03 augusti 2010
Jo jag behöver också beställa tid till frissan. Tänk att de ska vara så svårt att få tid och när de finns tid, komma ihåg att lyfta luren o ringa för tid.

Oh var gott de varit om den här prislappen gällt fortfarande!!
((Utklippet är från 1919. ))

Kom att tänka på jag brukar ju jama lite över hur mycket det var att göra på vårt hus när vi köpte gården. Men, men .................14 kommentarer:

 1. Hej vännen!!
  Jag ska oxå boka tid hos min gulliga frissa imorron =) Har bett henne klura ut nått riktigt coolt & vågat..fniss.. får se vad hon hittar på för skoj =)

  Hihihihi... du är ju bara så söt. Sån härlig humor!!
  Hoppas du mår bra ananrs!
  Varm kram Tina

  SvaraRadera
 2. Jag ska till frissan på måndag...få se om hon har samma pris som din annons!! ;)
  Vilket hus!!!! Ibland så ser man bara möjligheter och tur är väl det.. ;))
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hi, hi jo du det finns alltid dom som har det värre! Nu tar du och fattar luren och ringer....fast jag tycker att du är snygg i din frisyr men har man bestämt att klippa sig så är det bäst att beställa tid. När jag ser din bild på fåret......jag måste klippa mina får, men då måste ju JAG ringa och beställa tid...., nu blev det lite snurrigt!
  Kram//

  SvaraRadera
 4. Hemskt så dyrt, det är att gå till frissan numera, så inte blir det lika ofta som jag skulle vilja.La ner 1.020:- på klippning, färgning, slingor o.fön 30/6 o.klippning 25/6 pensionärspris 170:- 10:- i dricks 5:- åt hennes lilla röd-lockshåringa dotter.Som var så docksöt.Nu snart måste jag dit för färgning av utväxten,vill inte vara gråhårig, klär mig inte.Så gå Du och gör Dig fin, Du är säkert värd det tusen gånger om.Lyft luren ! Använd för att i världen inte fårsaxen. Kram Mi

  SvaraRadera
 5. Katastrof om huset man bor i skulle se ut så,du får göra som mig jag rakar av mig själv på huvudet när det är så jag känner för det,både billigt och bra,ser ut som fåret några veckor men sen är allt som vanligt igen,fint väder 2 dagar nu så man får va glad för det,en veckas semester kvar och då gäller det att sol och allt annat bra visar sig.

  SvaraRadera
 6. Även frisörerna hade ob på den tiden och en höjning med 25 öre för helgjobb var mycket. Nu plockar de bort obersättningen även inom vården så sakteligt, i smyg.

  Om vi skulle räkna kurs och lön så kanske det inte var speciellt billigt.

  SvaraRadera
 7. Huset - ja det projektet skulle inte jag vilja ha, det finns ett värre längs vår väg till stugan som har blivit prestige i -att inte renovera eller måla om framförallt. Har varit mycket rabalder kring huset när Beckers använde det i sin reklam för att måla om huset, utan att fråga ägarna om lov. Nu står det en skylt, var vänlig och fota inte huset. Jag respekterar deras önskan, fast det kliar i avtryckarfingret.

  SvaraRadera
 8. Sicken fiffig grej för fårklippningen, Maken skulle gillat den ;o)
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

  SvaraRadera
 9. Hej på dig! Såg att du nyss var in till mig...
  Men fy för den lede vilka saker du fick i glaset under festen! Var dom tvunget att sticka dig ändå?! Hoppas det gör mindre ont nu!
  Gott om grodor i år (och så klart kommer ormarna efter!) jag har några grodbilder som jag glömt bort...
  Fisrsan...kan nästan inte stava till det ordet längre!
  Kramen!
  Ragnvi

  PS. Himlans kul med babygrejer, eller hur?!

  SvaraRadera
 10. I min enfald trodde jag att "frisseriet" skulle bli jättesmidigt när dottern började utbilda sej till frisör - att hon typ alltid skulle stå beredd med saxen när helst någon i familjen önskade bli tillsnyggad (eller tillsnaggad iallafall). <:-) Men vi får minsann beställa tid vi också, för det är så många andra (kompisar) som också anlitar henne numera. :-D

  Det där huset liknar väldigt mycket ett som ligger nere på Listerlandet, nånstans utanför Hällevik... Brukar förfasa oss när vi kör förbi det - och tycka lite synd om det också, för att ingen verkar bry sej om det... Kan det vara samma hus, tro!?

  SvaraRadera
 11. Himmel så roligt jag smälter..:D

  SvaraRadera
 12. Skulle med behöva en klipp ell åtminstonde lite färg/slingor. Fast här kommer vi lindrigare undan typ 600-700kr fär nämnda och klipp!!

  SvaraRadera
 13. Hej Anki !
  Jag har aldrig sett en sådan "får-hållare" förut, här står man böjd över fåret som liksom sitter på bakdelen, och man måste ju samtidigt hålla i fåret också, jättejobbigt !
  Kram, Doris

  SvaraRadera
 14. Det är en härlig känsla att vara nyklippt.... synd bara att det skall vara så nedrans dyrt....
  Nu har jag bloggat lite så smått....känns som det är dags ;o)
  Kram på dig
  Margaretha

  SvaraRadera