12 juli 2010

Ibland...anstränger man sig helt i onödan.
Vi var hos en av sönerna i helgen och på deras tomt finns ett dött men ack så charmigt träd. Jag la mig på gräset och fotograferade det upp och ner, för från den vinklen är det i mina ögon vackrast.

Men i samma stund som jag tryckte på "knappen" slog det mig att jag lika väl kunde tagit ett vanligt kort

och vänt bilden upp och ner i datorn!! Fast sanning är att jag gillar att komplicera till det emellanåt.

De sägs att jag köpter "för mycket" leksaker o sånt till mina hundar. Men att köpa en grävmaskin till en katt - de e väl att överdriva!!


Näääää, de är väl sånt här katter mest sysslar med....klättra i träd!!!
Så de små födelsedagsbarnen då, blev 50 tillsammans och nyförlovade där till.Inatt och på morgonen fick vi äntligen R E G N!!!!!!!!!!


fast...efter regn kommer solsken!!!!

Idag kom mitt 5000:onde besök här på bloggen, sedan jag startade räknaren den 8 mars i år. 
Tack till alla Er som hälsar på!!! 
Undrar hur man skulle hantera om - så här mycket folk hälsade på hemma i verkliga livet??  

15 kommentarer:

 1. Titt in i datorfönstret och vad hittar jag där ? Nu kan Du se att Mi var här. <3

  SvaraRadera
 2. Ja, det skulle iaf bli himla trångt om vi alla kom i verkliga livet och inte nöjde oss med bloggen.
  34 grader på altanen, så jag "svalkar" mig inomhus där det bara är 28 grader.
  Puh!

  SvaraRadera
 3. Ibland är det skönt att komplicera saker och ting men dina två bilder är inte lika och vinklarna blir kanske inte lika bra genom att rotera bilden.

  En grävmaskin till en katt? Det kan inte vara sant, de kan inte vara det. Jag har också köpt en del sådana där leksaker åt människor i min närhet, men som ett litet skämt.

  Kul med 50 årskalas - eller hur det kommer ju vi ihåg =) Förlovningen var kanske bonus på festen.

  Vi har inte haft den där hettan utan mer varannan dags väder som gör att jag inte behöver regnet.

  5 000 personer sedan 8 mars, nej även om jag tycker om människor så tackar jag nog nej till så många besökare här hemma under så kort period.

  Fortsätt njuta av värmen och solen eller var det regnet du njöt av nu?

  SvaraRadera
 4. härliga bilder.. nä inte ska man fuska med bilder i fotoprogrammet inte.. jag ligger själv ner i bland och fotar.. rakt upp... se moln, fåglar etc, underbar vinkel det tycker jag :)

  hett här, 30 på altanen nu, är lite för varmt för min smak men kroppen gillar det, blir så mjuk och go i alla muskler och leder :)

  grattis till många besökare, min stor på 986 sedan 20 juni i år.. :) visst är det kul att man får besökare,,, tur inte här hemma, oj vad kaffe och bröd det skulle gå :)

  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 5. glömde,,, snyggt du har gjort här i bloggen, headern gillar jag .. .du ser så snäll mysig ut :)

  ha det fint

  SvaraRadera
 6. Hej jag har varit dålig på att blogga någon vecka men vädret gör att man orkar inte sitta vid datorn,jobbar denna vecka sen är det semester,ett fint 50 års par du fått ihop och inte lätt att ha hjärnan med alla gånger när det gäller foto,hade säkert gjort samma sak,har legat och tvinnat lakanet hela natten och nu är det ännu varmare så ser inte fram mot att sova,ha så bra.

  SvaraRadera
 7. Tänk på att några av oss har kanske hälsat på ca 100 gånger på man så när ska vi hälsa på!,hahaha skojar bara men kul skulle det nog bli.

  SvaraRadera
 8. Riktigt 5000 skulle vi nog inte bli, för vi är nog räknade flera gånger om - iallafall alla vi som regelbundet (och ofta!) kikar in här. Men även OM det hade handlat om 5000 pers, så tror jag du hade varit precis den rätta att ordna en supertrevlig fest för oss alla hemma på gården! :-D (Och jag skulle absolut kunna tänka mej att få logi i er jordkällare!!! ;-) Fniss!).

  Idag har det förresten varit lite mindre stekhett - så pass att man faktiskt har pallat med att göra iallafall li-i-ite... :-) Har både pysslat i trädgården och varit med maken till bygghandlen och införskaffat material till ett nytt snickeriprojekt. Vår gillestuga ska delas av med en vägg - och den har redan börjat växa fram så smått. :-) Utomhusprojekten (staketet tex) får vänta tills det blir ännu svalare...

  SvaraRadera
 9. Grattis till så många besökare!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Angående gravmaskinen så förstod jag att du skämtade för inte ens du kunde ha gjort det =) köpt en grävmaskin till katten.

  SvaraRadera
 11. Morning mitt i natten...suck! Jäkligt varmt inne nu du...och ute! Nyss föll några regndroppar här, blev inte många...suck!
  Nytt o fint i bloggen hos dig! Och himlans sött foto på kattan! Fnissade lite åt inlägget med Anki o guldpengen....
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 12. Vända på bilden i datorn....du det kan jag säga att det hade jag aldrig tänkt på ;9

  Jag väntar på regn, regn för du ska inte tro att det har kommit mer än 3 droppar här på västkusten
  (ännu)
  Kram//

  SvaraRadera
 13. Hej vännen.
  Fniss... nja, kanske det hade varit lite i överkant att ge katten en f´grävmaskin..hihihi.. men bilden va ju bara så bra =))
  Vilket underbart sött par!! Hälsa dem grattis från mig =)
  Hoppas du mår bra annars & att du har en fin sommar.
  De har lovat massa regn i eftermiddag & jag håller tummarna, för vi BEHÖVER verkligen regn nu!!!!
  Ha en underbar fortsättning!!
  Kram Tina

  SvaraRadera
 14. Go´kväll!

  Hoppas ni har fått några regnstänk till - helst ner i brunnen också! :-)

  Fast otäcka åskoväder hoppas jag har hållt sej åtminstone inte alldeles över ert hus!? Här drog åskan öster om oss, iallafall den första... Återstår att se om det kommer mera nu ikväll. Regn vill jag gärna ha, men blixt och dunder är alltid lite jobbigt. Speciellt för hunden som tycks bli mer och mer åskrädd för varje sånt oväder... :-/ Inte så att han blir livrädd, men man ser ju tydligt att han ogillar det och helst vill gå och gömma sej...

  SvaraRadera
 15. Morning en mer anständig tid...fniss!
  Orkade jag skulle jag åka o plocka mer smultorn...men det är alldeles för jobbigt! Köper gubbar istället! Har ett litet gubbland här i Borg också...mognar nån lite nu o då...gott!
  Fick du nåt regn?! Inte vi....suck!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera