05 april 2010

Inget nyårslöfte MEN................::::::::::::

Nu är Påska slut, nu kan vi gammalt ris, vissna blommor o äggskal slänga ut!! Vardagen står redo igen o ja de ska bli ganska skönt.

Idag har jag sett BLÅSIPPOR....Plockade av barnen...aha ungdomarna menade jag, på granngården. Ett redigt vårtecken, fast igentligen är de väl inte vår förren vi haft fem frostfri dygn o de har vi inte, för några nätter har varit lite, lite under nollan, ja o någon natt var de -4..brrr. Sista nätterna har varit på + kanske blir de fem i rad nu då.

Jag har lämnat ett PÅSKLÖFTE..ja varför inte, lämnade ju inget nyårslöfte!! Först trodde jag vi fått fukt i garderoberna här när mina jeans började sitta hårt runt benen, men så insåg jag DEN HEMSKA VERKLIGHETEN.
Jag har ätit för mycket o blivit fet...jag köpter ofta hem godis till min älskling och eftersom han sällan äter sånt tvingas jag äta upp de själv. Hur nyttigt är de?? Nä, nu får de vara slut med sötsaker för Fru Nilsson, så jag slipper ha sovande ben i trånga jeans.

Påsken har varit innehållsfull o mycket trevlig men nu säger jag
Välkommen vardag!!

16 kommentarer:

 1. 'Råkade' ställa mig på vågen imorse alltså hur dumt var inte det........Jag som tänkte att 'nu' var det nog läge för ett par nya jeans....Du.... vi får ta nya tag (hur nu det ska gå till). Blåsipporna var helt helt ljuvliga......I say no more ;)
  Kram/Carolina

  SvaraRadera
 2. ja det är skönt när vardagen är tillbaka :) även om det kul med lång helg också..

  soligt här idag, men hua så mycket snö som ligger kvar här, har satt ut några bilder i går på hur det såg ut i fredags och inget av det är borta :)

  lär dröja innan blåsipporna slår ut här, men dom är på gång, dom har börjat titta upp lite granna...

  ha en skön dag

  SvaraRadera
 3. Blåsippan ute i backarna står. Niger och säger att nu är det är det vår.

  INTE IDAG!!!!!
  Det är snöblandat regn som kommer. Blåser och allmänt trist...
  Men i morgon är den kanske här...

  Har du med fukt i garderoben? Märkligt fenom det där. Maken och jag har samma garderob, kläderna hänger bredvid varandra, MEN, det är bara mina som krymper!!! Tror du det har med materialet att göra?

  Ska en sväng in till Kongsvinger idag. Men först en dusj så man vaknar.
  Klems på er.
  Synnöve.

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha, jag har precis skrivit om jeans idag, men i ett annat syfte.

  Visst är det konstigt när tvätten och byxorna krymper utan att vi själva blir större?

  Godis kan jag kanske också lära mig att var utan men dajm? Det räknas väl inte till godis och choklad är ju nyttigt, eller ...

  Jag har lätt att gå ner men lika lätt att gå upp, konstigt.

  SvaraRadera
 5. konstigt det där vad kläderna krymper... måste vara nåt som går ;)
  Blåsippor, vad härligt! här har de inte börjat blomma än, fast det ligger snö förstås, så de kanske sitter därunder och väntar på att få komma fram :)

  SvaraRadera
 6. Aha sluta äta sötsaker då hade jag kolat med en gång... men men inge kul att ha fukt i garderoben heller... men hjälper det??

  Jodå jag lever å har så långtråktigt är så RASTLÖS så jag vet snart inte vart jag skall ta vägen?!?! Jag får ju fortfarande inte lyfta något så såsätt är det bra att vara hemma å ta det lugnt. Men jag vill kunna göra allt det där som man inte kan NU..
  Imorgon skalll jag kollanär Fia skall träna för sin "gamla"tränare skall bli så roligt å höra vad han har att säga om den lilla hästen.. Ha en bra dag kram kram tvillingen

  SvaraRadera
 7. Himmel så obehagligt...godis..hmmm ett gissel för den som inte kan motstå..jepp nu blir det nya tag Anki..ut o promenera..:)för du vet..blåsippan ute i backarna står..niger och säger att nu är det vår...

  SvaraRadera
 8. Vilket ljuvlig bukett av Blåsippor.
  Så härligt att de börjar komma nu, och nu är det nog ingen tvekan om att våren är här,
  även om April-vädret försöker luras..
  Ha det så gott
  Kram

  SvaraRadera
 9. Tjena! Det märks att min mage mår lite bättre...har gått upp flera kilon nu i vår! Måste nog börja passa mig....

  Inte har vi några blåsippor än inte! Dina är ljuvliga!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 10. Åhhh så ljuvliga blåsippor! Då är det verkligen vår. Men än så har jag inte sett några här uppe...
  Kram

  SvaraRadera
 11. Man måste börja tänka om ... INTE äta upp rester som man inte nänns slänga ;)
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

  SvaraRadera
 12. Hej där!
  Vilken fin blogg jag kom till här =)
  Va fint med blåsippor =)
  Fniss.. det där med fukt i garderoben händer mig oxå.. fniss.. ganska ofta tyvärr..=)
  Jag har antacknat att du är med i min tävling & önskar dig lycka till!!
  Varm kram Tina

  SvaraRadera
 13. inte lätt när kläderna krymper :) själv har jag inte upplevt det nån gång, jo när jag väntade barn men ökade 9 kg och gick ner 13 efter jag fått dom... :-0 inte roligt att handla kläder för allt hänger på en tycker jag... inte lätt att vara som ett spett...

  vi brukar ha barmark den här tiden, blåsipporna är på gång men inga knoppar än men blir det värme så kommer dom nog snart.. :) det är ovanligt segt och sent här i år, men jag hoppas snön försvinner snart..

  nä, det var inte lätt att ta bilder på sej själv, men så blev tintin och jag bara halva ocskå,, det minsta man rörde sej åt sidan så hamnade man ur linsen direkt.. :) men kul hade vi...

  är lite sol framme här nu, men större delen av himlen är grå

  ha en fin dag

  SvaraRadera
 14. Hejsan!

  Precis efter påsken är absolut den bästa tiden att sluta med godis - då brukar ju det där snasket verkligen stå en upp i halsen... X-(~

  Bor du inte ute på landet - det vill säga utanför den "lilla obehagliga" orten? :-) Vi bor 3 km utanför vår, och det är alltid lite kul när man är där (i regel på grund av fotbollen) och nån "gammal inföding" dyker på en och ska försöka reda ut vem man egentligen är - för de gillar verkligen inte att inte kunna få ordentligt grepp om en, eller vad jag ska säga! De kan ju inte ens veta vilka mina far- och morfärldrar var, eftersom jag har "invandrat" så långt bort ifrån! ;-) Uppenbarligen är det irriterande att jag inte är från grannsocknen åtminstone, som min man... Honom har de "identifierat" för länge sen, men inte mej - och vi har bott här i över 20 år nu! :-)

  SvaraRadera
 15. Ja, nå er våren her og det er lovet godvær til helgen. :-)

  SvaraRadera
 16. Här finns inga blåsippor, har aldrig gjort. gjorde några försök när jag var yngre att plantera in men de trivdes inte. Men däremot har vi vårlök, den växer ju inte heller överallt annars.
  Godis har jag inga problem hoppa över, inte kakor heller.. men äter desto mer och hellre god mat.. inte bra det heller alltid. Var en benget hela min uppväxt så trivs faktiskt med några extra kilon.. men inte mer än nu..

  SvaraRadera