26 oktober 2011

Så tomt o tyst

de blev när lillprinsessan o hennes mamma åkte hem igen.  Vi har haft så mysiga dagar.
Vi har lyxat till det med en dag på stan och mat på Kinarestaurang. Min älskling gillar ju inte de och min son, lillprinsessans pappa är inte heller förtjust i det. Men JAG och lillprinsessans mamma ÄLSKAR DET...så vi passade på!!


Hon är en redig liten trollunge.

Jo just de. Min dräng, hon tog sitt pick o pack o stack till Spanien. En del kan verkligen gotta sig. Oh här fick jag gå ensam och ta hand om hästarna i sju dagar "visst är de synd om mig"? :) Nä då jag har varken tid eller råd för resor förren allt är klart här. Sen så kanske, vem vet. Kanske får vi lite semester en vacker dag, man kan ju alltid hoppas. Jag fick några små gåvor när hon kom hem. En fräck liten hatt, lite småläcker va? Tänkte ha den på de stundande bröllopet men älsklingen sa att han inte följer med då - undrar varför:)


Jag fick en rosa ridpiska också...en rosa. Jag avskyr piskor men ibland håller jag en i handen bara, de vet o ser Pärla, de räcker.

I går brann de ljus hos oss


till minne av vår änglahund som lämnade oss för ett år sedan. Han lämnade en stor tom plats i våra hjärtan när han gick vidare.

Vi är så tacksam att vi har en valp ifrån honom, nu när han inte finns hos oss längre.
Nu ska jag se vad Ni haft för Er sedan jag rumlade runt i bloggvärlden sist.

14 kommentarer:

 1. Du skal se plutselig så er ham på besøk igjen.

  SvaraRadera
 2. Så söt liten, go unge...Mysigt att få rå om, nära...Mysigt ni haft det!!! Vilka fina vovvar..man saknar så-när de inte finns..Idag. vart jag i ett stall!!!! Min systedotter rider, en liten bit från här jag bor..Det fanns en liten KATTUNGE..en ensam övergiven---som de stora hundarna vill bita ihjäl...tänk, jag blev så förälskad..så jag bestämde att ta hand om den..åh vad glad jag är..det ska bli så trevligt..kram karina

  SvaraRadera
 3. Såå söt hon är lillungen!
  Va? Fick du inte använda hatten, den var ju rosa precis som en ska va'.
  Men rosa ridspö, där gick väl lite gränsen. Hoppas Pärla är färgblind.
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Förstår att du saknar lilltösen...och jag tycker det var ett smart drag att ta med henne till kinamatstället, hon måste ju läras upp nu när fadern inte förstår finesserna med den maten...
  Sen tycker jag mannen var känslig överkant, en liten hatt...va spelar det för roll??
  Rosa ridpiska...nu blir jag lite misstänksam...är du säker på att hon handlat den på ett ställe som säljer hästgrejor...*fniss*??
  Man saknar sina fyrfota vänner, det tog många år innan jag kunde se en dalmatiner utan att bli alldeles tårögd och nästan kunde förnimma hans kalla nos som buttade på uppmärksamhet.
  Ha det så gott!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. vilken söt lillprinsessa och hatten :) den är läcker
  förstår saknaden efter en älskad hund
  vi har några änglahundar också
  kramar

  SvaraRadera
 6. Skulle också vilja resa någonstans. Gärna till något varmt ställe:-)

  Åh...kinamat var det evigheter sen jag åt! Det är ju så gott!

  Önskar dig en härlig torsdag!

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Ja ha det gick visst nu. Vink, vink faffo Anki. vilken söööt prinsessa du har...de där ögonen...oj,oj vad månne bliva av denna sötis? Farmor får troligen fram med sin rosa piska och mota bort alla pojkar som på sikt kommer försöka få träffa henne...
  Var rädd om dig! Kram från mig.

  SvaraRadera
 8. Tack snälla du ;) de värmer ska du veta att få så mycke beröm...
  önskar dig en skön helg
  kram pia

  SvaraRadera
 9. Man blir hela tiden påmind om hur fort tiden springer iväg. Är det redan ett helt år sedan er fina kille lämnade er.? Förstår att han lämnade en stor tom plats... han var ju ingen liten kille.
  Förstår att det blev tomt när töserna åkte och framförallt tyst ;0) barn hörs ju en del i den åldern!! Min gör det iaf =0) MEN så söt hon e!!
  Ha en mysig torsdag!!
  Kramiz kramiz

  SvaraRadera
 10. Man blir hela tiden påmind om hur fort tiden springer iväg. Är det redan ett helt år sedan er fina kille lämnade er.? Förstår att han lämnade en stor tom plats... han var ju ingen liten kille.
  Förstår att det blev tomt när töserna åkte och framförallt tyst ;0) barn hörs ju en del i den åldern!! Min gör det iaf =0) MEN så söt hon e!!
  Ha en mysig torsdag!!
  Kramiz kramiz

  SvaraRadera
 11. Vad är väl Spanien mot hederligt arbete, fniss :)
  Hoppas du får en fin dag! Kram

  SvaraRadera
 12. Det är så mysigt att få rå om de små liven, det är verkligen livets efterrätt:)
  Kram♥

  SvaraRadera
 13. Mmm,kinamat är inte dumt alls:))

  SvaraRadera