Pages

19 november 2012

Mamma är lik sin mamma

fast jag har ALLTID sagt att jag är inte ett dugg lik min mamma. Varken till sätt eller utseende. Deffenetivt INTE till sättet. Vi är som dag och natt "milt överdrivet" 

Jag har aldrig varit någon TV människa och de var inte mamma heller förren hon kom upp i 50 års åldern. Sen har hon liksom bara blivit värre och värre med åren. Nu vet i tusan om hon inte bor i TV:en eller åtminstonde framför den.





















Nu vet jag inte vad som hänt?????
men jag har börjat följa vissa TV program. Jag känner mig lite smått beroende av dom. Jag märker att jag blir lite ledsen och besviken om jag inte får se dom.
Typ som förra onsdagen när man plötsligt uteslöt
"Bonde söker Fru" för en fotbollsmatch......jag lovar de tog några dagar att komma över de :)



33 kommentarer:

  1. Hej!
    Men nu kan du få en kommentar.
    Jag tittar på Bonde söker fru och var helilsken att det inte va nåt förra veckan.
    I år är det trevliga bönder,och den där Bengt!Hi hi.Bara för mycket.
    Kranm,Ingeri Öebro

    SvaraRadera
  2. Jag var såååå ARG när de tog bort Bonde söker Fru... Inte för att jag följer det slaviskt utan för att de helt sonika tog bort det... Som om resten av världen är intresserad av fotboll...NOT... Det finns ju faktiskt sportkanaler de kan använda till just...SPORT...

    Kram

    SvaraRadera
  3. Håller med fullständigt...det var ju totalt hänsynslöst att bara rycka bort Bönderna så där....för sporten :(

    Hoppas de sänder nu på onsdag då!!
    Ha de gott vännen
    Ann-Louisekram

    SvaraRadera
  4. Fotboll och sport överhuvudtaget går alltid före,phaa...det finns ju sportkanaler dom kan sända på. Förra måndan var det ju fotbolls galan också.
    Man blir nog mer och mer lik sin mamma fast man inte tror det..*L*..
    Kramar**

    SvaraRadera
  5. Mamma är lik sin mamma...jojojo det ärman nog, varken man vill eller inte..Kram

    SvaraRadera
  6. Samma här...ja inte att jag är lik min mamma, för det är jag inte, varken på det ena eller andra sättet...men hur kunde dom utesluta Bonde Söker Fru för fotboll??????????????? Det är väl ändå mer spänning att få veta vem som kniper kamelmannen än att se han Zlatan...?? Men på onsdag så...
    Ha det så gott vännen i denna sena timma...(har jobbat kväll...)
    Kram kram

    SvaraRadera
  7. Du kanske är mer lik mamma än du tror ;-)

    Fast vad ska man hitta på en helt vanlig vardagskväll när man som du är allena.. Då ör väl TV,n ett jättebra sällskap & tidsfördriv :-)

    Kram

    SvaraRadera
  8. Jag blir också vansinnigt irriterad på att de låter sporten "peta" bort andra program. Tycker det är dålig respekt till alla oss som inte är överdrivet sportintresserade. Tv:n är ett bra sällskap när man är ensam, så jag förstår att många äldre gärna sitter framför den.
    Imorgon är det onsdag igen :)
    Ha det gott!
    Kram

    SvaraRadera
  9. Känner igen känslan och visst är det väl underligt att sporten jämt har VIP-tillträde i rutan? Kram

    SvaraRadera
  10. Nä men Fru Nilsson, inte går det för sig att du inte får se på Bonden som söker sig en fru....Kan man inte ringa och klaga, finns klagomuren kvar? Går den inte i repris? Du ser jag gör ALLT för att hjälpa min favvo...
    Må så gott nu käre vän. Med eller utan fru.
    Kram kram kram kram.

    SvaraRadera
  11. Ja den där sporten!!!!! Och det där målet som de fortfarande tjatar om hua!!!
    Jag röstar för en sportkanal som alla har tillgång till så slipper vi "vanliga" att se på d, även i radion kan de ha en egen kanal.
    ha de Fia

    SvaraRadera
  12. Ha-ha-ha! Jag kände det precis likadant när "bonde söker fru" uteblev! Såå tungt! Undrar vad det säger om mej?
    Önskar dej en bra dag, vännen.
    Om du har tid och lust så har jag "plingat" på hos dej på fb.
    Kramiz!

    SvaraRadera
  13. Haha var ju tur för mig att de tog bort "Bonde" när jag inte kunde se det förra veckan! *ler* det där med tvtittande tror jag blir med åren, min mor älskar oxå Tv och när barna var små här så knorrade hon alltid över att Tv stog på men nu sitter hon klistard själv! Måste nog säga att jag inte har kommit till den åldern än..... ser väldigt lite på TV, ja "Bonde" och "så mycket bättre" missar jag helst inte, ligger nog i farosonen verkar det som! Kram Iréne

    SvaraRadera
  14. Hihi...Kanske det men jag är fruktansvört olik min mamms /Kram

    SvaraRadera
  15. Jag är ingen teve människa. Föjer sällan några serier. Men visst är det typiskt, att dom ersätter program som man gillar med fotboll :(

    Jag tror du nog är lika din mamma mer än vad du kan tro :)
    Kramen♥

    SvaraRadera
  16. Jag satt som ett fån och glodde länge på tv;n i chock i onsdags...kan inte fatta att det aldrig kom. Har knappt återhämtat mig ännu!!!
    Kram

    SvaraRadera
  17. Tv´n är avkoppling för mig. Men ska jag vara ärlig har jag den ibland bara på som bakgrund..

