10 februari 2012


Ja de är väl vad jag tänkt...

Men jag har lust med massa andra saker expempelvis 

I går lovade jag "ett svag ögonblick" att baka parisebullar.

De var så att vi var i stora, stora Köpingen och matshoppade jag o några grannar. Så köpte vi med sånna där bullar hem och tog en gemensam eftermiddagsfika. Jag tycker dom är rätt kul att baka så, ja jag sa naturligtvis - jag ska baka några åt oss nästa vecka. Men kanske gör jag de redan i helgen.

Jag har länge sagt att jag ska sy dockor till mina barnbarn, oh de har ju inte blivit gjort i den så kallade bygg- oh renoveringstiden. Men nu är ju den över, så vad skyller man på då?? Nä tror minsann jag ska ta och plocka fram den där odrägliga saken som ska hjälpa mig
Är det någonting jag aldrig varit speciellt "på god fot med" så är de symaskiner, nålar, stickor o sånt där elände.  Men jag gillar ju utmaningar...så!! Nu tänker jag väl inte sy på en sån där gammal maskin, även om jag faktiskt har en. Men jag har också en "något modernare" så de får bli den.

Jag gillar INTE människor som säger de ska göra massa saker o inte gör det. Så nu måste ju jag föregå med gott exempel....:) man ska ju inte bara snacka, eller hur?!?

Återstå och se om jag
-skjuter sakerna framför mig
-ser till att få detta gjort
-eller bara njuter av helgen.


12 kommentarer:

 1. HAhHAaaa..jag gillar inte heller människor som säger att dom ska göra en massa och sen aldrig gör det..Därför är jag också alltid osams, för jag gör aldrig som jag säger . :o))
  Kram

  SvaraRadera
 2. halloj :)
  Kul att du vill vara med i vår utlottning:)
  Önskar dig lycka till och trevlig helg;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hihi, här njuts av helgen hela veckan lång och skjuts gärna alla måsten framåt. Idag kom de ifatt. Men nu är de överstökade så nu får jag med gott samvete ta helg :)

  Lite dockkläder är alltid kul, särskilt som man vet att det sätter ett leende på en litens ansikte :)

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. NJUUUUUUT av helgen... Det man inte gör idag kan man göra i morgon :-)

  Ha en finfin fredag!
  Kram ♥

  SvaraRadera
 6. Tycker nog som föregående talare...njuuut av helgen du!! Livet består av så många måsten ändå...symaskinen här i huset står längst in på vinden bakom alla dynor till husbilen, bra va?? Så allt som jag tänkt sy eller laga... ja det får vänta..*L*!!
  Ha en bra helg vännen!!
  kram kram

  SvaraRadera
 7. Hej på dej knäppgöken Ankii!
  Jag trodde du skojade, som alltid, men tji fick jag! Ja du kan sy hur många dockkläder du vill, det gör jag inte hur många barnbarn jag än får. Och är man gammelfarmor då gör man bara sånt man vill!
  Hoppas du får en kanonhelg med gubben nu, min han gnor idag nere i källaren, han har fått straffemigrera dit för att sopa vedkällaren...
  Kramen och trevlig helg!

  SvaraRadera
 8. Lycka till med helgprojekten! :-) Själv ska jag fixa en present till en systerdotter som jag tror (...är faktiskt lite osäker!?) fyller 11 år just idag. Så med andra ord borde ju presenten redan varit fixad - men jag behöver helt enkelt några dagar till på mej att lista ut vad jag ska hitta på för kul åt henne... <:-) Så-å-å svårt!!! För man vill ju att hon faktiskt ska gilla vad den nu än blir för nåt, och inte bara ge vad som helst för att man rätt och slätt ska ge nåt...

  På min egen födelsedag gjorde jag faktiskt ingenting! Var mest hemma i lugn och ro bara. :-) Det kommer förhoppningsvis bättre dagar att fira både det ena och det andra på än på en "sketen onsdag mitt i veckan". :-D

  SvaraRadera
 9. Njuuut av helgen kära favvo Anki! Du är som jag....lovar och lovar...
  Kram x 100+ vink vink.

  SvaraRadera
 10. Ja man vill så mkt..som ett turkiskt ordspråk: om och när såddes ingenting växte..Men klart du ska sy, sen nån gång när du har lust..ge till barnbarnsbarnen kanske..hihi Önskar dig en fin och mysig helg Kram Karina

  SvaraRadera
 11. Kikar in å önskar dig en fin helg
  kramizar

  SvaraRadera
 12. Njuut av helgen!
  Fast det så klart...en och annan bulle kan ju göra helgen ännu bättre ;)
  Men det där med symaskinen....låt den stå. Du kan väl skylla på...du kan väl skylla på...du kan ju alltid skylla på oss ;)
  Kram!

  SvaraRadera