Pages

04 maj 2011

Idag är en sån där speciell dag. 
Idag är det min yngsta sons födelsedag














Idag är de alltså 24 år sedan jag låg på förlossningen sista gången i livet. För de kan jag garantera, de lär inte hända igen. (men de vore mysigt..fniss)


Jo så här var de!! Jag fick inte redigt nog av barn o barnbarn i helgen. ((svårmättad))
Min väninna Rosalie, hon kommer uppifrån landet och har aldrig sett Blekinge,
jag stoppade in henne i bilen på måndagsmorgonen så for vi mil efter mil ner mot stora staden.


Först blev de en sväng till mitt jobb, de är inte var dag jag är där inte. Jag sköter mitt jobb hemmifrån sedan några år. Tack o lov för datorer och internet!! Pendla 30 mil om dagen är tufft, oh de tröttnade jag ganska fort på!! På jobbet  fick vi kaffe, rågskorpor och naturligtvis en trevlig pratstund med arbetskamraterna.

Sen for vi vidare mot stan. Där mötte vi två av mina svärdöttrar som för tillfället inte jobbar. Den ena ska föda barn "snart" den andra har nydligen fått barn. Så minsta barnbarnet var naturligtvis med.


















Vi tillbringade hela dagen tillsamman. Vandrade genom affär efter affär, åt gott, fikade och hade det så där allmänt mysigt som man bara kan ha det!! Jag hittade söta ljusbollar som jag köpte till min man. Tror Ni han blev glad? hihi...till mig? ja de var vad han sa, klart jag köpte dom till han. Fattas bara!!

De blev fina på murstocken.

Rosalie träffade en "kille" som var lite fjäskig...humm...visst han var väl charmig, stark och lite annorlunda, och faktiskt väldigt intrasslad i något slags spindelnät  - men hon har ju en karl hemma så den här fick hon allt lämna kvar i stan.
Efter en härlig dag i stan kom så kvällen och det var dax att fara hemmåt igen. Men innan dess körde vi ut till stora barnbarnet och hälsade på henne. Måste ju får krama om henne med när man är på plats. Hon ville som vanligt inte vara med på bild. (trist men sant)

Förutom att jag igår hade lektion med Arne igen
så kom också vintern tillbaka och hälsade på.
VEM SOM NU BETT OM DE?!?
Huuuua....tur de inte la sig utan försvann lika fort som de föll.

K  R A M I Z

17 kommentarer:

  1. Grattis till ALLA ungar , både i och utanför magar :o)
    Usch och fy för snön ja, men här kom det bara några flingor. *peppar, peppar*

    Ha en fin dag med gotårta och mums ;o)
    Kraaaaaaaaaaam

    SvaraRadera
  2. Det var väldigt vad du var effektiv idag :-)

    vart köpte du ljusbollarna. Jag har ngt liknande fast de ska stå på ett bord oc nu blev jag ju görsugen på hängande oxå... Kanske finns i ngn butik även här nära mej...

    Vad jobbar du med?

    Förstår att du hade en toppendag igår och vilken tur att du inte lämnade kvar väninnan hos spindelmannen.. Han kan man nog inte lite på :-P

    ha en fin onsdag!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ett STORT grattis till honom!
    Ja...vad tänker vädergudarna med?
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Grattis till minstingen :)
    Åren går fort.
    Vilken härlig tur till storstaden..ni ser verkligen ut att haft det gött. Söta lilla barnbarnet och sedan en date med Spindelmannen...Vem skulle inte vilja bli fångad i hans när, hehehe.
    Inte jag, jag hatar spindlar =D
    Kram & ha en fin dag.

    SvaraRadera
  5. Vilken mysig dag ni tog er, du och Rosalie. :-) Mindre mysigt med vädret, men här har vi iallafall sluppit snö. Ännu så länge... Vill INTE ha!!! Det är illa nog med nattfrosten. <:-)

    SvaraRadera
  6. Härliga bilder, ja då gick nog den dagen fort när ni hade så mycket roligt för er :-)

    ja det är tur snön inte ligger kvar den här årstiden utan försvinner fort.. kallt som is i luften här idag, men ingen snö och ingen hagel än i alla fall..

    ha en fin dag

    SvaraRadera
  7. Så trevlig dag du haft med trevligt umgänge, god mat o shopping. Nä vem har bett om detta väder men håll ut snart kommer värmen igen.
    Ha det gott/kram

    SvaraRadera
  8. Hallå min favvo Anki! Vet du va....idag när du för 24 år sedan fick din son....har Monica namnsdag! De du gjorde du bra....hi,hi,hi....valde helt rätt dag.
    Önskar dig en bra dag! Varm kram från mig.

    SvaraRadera
  9. En dag full med härligheter!
    Vilka snygga ljusbollar du hittade!
    Och grattis till sonen. Visst går tiden fort?! Tur att man inte blir äldre själv! ;)
    Sv. jo, det är hennes första kull och du är SÅÅÅÅÅ välkommen i din luftballong! ;)
    Kram

    SvaraRadera
  10. en dag fylld med aktiviteter :) men det där snöfallet hade vi ju kunnat vara utan och ett stort GRATTIS till yngste sonen
    kramar

    SvaraRadera
  11. Att komma in till din blogg är som att hhälsa på en bekant som man inte träffat på ett tag...har inte läst så många bloggar ett tag men det är alltid lika kärt att uppdatera sig hos vissa......fina bollar du hittat till maken ( dig )

    SvaraRadera
  12. En härlig tripp med bästa väninnan!! Därtill lite barnbarnsgos!

    SvaraRadera
  13. Mådde så illa när jag fick testa morfin plåster för inte länge sedan så nej, vill inte vänta barn igen! Må illa i 9 månader, hela tiden, nej, det får bli barnbarn ;)

    SvaraRadera
  14. Grattis till lilla gossen och var inte för säker det kanske kommer en till,själv har jag för mycket omkring mig nu så är väldigt dålig på att sköta om mina bloggvänner,ha de gott så hörs vi,kram.

    SvaraRadera
  15. Hej..va trevligt du skriver..ja visst är det mysigt med barn...men inte skulle man orka nu längre tror jag...men det var så härligt då---kan säga som dig..jag födde min sistfödda för snart 24 år sedan också...oj vad tog de åren vägen..Är man inte 24 själv kanske..jo i skallen tror jag ju..kram och grattis..

    SvaraRadera
  16. Vilka fina svärdöttrar så roligt att ni kan shoppa tillsammans..och så berikande med barnbarn Anki...härligt härligt..

    Snö ja..men du nu kommer snart värmen igen :)

    SvaraRadera
  17. Åh, grattis till sonen! Och till dig. Tänk vad åren går fort, eller hur. Själv tycker jag inte det var länge sedan min dotter var 3... men nu har man en tonåring istället! Vart tog alla åren vägen!? :-o

    SvaraRadera