    SvaraRadera
  18. Nu för tiden hinner eller orkar man knappt se det man vill se,hehe...orsaken är en liten valp som just nu sover gott här i knät. Sover nästan gör jag också emellanåt framför tvn..
    Kram vännen**

    SvaraRadera
  19. Vare sig man vill eller ej, :P så blir man lik sina föräldrar. Häromdagen gick jag förbi spegeln (läs gick FÖRBI) och hajjade till. Det var ju morsan som gick förbi - var så där roligt ...:=0
    kramelikram
    Fia

    SvaraRadera
  20. Hahaha! Känner igen mig! Blev oxå väldigt besviken då det inte blev "Bönderna" i förra veckan. Så knasigt, men jag har oxå blivit lite TV-beroende...
    Kram på dig!

    SvaraRadera
  21. Du har ngt att hämta inne hos mig..

    Ha en riktigt fin onsdag!
    Kram

    SvaraRadera
  22. Jag har något litet för dig att hämta på min blogg :) Kram Milla

    SvaraRadera
  23. Hej,
    jag känner mig ganska gammal nuförtiden, fastnar mycket för Kunskapskanalen och TV4fakta istället för trams. Samtidigt gillar jag fortfarande Top Model och Project runway också, o t.ex igår lockade inget program och då sätter jag inte på teven!
    Just nu svär jag över min trasiga dator, är inte kompatibel alls med Hasses laptop...
    Kramiz

    SvaraRadera
  24. Ja men du ser! TVn är ganska bra att ha! Sen finns det så många filmer man kan se eller sova till... ;)
    kram

    SvaraRadera
  25. Jag är och har alltid varit tv-beroende.
    Glamour har jag ju följt snart i 17 år.
    Ja...du hör ju ;)
    Och "bonde"..ja..det är ju bara ett MÅSTE att se :)
    Kram!

    SvaraRadera
  26. Sv: Än är det inte för sent att boka! :)
    Kram!

    SvaraRadera
  27. Hallåjsan i gråvädret****
    Fy fasen så trist väder det blev igen.Två dagar fick det torka upp skapligt,och nu är det dags igen med skitväder och geggigt ute..
    Baconlådan, ja den är enkel att göra och man kan piffa till den lite som man tycker faktiskt.
    Men grunden är att man kokar ris,jag brukar göra för fyra personer.
    Sen tar jag 2 pkt bacon och strimlar och fräser upp det till fin färg tillsammans med en finhackad lök. Så gör jag en béarnaisesås på pulver, en eller två påsar, beror på hur mycket ris man har egentligen.Där utesluter jag margarinet,det blir fett ändå med baconet,men det är ju en smaksak.Jag glömde säga att man kan fräsa svamp tillsammans med lök och bacon,nån sort som man gillar.
    Ja sen lägger man hälften av riset i en smord ugnsfast form och fördelar bacon,lök blandningen ovanpå och häller hälften av beasåsen över tillsammans med lite riven ost.Lägg på resten av riset och häll på det sista av beasåsen och strö över riven ost.
    Gratinera i ca 10 minuter 225gr,
    Gott är det..*
    Kramar♥

    SvaraRadera
  28. Vi är nog väldigt många som följer bönderna som söker sig en fru, men min gubbe var mer upprörd än jag över det uppskjutna avsnittet. Han gruffade flera dar innan och ett par dar efter.
    Men igår var ju ordningen återställd, även om jag kan tycka att det var ett "tamt" avsnitt.
    Kram

    SvaraRadera
  29. Ja, då är det ju tur att man inte börjat följa den serien, haha. Har inte någon serie jag följer över huvud taget och det känns rätt bra.
    Såg i ditt förra inlägg om nycklarna. Var ungefär som jag när vi åkte till stan sist. Larmade så ordentligt, men när jag stack nycklen i låset och skulle låsa upp, när vi kom hem, upptäckte jag att det inte var låst!!! Vilken tur att det var JAG och inte gubben som kom först till dörren, haha.
    Hoppas du har en fin kväll. I morron är det fredag!!
    Kram Elzie

    SvaraRadera
  30. Har ju tyvärr aldrig sett detta program eftersom vi måste lägga oss åtta för att orka med, så jag har inte blivit beroende...än! Fast det kanske kommer. Oftast vill man inte alls vara lik sin mamma, men får kanske ändå inse att likheter finns...både på ont o gott! Kramiz

    SvaraRadera
  31. Jag har tittat mycke på Tv men nu blir de mindre å mindre. Tror säkert att lite från våra mammor har vi, får vi med oss i navelsträngen.
    Hoppas du fick se bönderna denna veckan.
    Ha de gott/kramen

    SvaraRadera
  32. Hallå vännen!! Tittar in och undrar lite oroligt hur det är med ögat...?? Eller är det båda?? Eftersom jag jobbat hela helgen så har jag knappt haft kontakt med yttervärlden, men sen såg jag...inte bra!! Nu får vi hoppas att det ger sej, kanske en följd utav förkylningen, så du snart är ditt gamla jag igen. Julskinkan kanske gjorde att det kändes liiite bättre i alla fall...
    Kram på sej!!

    SvaraRadera
  33. *he, he*, känner igen det, jag börjar bli mer o mer lik min Mor, till min stooora fasa !
    Kramen

    SvaraRadera