30 maj 2012

Alla goda ting är tre

tre flugor i en smäll!!!

Jag har varit ute på lite äventyr både tjänstemässigt och privat. Jag rattade lille SAAB:en si så där 15 mil inåt landet och då hamnar man hos sötvatten piraterna i Växjö!!

Först var jag hos revisorn o gick igenom bokslutet, och fick den lilla alltid lika efterlängtade stämpeln i pannan. GODKÄND!! blev som vanligt bjuden på god lunch o jag fick välja (som alltid) vad blev de då? Naturligtvis Kinabuffé:) Är man i Växjö så drar man ju en repa på stan o kollar affärer o heter man som jag lyckas man med detta fenomen utan att köpa "ingenting", nä jag var ju i Karlskrona förra veckan o där var inte karaktären lika stark, så att säga:)

Så rattade jag vidare till

det var första gången jag var där o där bodde en jättetrevlig tjej minsann min bloggkompis Elzie. Jättekul att träffa henne och vi trillbringade några timmar tillsammans med gott kaffe o underbar glasstårta. Ni vet två kärringar som kommer ihop och snackar:) oh har man dessutom aldrig träffats förut har man ju ett helt liv att snacka om..fniss. Mycket trevligt - tack för  trevliga timmar Elzie.

Därefter rattade jag rakt in i skogen, på smala vägar tog jag mig fram till en vacker gård och där - där stod min älskling T O R S T E N!!
Ni minns honom va

Han var långt borta i hagen när jag kom, men när han hörde min röst så kom han som ett skott för att hälsa. Han har de så bra lille gubben hos Monica och Martin, underbara människor och hans nya tjej Camilla (hästen då ja) tog väl hand om honom och kliade han på ryggen när han bad:)Så blev de kaffe o kakor och snack, Monica var så nöjd med honom o så glad att just hon fick köpa honom. Ja, vem kan motstå Torsten?

De var en annan "liten" kille där hos dom, som ja, vi fattade tycke för varandra. Nja han lämnade faktiskt inte min sida när han väl hittat den, oh kela ja de gillade han skarpt.Ägg direkt från hönsgården - de e gutt och jag fick ett gäng med mig hem.

Trött men mycket nöjd efter en härlig dag kom jag så hem på kvällen till mina egna små tjejer som höll på att lukta ihjäl sig på mig - hanhund...mumma!!

15 kommentarer:

 1. Det høres ut som en fantastisk dag.

  SvaraRadera
 2. Wow, vilken toppendag du har haft. Kul att det blev en lyckträff med bloggvännen också :)
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 3. Vet du - en sån dag skulle jag också kunna tänka mig :D

  SvaraRadera
 4. Hanhund luktar mumma ;-)

  Vilken toppendag.. Först en godkänd stämpel & sen få träffa fina Torsten.. vad mysigt...
  Härligt oxå att trätta en bloggvän IRL... det är väl näta det bästa ;-)

  ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vet du? Jag tyckte också det var jättekul att träffas. Synd att tiden ska gå så fort bara.
  Tyckte du sa att du inte fastnade på kort, likväl är du med på två stycken här, haha. Nåväl, det kanske blir fler tillfällen. Och nu vet jag i alla fall hur du ser ut "på riktigt", inte så lätt att se på headern.
  Hoppas du får en bra och lite lugnare dag idag.
  Kram Elzie

  SvaraRadera
 6. Vilken underbar dag du haft! Kul att få träffa bloggvänner :)
  Förstår att du nästan blev ihjäl luktad! Här har jag en grabb som är likadan, måste tillslut säga... nu är det bra, gå och lägg dig :)
  Kramen vännen♥

  SvaraRadera
 7. Vilken dag och jag blir rörd av att höra att fina hästen kom fram till dig när han hörde din röst. åå, vad härligt... men vad fint han verkar ha på nya stället. kram på dig.

  SvaraRadera
 8. jo, Torsten kommer jag ihåg :) jag fick tårar i ögonen när jag läste att han kom springande direkt när han hörde din röst
  en härlig utflykt hade du :)
  Sv: vi har också en snål dieselbil, den lilla bensinaren är Majas :)
  kramar

  SvaraRadera
 9. Men vilken rolig utflykt, träff med bloggkompis och date med Torsten! Visst är det härligt att se att djuren har det bra även efter att man lämnat dem, det finns liksom alltid en liten oro gnagande i magen tills man fått bekräftat att det fungerar!
  Kramen

  SvaraRadera
 10. Men va knäppt, jag trodde att dom gjort något som underlättade så jag slapp skriva in alla uppgifter varje gång jag kommenterade! Men så är det alltså inte, då återgår jag genast till det gamla där jag skrev in allt!
  Kram på dej

  SvaraRadera
 11. Hej vännen!! Jag lever och är inte kidnappad (å skulle så vara fallet skulle jag snabbt lämnas tillbaka när dagljuset kommer...)men däremot har jag nog drabbats av lättare sinnesförvirring...jag var helt övertygad om att jag lämnat kommentar till ditt inlägg den 26:e !! Men nu ser jag...antingen är det ute i cybervärlden och irrar runt, eller också är det error här...
  Trevlig utflykt du gjort!! Sen kan jag berätta att en Leonberger (hunden alltså...)hade mina föräldrar en gång i tiden, mycket snäll men mycket lite begåvad...otroligt svår att fostra var hon, och trodde att hon var i storlek som en tax...Å jag förstår att det var ett kärt återseende med Torsten, gammal kärlek rostar aldrig...
  Ha det gott vännen, och du...nästa vecka är jag på resande fot, så du inte undrar vart jag tar vägen då...men jag återkommer självklart!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 12. Favvo Anki, så glad jag blir när jag läser att du haft en härlig dag! Torsten...vem kan glömma honom? Så roligt att han kände igen sin gamle matte...Nu är det inte lång tid kvar till din älskling kommer!!!!!!!!
  Ha det nu så bra och var rädd om dig!
  kram och vink från mig.

  SvaraRadera
 13. Vilken bra dag du fick! Och så trevligt att träffa en bloggvän "på riktigt" :)
  Hästminne... ja det är ju faktiskt så, men visst blir man rörd :)
  Glans kalkbrott ligger ungefär en dryg mil hemifrån mig, så det kan man väl säga att det är på hemmaplan :)
  Ha en fortsatt bra vecka!
  Kram!

  SvaraRadera
 14. Vilken härlig utflykt!Så klart att Torsten blev glad när du kom, han har väl hästminne.
  Jag har kommit dithän, att även om jag åker för att handla (om det inte gäller mat som är ett måste), så åker jag hem tomhänt 9 gånger av 10, eller jag har bara köpt nån enstaka del av vad som var uppskrivet på listan. Jag vill bara HEM igen.
  Kram
  PS
  Kolla på Tradera vad jag fick för mina miniatyrer:-)
  DS

  SvaraRadera
 15. Vilken härlig dag, och heeelt underbart att Torsten inte glömt bort dig, men hur skulle han kunna gör det..;-)

  En dag så kanske du åker lååångt, ända hem till mig, eller så stannar jag till på en av våra sommar-resor till ön på andra sidan Sverige..;-)

  Min smideshylla har jag hittat hos Sofias Hus. Jag hade siktat på tre stycken på rad i mitt kök från Ikea, men när jag väl km till skott så hade de utgått ur sortimentet...:'(

  Kramisar från Bästkusten

  SvaraRadera