26 maj 2011

I helgen var ju min älskling i huvudstaden då passade jag på att åka på loppis. De hade jag i och för sig  gjort även om han varit hemma, men endå!!

Oj vad fynd jag gjorde, jag var mäkta imponerad. Loppisen var inte så stor men de fanns gott om bra att ha saker till mig. Ja jag älskar gå på loppis!! Jag älskar att ha loppis också för den delen. Köper man hem massa nytt måste man ju göra sig av med lite gammalt. Så är de ju!!


Jag köpte en rottinggrupp till altan som jag planerar att spruta svart och så får Rosalie sy nya dynor till den, för hon är bra kompis med nålar och trådar o symaskiner också för den delen. Och som känt är inte jag det!!
Köpte lite mässingljusstakar en stor golvmodell och så hängande. Det är kul när man kan göra lite fynd. Gruppen kostade 500 och de tycker jag var ett bra pris.

Sent på lördagskvällen kom älsklingen hem, då packade jag min röda väska och på söndagsmorgonen plockade jag upp Becka så for vi iväg till andra sidan Sverige. Närmare bestämt till Ullared. Där hade vi en liten stuga som väntade på oss.
Precis så här ska det se ut när man är i Ullared!!
Inga köer alltså!! Man ska kunna gå in och ut precis som man vill, de kunde vi.
Endå var de väldigt mycket bilar, men det är ju stort där inne så de slukar ju en hel del folk utan att de blir trångt.

Handlade...japp de gjorde. Faktiskt så mycket att jag har dåligt samvete nu. Börsen är alldeles tom så de närmaste veckorna får vi nog äta hos grannarna. Tur man har snälla grannar som står för födan när börsen gapar tom!!

Jag köpte mig en spets skjol, de har jag sneglat på ett tag.
Vill ha ett par mamelucker med spets nertill också. ((nu har hon blivit tokig kärringen, tänker ni säkert - kanske är de så, man vet aldrig. Men jag vill ha det endå, så de så!!!

Evelina mitt största barnbarn fyller tre år snart, så jag passade på att köpa henne lite kläder.
Dom här fjärilarna blev jag smått förälskad i!!
Lite dekoration på altan kan väl aldrig vara fel.

Som om vi inte fått nog av shopping i dagarna två, stannade vi i Växjö på vägen hem och besökte ett flertal affärer, men några köp blev de inte. Däremot måste man bara besöka Bröderna Bloms Plåt när man är där, så en bakad potatis slank allt ner som kvällsmat.

Efter hemkomsten och några timmars nattsömn fick vi då det glada beskedet att lille Wilton kommit till världen. Barnbarn nummer 3. Härligt!!


10 kommentarer:

 1. Grattis till ännu ett barnbarn!!
  vad roligt med Ullared!!!
  jag vill oxå åka dit.. men det är en tuff dag och det förljer flera riktigt tuffa dagar efter för en männsika som jag med skraltig kropp... Egentligen orkar jag inte, men JAG VILL :-) Jag älskar att fynda :-)

  Önskar dej en riktigt bra dag!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Stort Grattis till 3:e barnbarnet!!! Vad mysigt och vilken söting!!
  Ja, Ullared är bäst utan de j*la köerna. Hade oxå velat göra en sväng dit. Man kan ju verkligen fynda på barnkläder. Nicolas har nästan bara Jonathans gamla kläder, vilket funkar jättebra, men det hade varit kul att få köpa något eget till honom oxå. Ja ja, få bli när bygget är över och man kanske har någon krona över när månaden är slut =o)

  GOD TORSDAG!!

  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Underbart! Så mycket positivitet :-D

  Kramar <3<3<3

  SvaraRadera
 4. vilken härlig utflykt :) du har säkert inte förköpt dig du har bara köpt mycket vid ett och samma tillfälle
  Wilton - vilket fint namn
  ha det gott - kramar

  SvaraRadera
 5. Det låter kul att gå på loppis - Läs noga nu - Jag har aldrig varit på en, det är sant. Det finns ju en skylt vid varje vägskäl under somrarna men nej. Ska göra det i sommar, tror jag.

  Ullared har jag heller aldrig varit på och är nog inte heller något tilltänkt resmål för mig. Hade jag bott i närheten så hade jag säkert gjort ett besök eller två, men absolut inte för att slösa semesterdagar på. Hade ju knappt handlat på IKEA innan de kom hit upp. Varje gång jag besökt det har jag bara rusat igenom, tidigare. Min köplust blir aldrig så stor när jag är bortrest. Förutom kläder och lite tekniska prylar som jag kan gå igång på.

  Den kommer att bli superläcker din nya trädgårdsgrupp när du målat den svart, även fjärilarna var fina. Stugan skulle passa att bygga om till bastu, med ny färg. =)

  Ni verkar ändå haft en skön helg och som grädden på moset det nya lilla barnbarnet. De börjar komma tätt för dig. Snart kan du ha barnkollo på somrarna.

  SvaraRadera
 6. Nä nu tror jag Fru Nilsson har haft på sig "spenderbyxorna"......och i måååååååga dagar....*fniss*....Men du har både fyndat och handlat snygga kläder. Klart du ska ha mameluckor....leta på du!!!!!
  Dator-doktorn varit här = provisoriskt fixat!
  Varm kram från mig.

  SvaraRadera
 7. Alltid kul med loppis...men det värsta är att jag har så svårt för att göra mej av med prylar sen som jag inte behöver bara för att få rum med det nya...å litet torp bor vi i...
  Ullared...det blir det i höst, julklapparna inhandlas tidigt, sen brukar jag belåtet sitta och titta på när andra för runt som illrar strax innan jul och letar febrilt efter saker...å sen blir det vatten och bröd här också!! Men nu undrar jag, Bloms Plåt, det lät lite svårsmält...??!!
  Ha´det så gott, hoppas grannarna bjuder på något gott!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Grattis till det söta nya barnbarnet.
  Jag tror inta att jag skulle palla med att åka till Ullared, men man ska väl aldrig säga aldrig. Jag gillar inte alls att shoppa, får bara lust att gå därifrån så snart jag kommit in i en affär. Jag gillar loppisar (fina fynd du gjorde), men det är saamma där, jag skummar igenom dom med en rasande fart och sen ut.
  Jag gick på ett loppis så sent som idag, men det var attan så mycket skräp där fanns, som dessutom kostade mer än det var värt.
  Här har det äntligen slutat att blåsa efter en massa blåsiga dar, men det ska visst bli regn i stället.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Sicka fynd och sicken härlig resa !
  Önskar dig en skön helg, kram.

  SvaraRadera
 10. Åh va skoj du har...fyndat,..grattis..och Ullared..låter bra.. vad fina saker som fyllde din korg där? Grattis till lilla Barnbarn tre..kram, Karina

  SvaraRadera