28 januari 2013

Är jag dum

eller är jag bara dum
då och då får jag besök av personer som jag inte kan hitta bloggar till, fast jag är ganska övertyg om att de har en blogg, ja de är en  " en känsla" jag har bara :) 

När jag tycker på deras namn, vid deras kommentar hos mig, kommer jag till någon ny profil Google+ och där står inte ett skit ((förlåt uttrycket)) om vad de har för bloggadress. 

Jag blir frustrerad av detta, mycket frustrerad, jag vill ju så gärna kila in och skriva några ord hos dom också..

HUR GÖR MAN?????????? snälla hjälp...!!! 

Ta exempel Jaana Oh som besökt mig några gånger. Nog vore de kul om man kunde besöka alla som trillar in och besöker sin egna blogg. ((om ni inte förstår vad jag menar, klicka på hennes namn här ovan))

Nu löser vi världsproblem tillsammans :) 


13 kommentarer:

 1. Jag vet! Jag vet!
  Om du klickar in på henne. Så trycker du på "om".
  Då får du upp en länk(nedanför kartan) till "klotter".
  DÄR finns hon!
  Gudarna ska veta vad jag höll på innan jag hittade dit. Men till slut så :)
  Kram!

  SvaraRadera
 2. Nej du är INTE dum. och inte jag heller. Jag har samma problem. Jaana går det inte att kommentera hos. En del har gjort profil men glömde att länka till sina bloggar. Det misstaget har även JAG gjort. Jag vet inte riktigt hur jag ska fixa det eftersom jag fick hjälp med att starta bloggen. Men jag ska ta reda på det.
  Morgonkram!

  SvaraRadera
 3. Har precis samma problem... många trevliga kommentarer och så kan man inte hitta till personen utan "fastnar" i Google+ profil..
  Jättetrist!
  Haha... nu vet jag ju hur ditt hus ser ut - riktigt pampigt!
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Är du dum? Så är jag dum som råkat ut för precis samma sak... & inte heller kan lösa det...

  Ha en fin måndag!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Såg att Camilla här ovan löst ditt problem & ja även mitt då...

  kRam

  SvaraRadera
 6. Så bra, nu fick du svar på det!
  Jag har ett värre "problem" på min blogg, där det inte finns nån länkmöjlighet alls för den som kommenterar. Så om inte adressen bokstavligen skrivs ut, så kan jag inte komma i kontakt med mina läsare som kommenterar.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Det kan beropå att de inte delar sin profil...
  /Kram

  SvaraRadera
 8. Jag har postat boken men först igår kväll så den kommer nog inte förrän imorgon. ha det fint!

  SvaraRadera
 9. Står inför samma problem som du....har inte en aning hur jag ska göra och jag kollar runt och försöker på alla sätt men, antagligen vill de vara lite anonyma..eller??

  Jag är nog lite dum jag med isf...hihi..
  Önskar dig en finfin måndag vännen
  Ann-Louisekram

  SvaraRadera
 10. Men vad bra, där fick man svar på det problemet från Camilla här ovanför. Jag har också råkat ut för det, och visst känns det tråkigt att inte kunna kommentera tillbaks.
  Kramar♥

  SvaraRadera
 11. Så har jag oxå ibland. Man ser inte vem det är som är på besök... men har läst mig till i dina kommentarer här hur man klurar ut vem det ärnu.

  Jag upplever att et sällan blir som man har tänkt sig, ibland på gott, ibland på ont... Om du låter Pärla flytta för att DU vill så är det väl oki men om det är något runt om kring dig som tvingar dig till ett sådant beslut är jag väldigt ledsen för din skull. En annan bloggvän ska i morgon till vetten med sin häst, hon hoppas dock på ett mirakel så hon inte behöver ta till detta drastiska beslutet som ligger framför henne..=(

  Kraaaaaam <3

  SvaraRadera
 12. Tråkigt att det var svårt att hitta till min blog. Får kanske länka till min blog på kommentaren på blogspot. Annars kommer man ju till min Google+ konto. Och verkar ju vara svårt att ta sig därifrån till min blog. MEN tur att du fick hjälp! :)
  http://bananajaana.blogpsopt.se

  SvaraRadera
 13. Har samma problem.. gillar inte google plus!

  SvaraRadera