06 juli 2010

Nu kan man väl inte säga annat än att det är 
S O M M A R ....eller?!
gårdagens temperatur...!! hemma hos migI fredags morsö lämnade vi över gården o djuren till mellangrabben med sambo och for till Gnällbältet.

Det var invigning av sommartravet på Sundbyholm med V75, så ja dit ville ju jag.
Älsklingen fick några stallentré biljett så vi träffa och prata med några kuskar oxå. ((gubben har haft travhästar i sitt tidigare liv, ja alltså livet innan mig))

Alltid lite kul att se vad som händer så att säga bakom kulisserna. Vi blev bjudna på smörgåstårta i ett stall - men hör o häpna. Vi sa nej tack. Ja de var så varmt o kvamligt den här dagen så mat, de var de sista man tänkte på.

De var mycket folk inne på stallområdet och man såg redigt hur värmen dallrade i luften. Hur en del kunde gå i jeans var ofattbart, shorts o linne var för varmt de!!

En redig snygging - oh de var hästen jag menade!!


Här startar invigningen
följt av alla kuskarNågon V75 fick vi inte in, men lite andra trevliga vinster blev det.Vi var även ute på Sunbyholm slott.


Tog en fika på det härliga slotts cafét. Det är verkligen ett mysigt o svalt ställe!!
Det var ........................
....inspelning av Bonde söker Fru!! Vi såg inga bönder, inte lätt att känna igen dom civilklädda så att säga.  Fick lite tips där, exempelvis vad kan kan göra med sina kökstolar när man byter ut dem mot nya.Meningen var ju att vi även skulle gå på Zoo denna gången vi var uppe, för min skull. Ja jag har aldrig varit där. Men jag avböjde det, vet ju att djur inte är speciellet aktiva när det är 30 grader varmt, så ja de fick bli lite annat smått o gott istället.
Nu är varjefall svärmor hemlämnad igen efter tre veckors boende hos oss.

Allt för denna gång. Fortsatt go sommar!!!!

6 kommentarer:

 1. Sundbyholms slott.. så du har varit där.. ja det är klart de är i full gång nu med inspelningen för bönderna.. ska bli TV-tittande än en gång på de programmen:) Synd du inte stötte på någon bonde där.. men men..
  Härligt väder har det varit.. egentligen alldeles för hett i hettan.. men idag är det betydligt svalare.. skönt.. får man lov att säga så;) Sommarshortsen ligger beredda för att hopp i byxan.. det kommer dagar o det kommer dagar;)

  Ha de gott Ankie så hörs vi i etern:) Kram

  SvaraRadera
 2. ja jisses vilken hetta ni har haft,, vi har haft runt en 32 grader och det tyckte jag var nog.. :)
  just nu lite svalar här men ska visst bli hett till helgen igen..

  härliga bilder,, och jopp, förstod det var hästen du syftade på.. :)

  ha en underbar skön dag

  SvaraRadera
 3. Oj, vad varmt ni har det.Jag som tycer att vi har haft det jättevarm...
  Härligt med sommar & värme!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Du den temperatur vill jag att du skickar hit, pronto! Nä men skämt å sido så har det varit både blåsigt och kallt här på västkusten. Nu hoppas vi på bättre väder i helgen. Har aldrig varit på trav men det verkar lite spännande.
  Kram//

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar ridande "Anka" på en anka, du är kul du tjejen!
  Jasså du fick inte frottera dig med bönderna, nä, det är nog klokt det, du har ju redan fått din bonde! Tänk om nån hade velat dejta dig istället för tjejerna med breven, va snopet det hade blivit!
  Tiden går så långsamt, alla säger att sommaren flyger sin kos, men jag som inte gillar värme och insekter och som väntar på höstflytten tycker att tiden står stilla!
  Hjälp, vill ha september NU!
  Jaså, är jag den enda? Okej då, får väl fortsätta räkna dagarna....
  Ha det så skönt i värmen, o hälsa gubben och hästarna och hundarna!

  SvaraRadera
 6. Hej vännen.
  Men åh va fint du gjort på din blogg =) Jätte fint.
  Åh, det verkar ju helt underbart att få deltaga under denna tillställning. Håller med dig om att det va en rikgig snygging..hästen alltså =)
  Gillade stolen med blommorna =))
  Hoppas du mår bra & att du har en underbar sommar!!!
  Kram Tina

  SvaraRadera