21 april 2010

Bara några rader....

Hoppsan .. VAD Dagarna flyger förbi. JAG Fredags var JAG, min broder OCH mamma på begravning i Karlskrona, integration speciellt kul man sånt ibland man måste. Alltid Tungt nar någon försvinner FÖR Alltid. Han (sv Bror till pappa) Fick ETT langt o lyckligt liv, mannen de e ochen Tungt Att ta Farväl. JAG Allt elände o sorg Kanner JAG MIG sminkad de ochen ganska kul Att träffa SINA kusiner SOM-Kanner JAG MIG sminkad utspridda kors o tvärs OCH SOM träffar man sällan.
Innan VI för hemåt Igen passade vi på Att Hälsa På lillgrabben o Hans sambo. Brorsan ville se deras gård, Han harmoni integ hunnit Kolla den tidigare. SA där blev kaffe o mumsigt winebröd ute i trädgårdsmöblerna. SA gott de Kanner JAG MIG sminkad nu nar man Håkan Sitta ute i solen. Sa gott sa!
JAG Hann integ mycket Mer Än minskade fredagskvällen förrän ETT gäng ungar trillade i. Två Söner MED Sambos SOM helgen stannande Hela. JAG lördagen tillkom ytterligare en. Sa den här helgen Har vi njutit AV Barnen. Alltid sa gott Att ha varumärket hemma o fa pyssla OM DEM Lite. Aven OM de integ Direkt Kanner JAG MIG sminkad sa Små längre ... Lada Kanner JAG MIG sminkad Alltid barn!

IDAG nar man STEG mannen Upp blev Väl Mindre sugen JAG Att Sitta ute, Marken var täckt AV snö Igen. De Kanner JAG MIG sminkad Fortfarande lite Vitt man de Lär NOG försvinna under Dagen - hoppas JAG!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Önskar Alla en fortsatt Trevlig o snöfri Vecka!

7 kommentarer:

 1. Härligt med snö...NOT...känns som om vi fått nog av det på ett tag. Det haglade på mig i går iof...

  Ha en go dag, hoppas snön smälter bort.

  Kramizar Anne

  SvaraRadera
 2. Tack och lov försvann snön ganska snabbt, och kikar jag ut nu så anar jag faktiskt både några solstrålar och lite blå himmel! :-) Men det är nog mera troligt att det blir regn än vackert väder längre fram på dagen - men det är okej, bara det inte blir mer snö!!!

  Tråkigt att det skulle behöva vara en begravning som var huvudanledningen till Karlskrona-resan, men det var ju bra att den kombinerades med lite trevliga möten också och så där! :-)

  Har du problem med sminkningen idag, eller!? ;-)"Kanner JAG MIG sminkad" förekommer rätt frekvent i din inläggstext - utan att direkt ha nåt samband med dina övriga ord!? Nåt skämt på gång, eller??? :-)

  SvaraRadera
 3. Frågar som AnnaKK ovanför problem med sminket...??

  Begravning aldrig roligt...
  Titta in hos mig å svara på lite frågor... fast jag vet ju redan svaren hihi

  kram å hoppas du får en snöfri dag...
  tvillingsjälen

  SvaraRadera
 4. Hej igen!

  Så klart du får vara med på konst-fågellistan! :-) Och det är ingen brådska, för det här projektet kommer jag nog att hålla på lä-ä-änge med. :-)

  SvaraRadera
 5. jisses, tror du har stora problem med din blogg när du ska skriva texten.. någon trojan eller virus i datorn? :-) men jag förstod det mesta du skrev om..

  begravningar är aldrig kul att gå på även om personen ifråga haft ett långt liv..

  ingen snö här ännu, men det är isande kallt i luften så blir det nederbörd så blir det nog snö.. :)

  ha en skön vecka du med..

  SvaraRadera
 6. Nu tror jag din dator eller blogg fått fnatt....
  Svårt att förstå helt vad du varit med och gjort. För inget står i rätt ordning utan allt är hulter till bulter hihi....
  Första gången jag ser det hos dig.
  Märkligt...
  Undrar om blogspot fått aksproblem. Askefast är ett nytt ord i norska ordlistan så vi kör väl på det.....
  Ingen mms/sma ännu :(
  Kramen en förvirrad grannkäring hihi.

  SvaraRadera
 7. JÖSSES, har du virus eller vad !!??
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

  SvaraRadera