26 april 2012

Idag

ska jag på shopping!!!

Förhoppningsvis hinner jag handla lite mat med:)


Ha en bra torsdag!!!

9 kommentarer:

 1. IKEA :-))
  Ha en toppen dag!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Och imorgon ska jag shoppa loss i Ullared!
  Ha en bra shoppingdag!
  kramar!

  SvaraRadera
 3. Hej vännen, hoppas du hittar något kul att handla! Jag förstår att du har det tungt nu med lilla mamma. Frågan är hur hon själv tar det hela, med ro eller är hon orolig? Och din pappa, för honom blir det stora omställningar. Man kan ju inte ta in detta huxflux och jag tycker det är bra att det numera finns anhöriggrupper där man kan få kunskap och ventilera sina funderingar. Då min mormor blev dement fanns ingenting, vi pratar då 70-tal. Nu forskar man mycket i ämnet, kommer din mamma att få någon bromsmedicin?
  Styrkekramar till dej!

  SvaraRadera
 4. Älskade vännen...läste ditt förra inlägg men hann inte svar då...jag vet lite vad det handlar om, jag möter det varje dag i mitt jobb. Det är en anhörigsjukdom, och jag hoppas att du fått rådet att kontakta anhörigcentrum och alzheimerföreningen. Först kan det verkar skrämmande, men det hjälper så mycket. Man förstår att man inte är ensam i sin situation, och man har all rätt att vara förbannad på ödet. Jag blir så ledsen för din skull, det ska du veta.
  Lite gladare blir jag när jag ser alla dina shoppingkassar, hoppas du unnar dej lite gott kaffe mellan affärerna!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Ha en toppen dag, och shoppa loss riktigt :)
  Kramen på dig♥

  SvaraRadera
 6. Hoppas du hittade massor med trevliga saker att fylla alla kassar med :)
  Åh så tråkigt med din mamma... svårt att ta in och att förstå. Ser att du fått goda råd av Rigmor - och jag hoppas också att du kan få hjälp och stöd. Tänker på dig!
  Varma kramar till dig

  SvaraRadera
 7. Oh va kul att få åka å fylla dom kassarna speciellt om de blir på Ikea. Matkassen e ju också tvungen att få nåt i sig, för mat i magen e en nödvändighet, om du inte har korv i frysen för då får du ta fram hammaren.
  Tråkigt att läsa om din lilla mamma och förstår att du är ledsen.
  Önskar du får en fin helg/kramen

  SvaraRadera
 8. Härligt!
  Shoppa ordentligt nu! ;)
  Och du...hoppas att du tjänar mycket ;)
  Kram!

  SvaraRadera