08 mars 2015

Lite o lite o så några söndagsskyltar :)

En av mina galna svärdöttrar lämnade av lille prinsen hos oss förra fredags och så gav hon o grabben sig iväg till Mora för Tjejvasan. Hon har knappt stått på ett par skidor tidigare och så gav sig på 3 mil :) och faktum är att hon fullföljde med skaplig tid. Vi följde henne via en app och det var redigt spännande. Först gick de lite trögt men med ny vall blev de fart på henne :) 
När de kom hem på söndagen samlades alla här, dvs alla mina barn med familjer för att fira att jag fått ytterligare ett nytt år!!! 
De är jag så tacksam för, alla nya dagar och år jag får 


Så kom måndagen och nya jobbet. 


Det har sannerligen varit en intensiv vecka med massa nya intryck och nya dataprogram, ansikten och allt annat som blir när man tillträder en ny tjänst och arbetsplats. Veckan har varit väldigt kul och omväxlande. De är massor man ska ta in o ta del av. Och erkännas ska att jag var ganska mör o trött när fredagskvällen kom. Jag jag fått en kanontjänst och att jag är ganska säker på att jag  kommer trivas som fisken i vattnet. Trots att jag har en ganska stillasittande jobb rör jag mig mycket eftersom jag deltar på en del möten och rör mig i den andra delen av verksamheten, som ligger både gräs o trappor bort. 

Den här helgen har vi haft en annan svärdotter och mellan prinsessan här. Vilket väder!! så vårigt o varmt o underbart.  Kunde inte låta bli att dammsuga ur bilen lite. Man får passa på när det är varmt o gott :) 

Söndag ja söndag o då måste jag ju bara bjuda på lite söndagsskyltning!! 

En enkelriktat skylt som någon roat sig med att skriva sina autografer - eller? Jag tyckte den var lite småkul "även om jag vet att man inte får göra så" men tänk att något stått där mitt i vägkorsningen o skrivit allt detta :) Eller gjorde skyltgubbarna de innan de satt den på plats.
Kulturen eller Kul turen, ja hur ska man tolka denna skylt ? 

Sanningen är den här - KulTuren 
 En resa i Glasriket

Så avslutar jag med den här lille rare, kan man bli annat än glad. 12 kommentarer:

 1. Vilken bedrift att köra tjej-vasan! Respekt!
  Kul att nya jobbet känns bra! Grattis till det och den passerade dagen!

  SvaraRadera
 2. Heej, vem är det som lär upp dig på nya jobbet, den du ska efterträda eller? Det brukar ju vara det effektivaste men det är inte alltid det blir så. Roligt att du känner att du kommer att trivas.
  Kramiz

  SvaraRadera
 3. Kul att du är med igen och skyltar! Å jag är sååååå glad att du gillar ditt nya jobb. Det är värt mycket om man trivs på jobbet, då trivs man ju också privat - och vice versa såklart.

  Å värmen här idag är faktiskt ett rekord: Stockholm och Uppsala mätte upp 16 grader, vilket är rekord sedan mätningarna började 1756. Bara en sådan sak:-)

  Önskar dig en toppen vecka nu!

  SvaraRadera
 4. Ååå så spännande med ditt nya jobb. Och vad härligt att du känner att du kommer att trivas.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Först ett stort GRATTIS på din födelsedag !!
  Hipp hipp hurrrrrrraaaaa.
  Och så ett GRATTIS till ditt nya jobb, blev ju som en födelsedagspresent till dig.

  Tjingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera
 6. Förstår att det var många nya intryck första veckan på jobbet.... man blir helt slut, men skönt att du tycker att det känns som om du kommer att trivas m arbetsuppgifterna :-)

  Jösses att hon gav sig på tjejvasan bra gjort!
  Vi har haft gråväder hela helgen men idag har vi ljuvlig soligt vårväder :-)

  Ha en fin måndag!
  Kram ❤

  SvaraRadera
 7. Har jag missat din födelsedag ????????? du vet här jag är blir man så tossig i huvudet av värmen......Varm kram till dig härliga favvo. Blir glad av att läsa din Blogg!
  Kram o vink från mig.

  SvaraRadera
 8. Härligt att du trivs med nya jobbet!
  Bra gjort att ta sig ann tjejvasan så där... tuff tjej... och förmodligen envis också :)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Kaxig svärdotter som körde Tjejvasan, trots att träningen saknades.
  Det låter som ditt nya jobb är toppen. Hoppas du ska fortsätta att trivas där.
  Har du långt att åka?
  Var hittar du alla roliga skyltar? Du springer väl inte på dom live, eller?
  Kram/Kicki

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vad hittar man alla roliga skyltar. Jag tvingar gubben att stanna när vi passerar dem så jag kan plåta :) igår stannade jag själv (eftersom han inte var med) och plåtade några nya.
   Alla skyltar jag visar har jag själv fotat :)

   Radera
 10. Roligt med nytt jobb - grattis! Det brukar vara jättetröttande att börja på nytt, man måste ju tänka hela tiden. På allt. Men snart kommer rutinerna och då blir det lättare.
  Lycka till!

  SvaraRadera
 11. Så kul att du trivs på nya jobbet!
  KulTuren var ju lite fyndigt. Som Hjo-Hjo ungefär. Eller inte.

  SvaraRadera