17 december 2010

Jag ville plocka en blomma


och binda en krans, men marken var frusen och inga blommor fanns.
Ja nog kan man sitta och drömma om blommor o sommar även om man insett att det är  7 dagar kvar till jul o man har just plockat bort maskiner, spackel. tapet, målafärgsrester  och allt annat som varit framme här.  NU, Nu är de dax att tänka jul. Nä, inte bara tänka utan verkligen gå till handling.

Tänk vad kul, tänk vad jag har att se fram mot nu. Julmat, julklappar, tomtar som vill komma fram, julgardiner som vill upp, julstädning. Oh inte nog med det, jag har ju ett i stort sett färdigt hus oxå, bara de är ju en julklapp i sig. Allt de där roliga har jag framför mig, men Ni som redan gjort det - var dryg den sista veckan fram till julafton kommer bli för Er.. " tänker verkligen på Er" hoppas de inte blir för långsamt för Er.

Så vet Ni väl att:
Lycka är att äga ett bananfodral/de gör jag)

Trevlig fredag på Er............

11 kommentarer:

 1. Detsamma söta du!kram och härligt att vara färdig!

  SvaraRadera
 2. Ett färdigt hus måste ju vara den bästa julklappen av de alla.
  Men...jag äger inget bananfodral :(
  Och jag är klar med julstöket. Men inte kommer jag att få långtråkigt för det.
  Nä...jag ska njuta.
  Lycka till med allt som du måste göra.
  Ha nu en toppen fredag på dig!
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 3. Visst är det lycka med ett färdigt hus!! Njut av det!! Vi har lycka fast det inte är helt färdigt, men så jääävla (var tvungen att krydda till det lite extra, bara så man ska förstå...)underbart ändå!! Så nu ska det tomtas lite, småmysa i helgen när alla barn kommer hem. Återstår bara lite mer städning...varför tar aldrig slipdammet slut??
  Ha det så gott!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Hejsan !
  Medan andra städar,bakar och köper julklappar,så gör jag ingetdera, ska ringa en gammal dam 90 år som är på Oxbackshemmet i stan, tänkte hälsa på henne, istället för ett julkort.Ringde hennes son så han vet om det.Nu borde hon väl vara vaken.
  Måste ut och röra på mig, gick inte mina vanliga runda igår, för snöstormen.Var ju bara över till Carema för ett återbesök hos Dr.
  Kram ha en fin Fredag

  SvaraRadera
 5. Hejsan hoppsan....
  Hur kan du ha så mkt energi när jag känner mig helt tom????? Har ingen lust till något alls. Borde åka och handla julklappar i helgen men har ingen ork till det... Skulle bara vilja lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och vakna i januari...
  Bläää Ha en underbar dag.. kram kram pst det Rosa släpet gick här nere på vägarna för några år sedan... hihi kram tvillingsjällen som är tom

  SvaraRadera
 6. Bananfodral *skratt* årets julklapp till den som har allt eller ??? Och finns det verkligen någon som skulle köpa den till sig själv ???
  Ja okey då en rolig grej att ta fram på lunchen och roa sina jobbkompisar, kanske.
  Skit i att göra så mycket, tänd lite ljus och njut av att du har ett nyrenoverat hus...eller kan ni inte åka bort över jul???

  Hoppas du hittar din energi.

  SvaraRadera
 7. Alltså du...nu tillhör ju jag mer den kategorin som du tillhör så jag känner mig inte det minsta uttråkad eller färdigpyntad eller färdigstädad eller.....ja du ser så lika vi är!! Inga köttbullar rullade....inga julklappar inköpta.....osv....osv..... Näe nu satsar vi på att få den här dagen att gå....eller hur?
  Kramar//

  SvaraRadera
 8. kul att du är med i tävlingen :)

  SvaraRadera
 9. Tittar in och önskar dig en trevlig helg!

  SvaraRadera
 10. Jag vann en bananskivare...räknas det;)

  SvaraRadera
 11. Jo, man kan nog drömma om sommaren även så här i juletider ;-)
  Ja, kan tänka mig det är en fin julklapp med ett färdigt hus..grattis
  ha det så gott
  kram

  SvaraRadera