23 april 2012

M å n d a g

jag gillar inte måndagar så värst länge, de är lite tröttsamma. När klockan börja bli framåt dagen är jag så trött och fnittrig så knappt chefen reder ut mig:) jaaaaaaaa, jag måste stiga upp klockan 2 på morra, nja en del anser ju det är mitt i natten. Men i de här huset är det morgon.

Jag har kanske piggnat till framåt kvällen!!!

Ser Ni

de gör jag, jag älskar den serien. De enda program jag slaviskt följer varje vecka. Sist de sändes blev jag oxå "trött" när de var 10 minuter kvar slocknade trean:( o kom tillbaka lagom till eftertexten. Grrrrrrrr...så kom jag på TV3play o så tog den ytterligare 10 minuter innan jag kom på att "man kan spola fram" på play så jag kom dit där min 3 tackade för sig en stund.

Sova.............zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!!

19 kommentarer:

 1. Denna Måndag gillar jag, är ju ledig :)
  Å vilken härlig bild på snyggingen, puss på nosen♥
  Kramen till dig♥

  SvaraRadera
 2. Jag kollar oxå på Revenge, himla bra faktiskt..:-)

  Hos mig bor ju just nu herr Horton, inte nog med att han slår sig ner här helt oinbjuden han har dessutom den härliga vanan att väcka mig ett par gånger varje natt med intensiv smärta i högerögat, INTE OKI, men det är väl bara att härda ut..igen!! Var hos farbror doktorn nu på morgonen och nu tyckte han det fick vara bra med jobb för min del på ett par dagar så det blir att slå sig ner i soffan hemma med datorn i knät och leta upp något sövand..;)

  Nog med gnäll, solen skiner och jag är bakom mina solglasögon, och våren är på ingång.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Men goaste Anki va ska du upp så tidigt att göra en måndagmorron ????
  Imorron ska jag vara klockan åtta hos tandläkaren så då får jag nog hä mig ur sängen för en kopp kaffe tidigt så att jag vaknar...
  har bitit bort en plom....drömde att jag var ut å åkte glassbilen och kom rakt in i andra världskrigen ???????????????????????
  Kan du förstå....inte jag.

  Tjingelingen...

  SvaraRadera
 4. Men vännen, varför upp mitt i natten? Annars kan jag tycka att måndagar lite härliga men idag är jag jättetrött i huvudet och i kroppen. Så det blir vila mellan springet till tvättstugan. Kram på dig.

  SvaraRadera
 5. Du ÄR Knäpp som inte sover lite längre på måndagarna.. Du kän väl lägga dig när mannen lämnat huset jue?

  Vilket härligt kort på hunden..

  Jag ser inte på revenge,... jag ser så mycket annat ;-)

  ha en fin dag!
  Ja eller GOD NATT kanske jag ska skriva ;-)
  Kram

  SvaraRadera
 6. Revenge är ju bara SÅ bra, trodde faktiskt inte att den skulle hålla så hög nivå i så många avsnitt!!
  Kram♥

  SvaraRadera
 7. Ja man hinner mycket när man går upp kl 02.....;)! Hm måste nog säga att jag överhuvud taget nästan aldrig ser på TV, är kanske lite konstig, och följer aldrig serier! Börjar på en serie så har jag glömt när den går nästa vecka, så då är det ju kört! Ha det gott! Kram Iréne

  SvaraRadera
 8. Måndagar är veckans bästa dag (enl. mig, alltså)... men jag går ju inte upp förrän kl. fem :)
  Har aldrig sett Revenge - ser inte mycket på tv över huvud taget..
  Fin vovve - ser kramgo och snäll ut :)
  Ha en bra vecka!
  Kram till dig!

  SvaraRadera
 9. Jag gillar inte heller måndagar men det kan ju bero på att man ska iväg till jobbet de flesta av dom.
  Ha en fin kväll.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 10. Nä men älskade vän, varför går du upp såååååå tidigt?????
  Var rädd om Dig.
  Kramar x många från mig.

  SvaraRadera
 11. Me toooo don't like mondays..me don't like mornings...HUVVA stackars dig..går du upp så tidigt..Jag går upp kl 6, tycker det är hemskt tidigt..vad gör du....kissar?? Kram karina

  SvaraRadera
 12. Ja du, mornar finns av alla de slag :). Min morgon, denna morgon börjar ju bra för jag sitter här och ler när jag ser fotot på vovven din. Har inte tittat in på din blogg eller skrivit på min egen heller på ett alltför långt tag. Här är det jobb som gällt hela långa dagarna så fötterna kännts som bly och ögonen inte vetat vad de sett vid läggdags. Småningom återvänder jag till bloggandet igen, planerar jag.
  Ha en fin dag, Anki!
  Kram,
  finländskan :)

  SvaraRadera
 13. mornar är oftast inge kul..jag brukar vara stel och värkig och det tar lång lång tid att komma igång..men peppar peppar ! Idag är jag piggelin och sla fröken My på proemnad i skogen.......ha det gott goa du

  SvaraRadera
 14. Säger som Oljekritan...hate mornings...om jag ska jobba!! Annars går det hur bra som helst, om jag får gå här och lulla i min egna takt. Inbillningssjuk är jag också...för de få gånger jag fått komma 07,30 till jobbet istället för 07 så inbillar jag mej att jag är mycket piggare och mår bättre...!!
  Jag har slutat upp att följa TVserier, det går inte bara. Dels med det här jobbet och sen somnar jag ju alltid...så fort det blir lite döläge på tvrutan så faller ögonlocken ihop. Vad jag gör istället?? Sitter vid datorn...suck.
  Kram kram

  SvaraRadera
 15. Inte är det konstigt att du är trött på måndagarna. Är det alldeles omöjligt att lägga sig igen ett par timmar ;-)? "Vanligt folk" skulle nog göra det.
  Jag följer ingen serie alls nu sen 30 grader i februari slutade. Jag förstår att frustrationen var stor när 3:an la av när det var 10 min. kvar.
  Kram

  SvaraRadera
 16. fast jag tycker nog att klockan 02.00 är mitt i natten, så jag förstår att du är trött när det blir dag
  kramar

  SvaraRadera
 17. Och du vet ju vad jag tycker om måndagar?!
  Say no more....
  Kram

  SvaraRadera
 18. För mig är det tidigt att behöva stiga upp klockan två:-) Själv går jag upp halv sex och det räcker för att jag ska känna mig halvdöd framåt eftermiddagen!

  Kramar

  SvaraRadera
 19. Måndagar är väl som vilken annan dag som helst här i torpet men jisses vad gör du uppe kl. 02.00? Kan tänka mig att du e trött frampå dagen.
  Kramizar

  SvaraRadera