31 december 2010

Så är den här - årets sista dag!!!

I år blir det inget bubblade på gården, som vi annars alltid gjort min älskling och jag på nyårsnatten.

Nej i år frångår vi våra traditioner och ska fira nyår med goda vänner istället här hos oss på gården. Ja Ni som följt mig genom åren vet ju, oh Ni som inte gjort det ska få veta nu...att vi aldrig firar nyårsnatten borta eftersom vi har en Golden tjej som blir rent hysterisk när de börja smälla och skjuta raketer. Det är lugnast för henne att få vara hemma i sin trygga vrå och då är naturligtvis vi det oxå.

Tack till Er Alla goa bloggvänner för ett härligt 2010 med Era besök och Era mysiga inlägg i Era bloggar, som jag galderligen tagit del av. 

Ta de lugnt i nyårsnatten och var rädda om Er. Vi ses nästa år!!!!!!

Gott slut............&
Gott Nytt År!!!!!!!!!

13 kommentarer:

 1. God fortsättning och Gott Nytt År till dig och de dina!

  Kram från mig <3

  SvaraRadera
 2. Gott nytt själv Anki.
  Sitter i min sjuksäng och ska snart köra min fantastiska kattatvätt..
  Har slangar in i ryggen och annat så det får bli så (annars är vi flera här på avdelningen som hade uppskattat ett dopp hos dig;)
  Visst är det så att man får annat perspektiv på livet efter en sån här grej. När dottern ringer om sina "kattastrofer" märks det att det finns ett världsligt sätt och ett mänskligt sätt...det blir inte lika viktigt.

  Ha en mycket trevlig kväll nu och var rädd om vovven

  SvaraRadera
 3. Gott nytt år till dig oxå nyårskramar D

  SvaraRadera
 4. Och Gott Nytt År önskar jag dig!
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Vill önska dig ett Gott Slut på detta året
  och ett Gott Nytt 2011

  SvaraRadera
 6. Bubbelbadet såg då skönt ut...jag väljer det och drinkarna sitter säkert helt rätt.
  Kommer måste bara få kläderna på mig *skratt*
  Nu vill jag önska dig ETT RIKTIGT GOTT NYTT ÅR och hoppas att vi fortsätter träffas i bloggvärlden 2011.

  SvaraRadera
 7. Gott Nytt År på sej!! Ser med glädje fram emot att följa med dej in i bloggvärlden 2011! Ha nu en riktigt bra nyårsafton, och ja, jag kommer ihåg från min hundtid, nyår och påsk var rena fördärvet, lite bättre dock vart det när man flyttade ut till landet.
  kram

  SvaraRadera
 8. Ett riktigt Gott Nytt År 2011 önskar jag till dig och de dina.

  Jag hoppas att det inte smäller för högt för er lilla tjej. Trots att jag gillar att se på nyårsraketer så förstår jag verkligen hur ni har det. "Vår" Terry var likadan. Det vore ju bra om de kunde hålla sig till att smälla vid 12 snåret men här hörde jag smällare redan i förrgår?

  En stor skål till dig lite i förtid

  SvaraRadera
 9. Gott Nytt År på Dig, Gubben och alla djuren!!! Hoppas ni får en toppen kväll med era vänner. Vi är oxå hemma med Hunden, plus att det underlättar att Grabben kan gå och lägga sig i egen säng när han inte orkar mer. Du kan väl ge Torsten en nyårskram och puss från exMatte =o) Stefan och Jonathan hälsar!!
  Kramar!!

  SvaraRadera
 10. Gott nytt och skåååål

  Lovar att hålla mig undan raketerna.. Har suttit halva natten och morgonen och sökt efter en insamling till barncancerfonden som en startat för en kompis lilla tös.. Men vi hittar den inte.. så jag avslutar året med att vara jätte frustrerad... Tänkte ju länka ut den på bloggen så att det kommer in mycket pengar,,, men får väl starta det nya året med det.. kram kram till dgi och ha en trevlig kväll Tvilling

  SvaraRadera
 11. Ja - det kan vara ett elände för våra fyrfota vänner med smällare och raketer. Går ju inte att förklara heller vad det handlar om!
  Skönt för dom som har förstående husse och matte........

  Gott Nytt Blogg- och Fotoår!!

  SvaraRadera
 12. önskar dig också ett riktigt GOTT NYTT ÅR
  kram

  SvaraRadera
 13. Hejsan!

  Hoppas det gamla året slutade lugnt och skönt och utan hysterisk golden-tjej. Så himla tråkigt när man fått hundar (och andra djur) förstörda av smällare så de inte alls klarar av såna mer... :-(

  Nu blickar vi framåt och hoppas att 2011 blir ett riktigt BRA år fyllt av roligheter och mysiga stunder. :-)

  Ha det fint!!!

  SvaraRadera