28 april 2011

Ucha jedamej, igår var en sån där "låg dag" i skuggan av sig själv liksom.Ingen vet varför inte äns jag själv, plötsligt kände jag mig bara lite låg. Man är inte arg eller så, bara låg, ohågad på nått vis. Brukar Ni också vara så där?

Jag gjorde inte mycket igår, eller jo,  jag jobbade hela förmiddagen, tror jag fräste lite åt chefen med när han ringde.  De var nog inte för jag var låg utan för att han säkert sa något dum..humm Han tåler de, fast jag tror han sa att jag lät som en gammal ilsk svärmor......!! pyttsan!!

Vid middagstid kom Rosalie för vi skulle rida lite o gjorde så också, Pärla bara konstrade, ville inte gå..(hon var nog också låg) så gick vi en sväng i skog som gränsar till deras hage. Där fanns massor av gott, färskt gräs. När vi släppte ut dom i hagen igen, passade Filip på att springa in på skogsvägen igen innan jag han få igen grinden. De var uppenbarligen mycket godare gräs där inne.  Dom börjar nog längta ut i sommarhagen, där är gräset högt, grönt, färskt o säkert jättegott nu.

Vet i tusan om inte Ebbha också var lite låg.

Visst ser de så ut? 

En ganska tam och o ohågad dag alltså, ibland är de kanske så. Tur de finns kaffe.


Men nu är en ny dag, ett oskrivet blad. Solen står högt på himmelen trots den tidiga morgonen. De kan väl bara viska om godheter.

17 kommentarer:

 1. Go´morron på dej, Anki! Så kul att du skriver i min blogg trots att jag inte hunnit raspa ner nåt där på ett tag. Här har varit full rulle hela tiden (oxo Påsken - du hade så rätt :-)..)och de kvällar jag skulle ha tid och ro att skriva i min blogg så har internetförbindelsen konstrat. Sånt problem har det varit flere kvällar å rad; dagtid funkkar nätet finfint och kvällar avbryts förbindelsen stup i kvarten. Fattar inte vad som är problemet. Att ringa bredbands bolaget är ingen idé; där svara bara robotar och jag har ingen lust att prata med robotar - nej, äkta mänskor tack.... Så jag hoppas nu på att min lilla bredbandsbox själv ska fixa problemet för mig..
  Ha en bra dag där!
  Kramis!

  SvaraRadera
 2. Godmorgon på dej!
  Hoppas att denna dag blir bättre!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Jag tror att,eller hoppas i alla fall,att alla har sådana dagar.
  JAG har då det!
  Men nu är det en ny dag med nya möjligheter :)
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 4. Klart man måste ha låga dagar....hur ska man annars veta när man mår bra och är på topp ???

  men som du skriver en ny dag nya utmaningar...
  och baske mig solen skiner här med så det blir nog en vacker dag...tror jag...

  Tjingelingen...

  SvaraRadera
 5. Här händer det så mycket att man inte hinner vara låg, på gott och ont ;-)

  Hoppas du får en knallfin dag idag :-D

  Kramar från mig <3<3<3

  SvaraRadera
 6. Hejsan Annki !
  Du envisas med att kalla mig My.Det ska vara Mi som i Mi´s nya liv.Fast jag heter ju Marie-Louise.
  My är ju hon den lilla i Toves Mumintrollet.Det är inte jag.

  Jo för 17 vi har väl alla dagar som är och skiljer sig från varandra.Ingen dag är den andra lik, det är väl skönt med variaton här i livet.

  Kram

  SvaraRadera
 7. Låg...det är precis vad jag är idag...huvudet tungt, magen rumlar, helst täcket över huvudet igen. Det hjälper knappt att solen står högt på en klarblå himmel. Ska prova med en skogspromenad efter lunch och se om det hjälper, har en jobbarkväll framför mej nämligen. Men i morgon är det en ny dag, tjoho!!
  Ha´det gott!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. jodå, sådana låg-dagar kommer över mig också, det kan komma efter en bra start också, så pang bara, svårt att sätta fingret på
  hoppas att den här dagen känns bättre för dig
  kramar

  SvaraRadera
 9. Anki min favvo! Klart vi alla har både låga och höga dagar. Tänk vad livet skulle vara enahanda om man alltid gick omkring och tyckte allt var ok.
  Säger så här: ta ditt kaffe och erövra dagen för om morgondagen vet vi inget om....Nä nu blev jag "djup"......så därför avslutar jag med Tjingeling och tjillevippen på dig favvo Anki.
  Varm kram får du också.

  SvaraRadera
 10. Hello!
  Ja du vännen sånna dagar har vi nog lite till mans( kvinns )Men samtidigt vet man nästan att morgondagen är en annan dag och det brukar bli bättre. Tror det beror på att man är i gång så mycket nu och vill göra allt som man ej gjort i vinter..Så ta och släng dig i en solstol eller soffan och ge dig själv den dagen eller timman för det är man faktiskt värd:-)))Kramar till dig..Ann

  SvaraRadera
 11. Hah, var tvungen att kolla om kommentarsfunktionen funkade, skrev tidigare idag en lång kommentar som kom upp som felmeddelande...
  Påsken har varit till belåtenhet ser jag. Och snart ska du åter bli farmor, här går det undan! Hasse ska bli farfar och jag bonusfarmor i november då Tezz väntar sitt första barn, himla skoj.
  Varför tar du ridlektioner när du kan rida?
  Kramkram

  SvaraRadera
 12. Känner också igen mig i det där. Ibland har man dagar när ingenting vill sig. Och då man känner det som att man lika gärna kunde ligga i sängen under täcket. Men det är nog så att vara människa, tror jag.
  Är så glad för nu har min blogg börjat funka igen. OCH möjligheten att skriva kommentarer. Har varit så konstigt på sista tiden.
  Hoppas du har en mysekväll.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 13. Låg, det är nåt jag känner igen mycket väl. Jag är det just nu varenda dag dessutom. Förhoppningsvis piggnar jag till när gubben får komma hem från lasarettet.
  Vem är Arne? Har jag missat nåt där. Torsten ut och Arne in, eller??
  Kram

  SvaraRadera
 14. Det är tur att man kan ta nya tag när det kommer en morgondag ;-)

  Å jag tror inte du lät som en gammal ilsk svärmor.. näääee det är elakt förtal :-D

  Tycker bara Ebbha ser underbart vacker och avslappnad ut :)

  ha en god natt!
  Kram

  SvaraRadera
 15. Absolut har jag sånna dagar med!
  Hoppas att du mår bättre nu!
  Kram till dej.

  SvaraRadera
 16. Man känner sig så där låg mellan varven. Har sådana stunder här med. Då man mest känner för att dra nått gammalt över sig och bara vara ifred.

  Tror det smittade av sig på Pärla med. Hästar är känsliga så hihi.
  Ebbha är nog oxå en känslig dam så det är inte omöjligt att hon kännde av att du var låg, och då blev hon låg med.
  Tror jag hämtar stegen och klättrar upp igen :))

  Hoppas det är bra annars.
  Här går jag och snuffsar, nyser och kliar mig i ögonen. Just nu är inte gult den absoluta favoritfärgen.....

  Ha nu en fabelaktig fredag och njut av våren ännu ett tag. Snart kommer sommaren :))
  Kram Synnöve.

  SvaraRadera