Pages

20 december 2020

Hon gav mig livet

Utan henne hade jag inte funnits. Nu är hennes liv slut och hon "har gått ett stycke i förväg" vi har följt henne till livets ände och sagt farväl.  Det var starkt & sorgligt. För alltid min mamma💖💖💖Det kommer ta lång tid innan jag förstår att hon faktiskt är borta. 








8 kommentarer:

  1. Tufft och tungt att ta farväl av en förälder så jag förstår dina känslor <3 Min pappa dog på tok för ung och min mamma för fem år sedan. De fattas mig verkligen.

    Ha det så bra som det går.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Då är det gjort. Den värsta dagen. Sen får man ta en dag i taget. Klart du inte glömmer henne. Hon finns med dig alltid 💕

    SvaraRadera
  3. Vill bara ge dig många varma och hårda styrkekramar.

    SvaraRadera
  4. Mamma är alltid mamma hon finns med dig för alltid ❤

    Kram bians.bloggo.nu

    SvaraRadera
  5. En tung förlust, vi har alla bara en mamma. Nu följer hon dig med klar blick från ovan och kanske har hon ett finger med i spelet så inget ont händer dig. Kram

    SvaraRadera
  6. Många tankar till dig. Och mamma är alltid mamma och kommer att så förbli. Miste min mamma i december 2002 och det går inte en dag utan att jag tänker på henne, pratar med henne och hon är alltid med på ett eller annat sätt.
    Varm kram

    SvaraRadera
  7. En mamma är alltid en mamma. Jag saknar fortfarande min. Hon dog 2003 95 år gammal. Hon bodde ensam kvar i sin villa tills hon var 94 år. Annandag jul var mammas födelsedag, så då gick tankarna lite extra till henne.
    Ha ett gott slut på det här, på många sätt, annorlunda året!
    Kram/Kicki

    SvaraRadera