24 februari 2011

Ibland kommer små tecken, små gulliga saker som får en känna "extra"
värme och vänskap i bloggvärlden. Så var det för mig, Camilla på Östervik hade skrivit en kommentar
"Kika in på min blogg, du har en överaskning som väntar"

så de gjorde jag och där fann jag en Award till mig

och dessa vackra ord skrivna om migEn underbar blogg som man oftast lämnar med ett STORT leende. Hennes kreativa bildkolage och roliga komentarer gör att man viker sig av skratt:)


Finns det något bättre än att få människor att lee och skratta? Att få veta o känna att det finns någon som uppskattar de man skriver, att man finns!! De e gött!! Tack Camilla!!

Nu är det min tur att få överlåta utmärkelsen till fem av mina favoritbloggar med mindre än hundra följare
(men hur många följare de finns vet man ju inte, många följer ju utan att de syns)

Jag har ingen rangordning på favoritbloggar, de finns en hel drös jag läser och följer och gillar. Men idag får de bli fem av dem som får veta varför jag är förtjust i dem och deras bloggar.

Paula "en finnkäring på nätet"

Hennes blogg är en av de första jag började följa för många år sedan.

Jag älskar hennes blogg!! Att läsa den är som att komma hem till henne, de är bara kaffet som fattas. Hon är en varm, öppen och ärlig människa som ger en både skratt och tårar. Hon är mycket personlig i sin blogg vilket gör att man verkligen lär känna henne. Att läsa henne blogg är som att umgås med henne på riktigt. Jag har följt henne så många år och tagit del av så många händelser i hennes liv att hon känns precis som de väninnorna jag har här ute i det vanliga livet.

Monika "La Monique"

Min egna Favomonika. En livsnjutare av högsta grad som alltid lämnar ett litet tänk till oss som besöker henne. Då och då får vi följa henne till paradiset - hennes paradis. Det är bara att läsa, blunda och ryckas med och njuta.  Jag vill bara ha mer!! 


AnnaKK

Anna har jag följt länge o tillhör dagens behov. Det ingår det i min morgonrutin att besöka hennes blogg. Med sitt enkla men roliga sätt att skriva fångar hon upp en och man får bara mersmak. Roliga djur och annat som förmedlar sig i pratbubblor är ett lite kännetecken för just henne. Det är raka rör och underbara bilder. En mästerfotograf som både tar underbara bilder och kan på sitt egna unika sätt snitsa till dem till någon helt annat foto än vad det från början var. Precis som i Ice Age har hon en egen envis ekorre.

Rantamor " På näthinnan"

Här har vi en förstklassig bloggare. Här skrattar man alltid gott, hon får de enklaste saker att bli dramatiska och roliga och skriver på ett sätt som fångar upp precis vem som helst. Hennes blogg läser man inte utan att skratta eller le någonstans i texten, om det är aldrig så allvarligt så finns fläktar av glädje o energi där endå.  Bilderna är tagna som av en  proffsfotograf och gör hennes bilder till en unik upplevelse.

Madde "Barnens Hjältar"

Kvinnan med sju järn i elden. Fembarns mamman med ny baby i magen. Ibland trillar jag ihop i en hög bara av att läsa allt hon sysselsätter sig med både med familjen, sitt jobb och sitt arrangemang i andra människor. En fantastisk kvinna som vittar om hur man kan förändras, hur man byte väg i livet och ser ljust på tillvaron. Hennes blogg är som en spännade bok med nytt avsnitt nästan varje dag.

Reglerna för Liebster Award är enkla och som följer:

Denna bloggaward lämnas över till 5 av dina favoritbloggar, som har mindre än 100 följare.


Awarden går vidare till de fem du valt ut, genom att du lämnar en kommentar på deras blogg.


Berätta för dem att deras blogg är en av dina favoriter och att de har utvalts till Liebster Award.


Den som får awarden länkar till den person som gav den till dig, och fem av hans / hennes favoritbloggar med mindre än 100 läsare

Till bloggvärlden, till alla där i. Ni är guld!!! Det är så kul Ni finns.

5 kommentarer:

 1. TACK, goa du! Sitter här och nästan rodnar när jag läser den fina motiveringen. :-)

  Och Camillas ord om dej stämmer precis!!!

  Kramar!!!

  (Och nu kom jag på att den "envisa ekorren" aldrig fick påfyllt i matlådan igår! Hupps!! Kanske säkrast att kila ut bums och ordna den saken - sista tiden har den varit här mellan 8-9 och käkat frukost, fast det är inte alla dar jag ser den. :-) Den har väl lärt sej att smyga försiktigt och hålla sej gömd nere i lådan medans den äter, så är chansen störst att den slipper komma med på bild! :-D).

  SvaraRadera
 2. Min kära favvo Anki....tänk att få börja dagen med lyckotårar! Tack, tack tack sööööööta du!
  Jag ska nog få till detta på något sätt.....hi,hi,hi. Men nu ska du få en "hemlis"....jag kan inte det där med "föra" över, klicka hit och dit. Med andra ord: JÄTTE dålig på datorer. Göra inlägg och svara på kommentarer....där går gränsen! Men jag är inte sämra än att jag kallar hit min "data expert" och det kommer att bli något jätte bra av detta till helgen....hi,hi,hi. Är det ok?
  Var rädd om dig rara, söta vän! Jag är så glad att du "finns"
  Varm kram och puss i pannan från mig.

  SvaraRadera
 3. Härligt....du är värd alla världens awards!

  Kram//Carolina

  SvaraRadera
 4. Gulle dig Anki.
  Och GRATTIS till din Award den är du verkligen värd, sen jag "hittade" dig har jag också följt din blogg och älskar att tassa in hos dig, du skriver med hjärta och komik, precis vad jag gillar. Lite galet...och jag är ju själv galen.

  Och tack tack för alla goa ord om mig , är så glad för mina "förföljare", glad att kunna få er att skratta och ibland en eftertanke..

  Kram på dig och ha en finfin torsdag, här snöar det...IGEN....

  SvaraRadera
 5. Va vackert du skriver, du är ju en hel poet! Och vad diktar du om, jo om mig, så glad jag blir!
  Det var nog det vackraste någon sagt om mig och min blogg och är det så någon kan känna då blir jag överlycklig!
  Men vad är det för strunt att bara bloggar med mindre än 100 läsare ska delta? Det tycker jag är nys, spelar det roll om det är 30 eller 300? Ja jag vet att det inte är du som hittat på reglerna, men ändå...
  Tackar ödmjukast och hoppas att det inte dröjer alltför många år innan vi kan kramas "på riktigt" i verkligheten, "ler"

  SvaraRadera