06 januari 2015

5:e januari lite speciell ❤



För 5 år sedan, 5 januari 2010 anlände jag med min blogg "Herr Nilssons Fru" hit till blogger.

Det var en ganska snörik vinter. Till den julen hade jag gjort en tomte i naturligt storlek på vår trapp. Han fick en hel del snö på sig och den här bilden tog jag på honom just 
den 5 januari. 

Den här julen var helt snöfri och hade plusgrader. Den 5 januari i år lös solen, de var -4,5 grader. Snöfritt med vackert. Vi har inte fått någon snö alls ännu den vinter. 
Tänk vad tiden går, i sommar firar jag 10 år i bloggvärlden. Makalöst många ord har samlats genom åren. 

Visst är de speciellt att vara med i bloggvärlden   Tänk bara vad vänner man träffat här. Jag läser ju sällan böcker, istället sätter jag mig och skriver lite på bloggen, kila runt och kollar lite vad bloggvännerna haft för sig sedan sist. Lite tid kan man alltid avsätta. 

Så nu skriver vi vidare...................









19 kommentarer:

 1. Jo..gillar bloggvärlden jag...allt perspektiv man får på tillvaron bara genom att läsa en annan blogg än sin egen.
  Har några bloggar jag läser där skribenterna liksom jag arbetar med barn och ungdomar...skönt att veta att man inte är ensam.

  SV: Jo..musiken ger verkligen mycket :)

  SvaraRadera
 2. Ja, bloggen är fantastisk! Så mycket folk man lärt känna, som man aldrig hade fått tag i annars! Flera finns nu på min FB och Instagram, vissa mejlar man med, ja det är roligt!
  Du måste bo i södra delen av landet, liksom jag, det hörs på vissa ord och uttryck :) Och kanske på den snöfattiga vintern... Men 2010, DÅ var det massor med snö Brr!

  SvaraRadera
 3. Jaa...Blogg"landia" är Speciellt & du ...
  ♡-ligt Grattis till dina fem år/Kram fina du!

  SvaraRadera
 4. Jag är glad över att ha hittat dig en fin och omtänksam bloggvän ❤️
  Här hade vi ngr få dagar med lite snö men det har varit en grön jul :-)
  Häftigt att ha en tomte i naturlig storlek på altanen. Det rycker jag att du ska fortsätta med :-)

  Ha en fin kväll o grattis på 10-års dagen :-)
  Kram ❤️❤️❤️

  SvaraRadera
 5. Jag är likadan. Jag läser heller i bloggen och kikar runt bland mina bloggvänner. Det känns för mig mer riktigt än att läsa en bok.
  Tänk så roligt vi har det i bloggvärlden
  Oj...Har du bloggat i tio år. Så roligt. Jag har bloggat i 4 år, men haft andra namn. Mitt första var Ak4 nästa var annechristines men som slutade som TantGlad.
  Vilken rolig Tomte, och så roligt att kika tillbaka. Du får fira i sommar.

  Kramkram

  SvaraRadera
 6. God fortsättning vännen!! Sen fick jag ju nästan hjärtat i halsgropen...trodde först att du förpassat gubben ut i kylan, och sen att ni fått rejält med snö dessutom...Sen förstod jag, bilden var "gammal" och gubben...ja han tog nog ingen större skada av lite snö på luvan.
  Visst är det trevligt i den här bloggvärlden, men min inspiration försvann med novembermörkret, och gud vet var jag ska hitta den igen?! Däremot tittar jag ju in allt som oftast och hälsar på, inte alltid jag skriver någon rad, men jag ska försöka bättra mej där.
  Ha det så gott!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 7. Ja tänk vad tiden går fort.
  Den bara rusar iväg och vi börjar ha några av dom bakom oss som"blogginnor" .
  Kram på dig !

  SvaraRadera
 8. God fortsättning på det nya året!

  10 år! Det är beundransvärt! GRATTIS!

  Visst är bloggvärlden underbar. Det är upp och ner med idéer men jag längtar alltid tillbaka till bloggen när det varit lite stiltje på bloggidéer.

  Kram

  SvaraRadera
 9. Gillar Bloggvärlden intensivt. Jag firar 5 år den 16/1, tiden går så himla fort.

  SvaraRadera
 10. Att blogga är roligt även om det kan gå upp och ner med inspirationen.Men hjälp, tomten tittar lite konstigt tycker jag som har sån livlig fantasi,hehe....
  Nu blir det att krypa ner i bingen
  Natti vännen**

  SvaraRadera
 11. Mycket trevligt får man vara delaktig i tack vare bloggar och fina goa människor som delar med sig av sina liv, det får man ta vara på. Nu är ju inte jag alltid så energisk på att skriva men ibland så smäller de till.
  Ha de så gott/kramen

  SvaraRadera
 12. Ja du, har faktiskt träffat några IRL från bloggen, väldigt trevligt.
  Men den där tomten ser ut som ngn skräckfigur, hehehehe
  ha de Fia

  SvaraRadera
 13. Grattis, och hoppas att du inte har några planer på att lägga av efter tio år!? :-) Jag har dålig koll på hur länge jag har bloggat, men det blir nog 6 år längre fram i vår. Verkar som en och annan överger sin blogg till förmån för Facebook, men jag föredrar att använda både ock - det ena utesluter inte det andra, för jag tycker det trots allt är två stycken ganska olika medier... :-)

  Kan förstå din tanke med att de nuvarande hundarna är era sista. Jag var inne på samma linje för ett tag sen - eller iallafall att det skulle få bli en hundfri period efter den vi har nu - men det ser ju ut att ha spruckit! <:-) Nu vet jag i och för sej varken hur länge till vi kan räkna med att den hund vi redan har hänger med, och inte heller hur länge det blir aktuellt att vara dagmatte till sonens hund. Men tankarna på att själva ha en "riktig" jakthund har börjat spira igen sen sonen bestämde sej för att köpa en sådan. Så vi har mer eller mindre ställt oss i kö på en valp (fast av en annan ras) vi också... Host!! <:-)

  Snöar det hos dej, förresten??? Här har det kommit lite vitt under natten och nu kommer det visst lite till...

  SvaraRadera
 14. Började med BlogTown som tyvärr försvann i cyberspace med alla inlägg:-( och dom flesta vänner.
  Gillar att det är snöfattigt i vinter slipper ju skotta,-)
  Ha det bra

  SvaraRadera
 15. Tänk så fort åren går...10 år är inte illa! Jag började 2006 så jag är inte så långt efter...Kramiz

  SvaraRadera
 16. Tänk vad tiden går! Jag har också bloggat ganska länge först med min Trolmorsblogg och för ett år sedan började jag med chilitanten . Det kanske börja vara 7-8 år sedan. För mig fungerar bloggen som min dagbok då jag kan gå tillbaka och se vad el när var det det och det hände. Det är ett kul forum för mig själv bara. SEdan när man få gulliga och fina kommentarer blir det ännu roligare.
  Kram på dig !

  SvaraRadera
 17. Vad härligt att ha bloggat så länge :) Får säga grattis då :) Håller med dig härligt att kika in på bloggarna och se vad som hänt, lite tid är alltid skönt att få ta för sig själv :) Kram

  SvaraRadera
 18. Sv: Min 5 årsdag är den 16:e ;)

  SvaraRadera
 19. 10 år! Det måste väl firas på något sätt? Kanske lägga ut några av dina bästa inlägg - bästa i ditt eget tycke. Grattis!

  SvaraRadera