02 augusti 2011

Näähä Fru Nilsson

nu får du ta dig i kragen!! Nja de är allt lätt att falla ur mönstret i bloggvärlden när man pausar, men sommrarna här är alltid så himla mycket så de e svårt att få till att. Att få ner rumpan vid datorn o klottra på. Men nu så har jag stuligt mig en alldeles egen liten stund.

Den här sommaren har jag gjort lite upptäckter. Vi hade ett gäng vänner här på fest o en av dem hade gjort en liten frågsport. Så kom frågan. Hur lång är soffan i Oskarshamn? Ni kan tro jag såg ut som ett frågetecken, när de sa att världens längsta soffa fanns där. De hade jag inte en susning om. Undrar hur många gånger jag kört förbi den utan att se den?!Men jag blev så nyfiken på den där soffan så jag tog med Rosalie och tog en liten turistdag i den lilla staden. Så fick jag då se världens längsta soffa och faktiskt sitta på den också, alldeles själv.


Vem kan gå förbi en glassbåt utan att gå ombord? Inte jag...

Den som börja se sig om finner oh vi fann ett väldigt trevligt fik. (som jag aldrig sett förut)

Fika blir faktiskt extra god när man får kaffet i en rosa kopp!!
Att Liljeholmens fanns i denna stad de visste jag o därutanför har jag varit många gånger MEN den här gången gick vi in i butiken och där fanns mycke fina ljus till väldigt bra priser så några fick följa med hem.

Nåväl man har ju inte bott så många år i de här trakterna så de lär väl dyka upp många saker då och då man aldrig tidigare sett.  Men vi hade en trevlig dag och fick mycket gjort.

Vad har jag gjort mer...........hästproblem!! rest lite!! ..ja men de vi nästa gång.

11 kommentarer:

 1. Jomen visst är det så...man hinner inte alltid med att blogga...och saknar det när för lång tid går mellan varven...det blir mer till hösten-trösten...det ska bli skoj ojoj..fint du skrev i min, blogg, kändes att du förstod..kram Karina

  SvaraRadera
 2. Sommer er sommer og blogg er blogg.

  SvaraRadera
 3. Å, så sugen jag blev på ostkaka... logiskt? ha ha

  Kramar <3<3<3

  SvaraRadera
 4. Det är lätt att bli hemmablind. Det tog tio år för mej innan jag åkte över bron till Danmark, och då är det ändå tämligen nära!!
  Ha en bra dag!
  KRAM!

  SvaraRadera
 5. Kul att du är tillbaka igen!! Men sommaren är kanske inte den bästa bloggtiden...man ska ju hinna med att umgås,grilla, vila, semestra, bada, sola, vila, umgås, shoppa, vila lite igen...puuuh!! Man blir alldeles matt!!
  Hade ingen aning om att Liljeholmens låg i Oskarshamn, lägger till det på min lilla "ev.resmålslista"...
  Ha´en fortsatt skön sommaronsdag!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Tack för turen säger jag.
  Kul med den där bänken.
  En glass hade jag inte sagt nej tack till i värmen vi har nu.

  Hoppas att allt är bra i alla fall.
  Ska hälsa från gubben :))
  Kram Synnöve.

  SvaraRadera
 7. Det SÅ lätt att man blir hemma blind. Det finns nog en hel del sevärdheter runt hemmets knutar. men man tänker inte på dom utan i ställe reser man land och rike runt.
  Men i år har vi bara varit runt knutarna här hemma. Sett bl.a en massa olika grottor.
  Kram!

  SvaraRadera
 8. Tjingeling Fru Nilsson. Jag har haft TOTAL koll på min favvo...hi,hi,hi. Du ska inte tro att du kan göra något i smyg din rackare...det finns andra "dator" medel...*fniss*.
  Kramar i massor från mig.

  SvaraRadera
 9. Kul att se dig här igen! På sommaren har man så mycket annat man vill hinna med så bloggen är ju inte prio 1. Det var kul att läsa om Långa soffan. Jag har aldrig hört talas om den *skäms* :)
  Kram

  SvaraRadera
 10. Hejsan!

  Kikar in & ser hur du har det .-) BRA uppenbarligen...

  Jag har det oxå bra & därför är jag urdålig på att kommentera & blogga... På sommaren finns det så mycket mer saker man vill hinna med...

  Ha en finfin fredag!
  Kram

  SvaraRadera
 11. kul se dig tillbaka igen!! Den soffan var du inte ensam om att INTE känna till, här finns en till!

  SvaraRadera