11 april 2011

Tack till alla och en var för alla råd och tips om bilderna i bloggen!! Jag har raderat några bilder, så mycket jag hunnit. Det har varit alldeles för fint väder o mycket annat i helgen för att sitta vid datorn. Man kan lugnt säga att de var många kopior i albummet. Så någon bild ska jag väl kunna få in idag.

Vilken helg!!! Vilket väder!!
Fredagen bjöd på storm, redig stormbyar, de hände en hel del olyckor runt om här, så plötsligt stannade vinden och solen kom, för att snart bra loss i stormbyar igen. Knepigt väder. Men på kvällen var allt lugnt igen.

Lördagen bjöd på sol och åter sol......Jag  plockade ut och gjort i ordning på altanen.  Har varit stallfri hela helgen, de var inte i går jag var det senast. Men nu är vi ju två om stallet och då delar vi upp helgerna så det blir lite ledigt för oss båda. I  lördags kväll hade vi första grillfesten här. Vi satt ute i solen nästan fram till 8 på kvällen, så gott!! Kaffet fick vi dricka inomhus.

Igår förstökte jag sitta lite still i solen men jag är dålig på det, satt och bläddrade igenom lite tidningar jag fått av mamma, men jag har ingen ro att bara sitta så där. På eftermiddagen kom lillskruttan och hälsade på farmor.


Hon har hållt till hos gammelfarmor i helgen så "unge"farmor fick nöja sig med bara en liten stund med gullungen.

Oh nu är de måndag igen o jag
önskar alla en god sådan!!

15 kommentarer:

 1. Hejsan Anki !
  Så tråkigt det där med bilderna, jag som inte får till att få in en enda utom på fotobloggen.Jag kan använda mig av picasa webbalbum. men begriper hur man gör.Först i kunde men glömt det nu.

  Gulligt barnbarn alla bebisar är söta det erkänns.
  Väcker många minnen till liv.

  Gudomligt väder i helgen, med sol och friska vindar,mulnade på till kvällen. Idag mulet.Endast löjlig stavgångspromenad idag Kl.10-10.30,orkar inte längre,ont i ett knä.blir inte bättre.Utslitna.Sönderslagna.

  ha en fin Måndag Du också.
  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. Oj så söt så söt....förstår att Farmor Anki blev otroligt glad över den lilla prinsessan.
  Nu längtar jag ju också efter min lilla juvel.
  Igår kväll fic min syster sitt sjunde barnbarn!!!! inte klokt så dom ligger i där i Finland hahahaha

  Solen skiner här idag så det kanske blir en havspromenad idag...

  Ha en bra måndag...

  SvaraRadera
 3. Ja, det ligger i tiden... både blåsväder och barnbarn ;-)

  Kramar från mig <3<3<3

  SvaraRadera
 4. Ja tänk, ni är många generationer nu! Jag har räknat och kommit fram till att om mina barnbarn skaffar barn hyfsat tidigt så kanske man ännu hänger med...
  Men, att bildutrymmet skulle vara fullt, hur kan det bli så, elände, hoppas du hittat en lösning du fick ju många förslag! Vet inte hur jag har det på wp men ingen varning har ännu ljudit..
  Vi har tillbringat mycket tid utomhus i helgen, Hasse i sällskap med ved och jag med tvätt, "ler" och ack så trött man blir av friska luften, kvällarna har vi suttit och gäspat ikapp
  Kramen o ha en fin måndag

  SvaraRadera
 5. vilken liten gullunge
  visst har det varit ett härligt väder i helgen, skönt för dig att vara stallfri ibland också
  ha en fin måndag - kramar

  SvaraRadera
 6. Så finer hon är den lilla gullungen :-) Fårstår att det var mysig när hon hälsade på .-)

  Grillfest.. låter mer än toppen :-) & med så fantastiskt väder som vi haft i helgen så kan man bara njuta :-)

  Önskar dej en fortsatt fin måndag!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Sicken go bebis, jag förstår att du fick mysa riktigt mycket:)
  Kram

  SvaraRadera
 8. Visst har vi haft varmt! :-) Igår iallafall. I lördags var det nog bara 12 grader, men igår blev det uppåt 18. Och ungefär samma idag. HÄRLIGT!!! Men blommorna vissnar på nolltid! <:-)

  SvaraRadera
 9. Hoppas att du njöt till fullo av dessa timmar.
  Gud en sådan goding.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 10. Ho, ho fru Nilsson....jag är här nu! Har du satt på kaffet? det går bra med en slät kopp! Vill du ha hjäp med bilderna till din Blogg????? Då har du hjälpen här!!!!!!Hi,hi,hi. Kan upplysa frun att då skulle din dator haverera.....jag är helt nollad när det gäller teknik! sorry vännen!
  Var rädd om sig nu!!!! Hör du det?????
  VARM kram från mig.

  SvaraRadera
 11. Tack för dina rader hos mej.Vilken liten sötnos.Fin blogg!
  Ha en fortsatt trevlig Måndagskväll.kram

  SvaraRadera
 12. Vad besvärligt med fullt i fotoalbumet. Jag har långt kvar men det är kanske så att wordpress tillåter större utrymme eller så har jag sparat ner mina i mindre format, sparar dem alltid för webben innan jag lägger upp.

  Vilken gullegull, förstår att farmor (den unga) tar tillfället i akt och myser.

  Låter också som att du har haft en skön helg trots att vädret varit ostadigt, men det löste sig ju till lördagen. Alla behöver vi ledigt mellan varven och göra det som känns bra för stunden.

  Ha en skön vecka.

  SvaraRadera
 13. Det är ju så härligt nu när solen värmer. Fast idag har vi mulet och dimma...
  Kram

  SvaraRadera
 14. Sicket finbesök!! Tog mig en gossväng i helgen med. Moltas lät mig hållas en stund sen sa han; Ge henne till mamma eller pappa nu så vi kan leka du och jag!! Och självklart lydde jag snabbt hans råd för vem vill missa en lekstund med Moltas?!

  SvaraRadera
 15. Hoppas att din tisdag blir bra! Kram, kram

  SvaraRadera