17 maj 2011Tiden går fort...........idag blir Jolin 4 månader!!


Oh vet Ni vad. Jag fick inte träffa henne i helgen. De blev inte så tyvärr.

De var så att vi var hos yngsta grabben och svärdottern (den enda äkta) ja alltså hon är ju den enda som faktiskt är gift med en av mina söner. Meningen var att Jolin o hennes föräldrar skulle komma dit under dagen o hälsa på oss. Vi var nämligen fullt sysselsatta med att jobba med deras hus. Men Jolins pappa blev upptagen på annat håll, så de kunde inte komma. Men, men de går fler tåg o det är ju inte så länge sedan vi pussade på henne.  

Jo vi var och jobbade, eller rättare sagt gubbarna jobbade mest. Jag latade mig en hel del, de e lite småskönt så att se andra jobba, eller hur?? Nej men Johanna och jag hjälpte till med de vi kunde, de gjorde vi. Johanna stod för matlagningen, som blev grillat

naturligt eftersom de inget kök har just nu. Vi hade så fint väder så de var skönast att vara ute.

Vår lilltjej började löpa lagom till vi skulle åka och där bor en liten hanhund, så ja han var lite väl påflugen och efterhängsen tyckte vår lilla dam, så till slut, visade hon var skåpet skulle stå ((tror Ni han fattade?))
Lille Torsten - tänk va, vilket vackert namn!!

Hundarna hade väldigt kul hela dagen o kvällen. De busade med varandra
och de jagade upp kissen i träden. De e ju extra kul!!

När man har kul blir de ju alltid sent, så vi kom inte hem förren en bit efter midnatt. Lagom till att få höra de sista av omröstningsresultatet i melodifestivalen. De var ju kul de gick så bra för Erik!!

Varför skrev jag så svarta rader? Ja själv tyckte jag bara de var ett litet utryck för allt "skit" som hände på rad, men jag förstod sedan att de kanske tolkades hemskare än vad de var. De händer lite dyra olyckor med maskin, men allt sånt går ju att ersätta, även om de kostar skjortan.

Så avslutades de hela med att jag fick en framtand utslagen. Oh de lär väl kosta en skjorta till. Men jag lever o då kan ju en tand mindre vara lite, tycker jag. Den går ju att ersätta den med. I morgon ska vi se vad tandläkaren kan hitta på så att tant Anki kan le igen utan att samtidigt knipa igen mun, för gör jag inte de ser jag ut som en tandlös sjuåring!!

Jag bar mig lite klumpigt åt när jag hoppade av Arne (hästen ni vet) och slog hakan i sadlen, han är så hög den där grabben. Vipps var jag en tand fattigare!!

Jag går i lite väntans tider nu, barnbarn nummer 3 kan anlända vilken dag som helst, tiden är inne. Nu hoppar man högt varje gång telefon ringer!!
Nu är min paus slut, måste fortsätta jobba....hörs!!


10 kommentarer:

 1. Å... hoppas det inte blir allt för dyrt! Gubben gjorde det samma på ett rygginstitut, och det gick på deras försäkring... den gick av så dumt att han fick sätta in en stifttand - det kalaset gick på 27 000 NKR!!! Plus att han fick inflammation på hjärtklaffen som bonus...

  Nej, skulle ju uppmuntra dig, inte få dig mer deppig!!

  Kramar från mig kan kanske trösta lite <3<3<3<3

  SvaraRadera
 2. Attans med tanden. Det var ju mindre kul kan jag förstå. Men att det "dimper ner" barnbarn, det ena efter det andra är ju dessdå roligare. Kanske har nr 3 kommit nu. (Det lär väl dröja ett tag innan du är uppe i samma antal som jag, 9 st).
  Kan Pärla ha ont, när hon plötsligt blivit lynnig, eller är det bara vårhormonerna som spökar? Vissa märrar kan ju bli nog så sura inför brunsten.
  Jag skickar gärna lite regn till dina torra marker, här räcker det väl nu.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Här kommer ett svar på min fråga; Jag är på rehabilitering....i Vörå nära Vasa. KOm igår o ska vara till 27.5. Med ett avbrott fredag-söndag inkommande helg. Min morbror har dött o det är begravning på lördag.

  Kramar/Paula

  SvaraRadera
 4. vilken otur med tanden, det går ju förstås alltid att fixa men extra kostnader blir det och visst gjorde det väl ont också
  vad spännande att vänta på ytterligare ett barnbarn :)
  kramar

  SvaraRadera
 5. Nä...vad tråkigt om det där med tanden.
  Jaja..tandläkare ska väl kunna försörja sig också ;)
  Vad spännande med ytterligare ett barnbarn.
  Tyst....hör....det ringer!!! ;)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Aj då, otur gav kanske tur? Med tanke på att du skall få en överraskning? Nej, det är aldrig roligt att tappa en tand när man fått sina permanenta. Hoppas det inte kostar skjortan!

  SvaraRadera
 7. Vilken otur med tanden, och vad ONT det måste ha gjort... =/. Inte kul med maskiner som inte funkar som man tycker och dyrt är det att få dem till att fungera som de ska..=( en olycka kommer sällan ensam säger de ju iof..;-)

  Nu kan ju det mesta bara bli bättre, med liten bäbis på ingång dessutom.. <3

  Nä, nu ska det ut och vattnas i nya rabatten..;-)

  Kraaaam

  SvaraRadera
 8. Meeeen så galet med tanden..jag håller tummarna för att det finns typ en försäkring för sådant..för det brukar vara dyrt med tänder..om man inte som vi har en tandtekniker till allra bästa vän..:)

  SvaraRadera
 9. Nu har du ju möjlighet att få lite hjälp med pengar till tanden.. Lä'gg den i ett glas vatten så kanske tandfén byter ut den mot en guld peng ? :-D
  Retligt o dyrt med tänder....

  Torsten är ju gôrfin... jag har själv haft en cavalier king charles.. han verkar robust o det var min lucas oxå :-)

  Ha en fin kväll!
  KRAM

  SvaraRadera
 10. Inte lite oflyt, tanden kan inte ha varit skönt att slå ut. Att det sedan kostar så mycket att man får gå till pantbanken med lite blingbling gör det ju inte roligare;-((((
  Nä jag tror inte Torsten fattade;-)))))
  Ha en bra skadefri dag;-))
  KRAM

  SvaraRadera