23 augusti 2012

De blir så mycket

De har ju hänt massor sedan jag skrev sist.

Först hade ju gubben och jag en "festhelg" först på fredagen var vi i Kalmar på Stadsfesten. Där möttes vi upp av mannens äldsta bror med familj som gästade staden den helgenh, vanligen hör de hemma i Sörmland:)
Traskade gata upp och gata ner, spelade lite chokald hjul


men vann inte ett skit:(. Lika bra de, för vem hade väl velat bära omkring en jättechokladask på stan:) ??

Åt underbart god mat
Ska Ni äta gott i Kalmar rekomenderar jag varmt Skafferiet 


 
Och de bra vädret hade vi med oss också:):)
Kort och gott ett toppenkväll!!

På lördagen hämtade vi mamma och  for vi till Karlskrona för att fira mellangrabben som fyllde 30 år (( på fredagen.)) Så lördagen blev ju naturligtvis en toppenlördag den med:)

Söndagen njöt vi av varandra och på kvällen for älsklingen iväg på jobb.

Själv packade jag och grejade för på månadagen for jag iväg ner till Blekinge igen. Flyttade in hos yngsta sonen på hans gård. Dit kom sedan både barn och barnbarn för att hälsa på. Sista natten sov även lillprinsessan o hennes föräldrar över för sönerna skulle jaga på morgonen. Oh just den morgonen, bockjaktspremiären firade även gubben och jag 4 årig bröllopsdag så jag for naturligvis hemåt när sönerna kom åter från skogen.

 Jo jag passade lillprinsessan för hennes mamma jobbade ju och kan Ni tänka.

 

Jag fick med henne hem också:) vi fick lite egen tid.

Vi pausade i Kalmar och åt lunch på Max!!
Jag försökte hålla henne vaken så hon skulle få träffa mannen innan hon somnade, men hon orkade inte, så vi fick fira bröllopsdag utan henne och så fick dom två busa dagen efter. Ja de blev en hel del lek och bus förra helgen. På lördagen kom hennes föräldrar också för de skulle på bröllop och då skulle naturligtvis prinsessan också med. De var ju moster som gifte sig:) men på kvällen kom de åter och sov här allihop innan de åkte hem på söndagen.

Tror Ni de blev tyst här då?? Ja de blev jättetyst o tomt:)

Veckan som gått har jag jobbat och tränat. Ja jag har blivit lite besatt av de här med träningen helst vill jag hinna till lokalen varje dag:)

Idag har jag umgåtts med mamma och den här helgen kommer "nästan" alla barn, svärdöttrar och barnbarn på besök - så härligt.

Trevlig helg på Er
 13 kommentarer:

 1. Jösses...det var knappt jag hängde med där i alla svängar...men fart har det varit, det har jag förstått!! Å GRATTIS i efterskott till de fyra åren som gifta, nu tuffar det på som tåget kan jag tro. Ni har liksom kommit in i spåren nu...
  Tränar du hela tiden nästan?? Vadan detta?? Gud, nu känner jag mej ännu mer otymplig och lat...har friskvårdskuponger hänger på anslagstavlan, så egentligen borde det väl inte vara så svårt att komma igång för en annan heller. Kanske skulle börja med viktväktarna...
  Ha nu en bra helg, ser att det inte blir alltför lugn den heller...Kör så det ryker vännen!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Härligt...
  KLart det blev tyst hihi/Kram Kram ♥......

  SvaraRadera
 3. WOW! Vilka härliga och intensiva dagar ni haft!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Åh så härligt att du är tillbaka... har saknat dig här! Men nu förstår jag ju varför du hade stängt ett tag :)
  Grattis (lite sent...) på bröllopsdagen!
  Men... jösses vilka aktviteter - gasen i botten... hela tiden!
  Ha en skön helg!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Hejsan =) Oj vad mycket god mat , man blir ju jätte hungrig av att bara titta. =) Grattis i efterskott till bröllopsdagen =) Ha en bra dag. kram

  SvaraRadera
 6. Här har det varit full fart!!! Den där tystheten känner jag igen, när alla åker..... Grattis på er bröllopsdag! Kram Iréne

  SvaraRadera
 7. uj vad mycket du varit med om den senaste tiden :) roligheter i långa banor ju och förresten
  GRATTIS på bröllopsdagen till der båda
  Sv: jo, mycket längre sommar vill jag också ha och det behöver ju inte bli så mörkt som det är en period i december-januari
  bamsekramar och en fin helg till dig

  SvaraRadera
 8. Hej, vad skönt att höra ifrån dig, med stor familj så blir det ibland tätt i kalendern! Vi är inte riktigt lika många men åker imorrn till huvudstaden för att fira Hasses yngsta dotter.
  Träning efter rökstopp är ju absolut nödvändigt, annars rullar man snart fram. Jag gick upp 5-6 kg innan jag började tappa kilona efter mina idoga stavpromenader. Nu har jag uppehåll under de varma månaderna men efter flytten blir det åter dagliga motionsrundor.
  Ha en riktigt finfin helg/Kramen

  SvaraRadera
 9. Önskar dig en härlig helg med de dina/kram

  SvaraRadera
 10. Ojojoj...du har fullt upp ser jag :)
  Kan tänka mig att det blev tyst då dom åkte hem.
  Kram!

  SvaraRadera
 11. Jag tycker jag känner igen mig, ha, ha.
  Vi firade sonens 30-årsdag igår, jättetrevligt med god mat. Men den ene var "sämre" än den andre kändes det som. bara festföremålet själv med familj var pigga. Svärdotterns föräldrar och syster låg delvis i magsjuka. Jag rök på ett ryggskott i duschen -igen (har jag inte sagt innan det är LIVSFARLIGT duscha!)Mannen har problem med sin höft. Andra svärdottern var med kass i sin rygg. -och svärsonen fick troligen ett gallstensanfall precis när vi kom hem!
  Jisses amalia som det kan bli!

  SvaraRadera
 12. vad mycket bra och roligt du gjort det sista...
  mysigt att få rå om lillprinsessan på egen hand :-)

  4-år :-) HÄRLIGT!!! GRATTIS!!

  ha en fin kväll!
  kram

  SvaraRadera