14 december 2010

Förra året på luciadagen la jag stora guldkulor ute på trappen i krukorna. Så tog jag kort på dom och de där korten gillar jag skarpt för kulan fångade upp hela gården i sig själv.

Synd var bara att jag och kameran kom med....!!!

När vi köpte gården här så var de inte speciellt rent o fint o långt ifrån frächt här. Här kan Ni se hur de såg ut i rummet där den öppna spisen är.


Det enda som finns kvar av de här idag är just den öppna spisen. Tak, golv, väggar ja allt annat är utrivet och murstocken som dolde sig här bakom spisen är framtagen. De e på den sidan som det nu finns "text" .

Idag tror jag att jag ska försöka komma iväg o inhandla lite julklappar till barnen, kanske börjar bli dax att börja med det. I och för sig, brukar jag vara bland de sista på julhandlen. 
Något år ska ja väl ändra på det  - kanske de blir just i år.

Önskar alla en skööööööööööööön tisdag.

14 kommentarer:

 1. Vad fint det blev!Ja,dax att inhandla de sista julisarna..kram

  SvaraRadera
 2. Gud så fint det blev!
  Skitsnyggt!
  Jag ska handla mina sista julklappar i morgon.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Det blev jättefint!
  Vi ska handla dom sista julklapparna idag.
  Kramis!

  SvaraRadera
 4. Som väntat: Superfint!!! :-)

  Vi har en, vad ska jag säga... fusk-murstock!? ...bakom vår kamin i köket (för att det inte ska kunna ta eld i väggen där, typ). Men skorstenen (modell plåtrör) går ju dessvärre rakt upp från kaminen framför den... Annars hade det ju varit en idé att ha "väggord" där - men som det nu är så kommer de ju inte att synas så bra, så det får väl va´ så med den saken... Men jag blir bara mer och mer sugen på att ha något skrivet någon annanstans! :-)

  He! Det börjar kanske bli dags att skaffa sej sin första tatuering!? Fniss! På kroppen finns iallafall inga skymmande skorstenar! :-D

  SvaraRadera
 5. Himmel o plättar! Vad fiiint det blev! Förstår att du är nöjd!
  Sen såg jag Smålands finaste Lucia också, fniss! Och annat smått o gott!
  Kramen!
  Ragnvi

  PS. Stora Tomten på vår gata bor hos grannen, men vi har också en liknande, fast han bor i hallen! Du har väl också en som bor på din bro om jag inte minns fel...

  SvaraRadera
 6. Så fint det blir!! Rummet ser ut ungefär som det vi just slagit klorna i, eller gjorde. Murstocken här är också framtagen, men utan vacker text. Måste klura på det...visst är det roligt med gamla hus, fast det här med sovrummet blev så mycket mer än vi först trodde, det dök upp saker på vägen som man inte anat, det var sämre under än i värsta mardrömmen. Nu har vi tagit oss igen om det, och nu har jag slagit i bromsen, resten får vänta till efter helgerna. Om jag nu har fått nytt sovrum ska jag väl också ha nå´n nytta av gubben och inte köra slut på honom....*gapskrattar*.
  Ha det så gott!!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Men så fint det har blivit, Wiper:) Jag gillar verkligen texten som är målad på murstocken.
  Lycka till med julklappsinköpen.
  Varma kramar!

  SvaraRadera
 8. Vilken fin öppen spis du har...fräscht..
  Tänk vad det går att förändra..
  Ha en fin vecka du oxå. kramen,

  SvaraRadera
 9. Vilken skillnad!!
  Det blev ju jättebra!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Tjusigt Anki..fina ord..vackert och stilrent..

  SvaraRadera
 11. Hej från mig som har skaffat en ny dator och börjar sakta vara i farten igen...
  fina bilder och så fint ni har gjort
  ha det så gott
  kram

  SvaraRadera
 12. Blev verkligen jättebra!! Och den där stora Adventsljusstaken visade jag mannen förra året att hon skulle "snickra ihop" en likadan MEN det har ju naturligtvis glömts bort av både honom och mig.. Får se till nästa år.

  SvaraRadera
 13. TJUSIGT !
  Jag har också kvar att köpa en massa julklappar + allt annar som "ska" göras ...
  Sköt om dig !
  Kram

  SvaraRadera
 14. Jag dööööör så snyggt......och mycket renar än på första kortet ;) Så man ska ut och trängas idag.....här är det lite snödrevskaos....skönt så då kan man sitta hemma och uggla, ho-ho!
  Kramar//

  SvaraRadera