29 september 2010

Tiden går alldeles för fort när datorer o jobb hettar till o INTE  vill vad jag vill. Därav blir ALLTID min stackas blogg lidande.
Men, men bättre sent än ALDRIG.


Nu ska jag försöka förmedla intryck o händelse i normal skala. Vid sånna här tillfällen blir inläggen lätt låååååååååååånga.


Nu är varjefall Ankis lillgrabb gift, oh det är han med vår allas prinsessa. Redan som liten lät hon alla veta att hon kanske kommit lite fel för hon var igentligen en prinsessa. Det är bara att låta henne hållas, så nu är hon hela släktens prinsessa. De här två är lantisar, att bo i stan är inget för dom. Nej på en gård mitt i skogen satte de sitt bo.

Ja så då kunde vi ju ana att något vanligt bröllop i kyrkan med fest i elegant festlokal – de skulle de inte bli. Gillar man skog o natur så!!!

De vigdes hemma på gården. Gående hand i hand anlände de på grusvägen och regnet som föll hindrade inte deras ansikten att lysa av glädje och kärlek.Så blev de då efter fem år som sambos, man och hustru. Nej jag kunde inte hålla tårarna i schack…det gick bara inte. Glädjen att se sitt barn vigas o lysa av kärlek o glädje, det är stort.Efter vigseln anlände en karavan av terrängbilar till gården som tog både brudparet och gästerna till bröllopsfesten. Vi åkte på, ja allt annat en vägar. De guppade hit och guppade dit och ibland trodde man att bilarna skulle välta., de gjorde det turligt nog inte. Men det blev allt en liten skräck, glädjefärd med mycket skratt o skrik o stoj.

Så anlände vi till själva festplatsen där de nalkades vildmarksfest. En otrolig upplevelse. Maten grillades över öppen eld och under bar himmel.Inne i fest tältet stektes potatis o grönsaker och annat smått och gott i stora stek/grill fart.


Det fanns naturligtvis ingen elektricitet, bara levande ljus och fotoskenlampor, värmekaminer och ja de var hur mysigt som helst.

Allas vår blomsterflicka hade gjort all dekoration och blomsmyckningar samt brudens bukett.


Kaffe och tårta serverades med. Se så vacker.


I baren fanns massor av god dricka blandat med godis och annat smått och gott.På natten fick vi facklor i våra händer och bjöds ut i den svarta skogen. Här väntade en sjudundrandes eldslukare uppvisning.Ett annorlunda och kanonkul bröllop med vidhängande fest. Trötta, lite runda under fötterna, glada och lyckliga vimsade vi till kojs på morgontimmen. Högt över takåsarna inne i stan.

13 kommentarer:

 1. Åh vilket underbart bröllop det blev!!! Kanonfina bilder och vad roligt med lite annorlunda bröllop:)
  Förstår att det var en härlig (gråtmild) stund för dig! :)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Ja nu njuter jag bade av dina minnen och mina egna// Kram

  SvaraRadera
 3. Men ett sånt underbart bröllop!!!
  Och du fick ju med allt på helt fantastiskt fina bilder! Jag kan förstå att det var ett bröllop utöver det vanliga. Vad roligt när det är lite annorlunda och lite eget på ett bröllop! Det blir så mycket mer persoligt och minnesvärt!
  Jag förstår att du fällde tårar, det blev lite vått i mina ögon med när jag läste inlägget ;))
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilket mysigt brällop, ett sådant skulle jag också vilja ha:) Vill inte ha ett 3 rätters fin middag där alla sitter stelt vid sina bord....
  //Camilla

  SvaraRadera
 5. Ha ha oj då vilken stavning det blev, hade lite för brottom innann jag skickade iväg kommentaren:)

  SvaraRadera
 6. Nu är det jag igen:)
  Tack för ditt inlägg. Förra året så tog jag inte in hästarna förrän 1 oktober, men då dom fick för sig nu i år att det var mycket godare gräs och mycket goda äppelträd borta hos grannen så började jag ta in dom redan nu i september.
  Lite pinsamt då Grannen har fått komma tillbaka med dom 3 gånger... dom luringarna:)
  Men det har varit mycket blåsigare och kallare på nätterna nu iår tycker jag. Svea (stora)shettisen har redan tjock vinterpäls. Skall få hjälp att klippa henne lite då hon blir så svettig när hon rids nu.
  Ha en trevlig em
  Camilla

  SvaraRadera
 7. Men vad det är KUL med folk som VÅGAR göra sånt där annorlunda, lite galet och så himla ROLIGT!!! :-D Vem kommer nånsin att glömma detta, som var fick äran att vara med!? Länge leve kärleken OCH livsglädjen!!! :-D

  SvaraRadera
 8. Oj men hallå så trevligt..mycket härligare än det traditionella..underbart med wokpannorna där och tårtan är ju rent av magisk..mmmm du man får gråta och bli rörd..det är ju helt ok när man ser sådant och bara njuter av kärleken..

  SvaraRadera
 9. Ja, det var ett annorlunda bröllop. Det verkar som om det är inne att ha lite "egna" bröllop. Kul!

  SvaraRadera
 10. Kul att få se och höra. Här är bara en tredjedel gifta av barnen, får se vad övriga gör. Tror inte heller på kyrkbröllop vad gäller de mina faktiskt. Mellanbarnet gifte sig vid vår sjö.

  SvaraRadera
 11. Fantastiskt vilket trivsamt bröllop,hade gärna upplevt det själv,alltid kul att läsa dina inlägg med dom fantastiska bilderna,hälsa brudparet och ha ett bra veckoslut.

  SvaraRadera
 12. Wow vilket underbart bröllop det verkar ha varit. Jag gillar verkligen stilen och sättet som både bröllop och fest gick av stapeln i. Super och skulle min äldsta gifta sig är jag säker att det skulle bli något liknande, men han är inte någon som tycker äktenskap är viktigt. Kanske att han ändrar sig om inte så för festen i alla fall. =)

  SvaraRadera
 13. HÄRLIGT och en applåd till dig för att ha kommit ihåg att fotografera !
  Tack för att titta in ( och kommentera ) på den nya bloggen, hoppas att du skickar mig din nya adress OM du flyttar. Den verkar ju faktiskt lovande, speciellt för sådana fattlösa människor som mig ;-)
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

  SvaraRadera