippen andra har jag skänkt bort .. jag hade en hel del för mig innan datorn kom in i mitt hus;)
  ha de gott o akta så du inte halkar i stormvindarna.. här har det ösregnat idag och åskat.. men nu så vill knappt solen sänka sig.. som det kan bli.
  Tjingelingen..

  SvaraRadera
 16. Häftiga bilder ;o) !
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

  SvaraRadera