09 juli 2010

Jag stod där, kände mig nästan som en tjuv, såg mig om, är det någon som ser mig? Kramade hårt min guldpeng i handen, log mot barnen bredvid. Så stoppade jag snabbt pengen i automaten, vred om och vipps hade jag den i min hand!!!!!!!!

Vi ska på ett sånt där "Pang o krasch stort kalas" i helgen. Tobias (mins näst yngsta) och hans sambo Fia ska fira sina 25-årsdagar. Så igår for jag "land o rike runt" ((nästan)) varjefall körde jag från stad till stad och la hela min dag o skäl på detta projekt "inköp av födelsedagspresent".

Med mig hade jag min lilla mamma. Det är med presenter som med kläder, jag bestämmer mig o ser dom framför mig redan innan jag ge mig iväg "då kan de lugnt bli några butiker" innan jag finner de jag ska. Ja o rent av olika städer också, om det vill sig illa. Det är bra när man bor så man har lika, oh lagom långt till flera städer. En stor tillgång när man är lite komplicerad som jag. Vi fick en trevlig dag, jag och mamma och dessutom fann jag vad jag skulle. Då somnar man glad o tillfredställd på kvällen. Inte så ofta jag har tid med sånna där arrangemang så man får njuta lite extra när det händer.

Mina småflickor har länge frågan efter en liten pool. Igår föll jag till föga o köpte en till dom. Vi kan liksom inte ligga vid sjön hela dagarna även om dom säkert skulle uppskatta det.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Jag fick ett bra tips på stan!!!
Jag har en cykel, högmodern, svart o läcker,  jag fick den i födelsedagspresent "en gång i tiden" MEN den används  inte speciellt flitigt, nu mera. Så,ja vad ska göra med den?? Det var det jag fick tips om. Jag kan göra som ägaren till den här, dekorera ett träd.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jag vet inte redigt om det är med bilar som med människor. En del vill vara evigt unga, fräscha o se ut som en tonåring. Efter som jag inte vet och för att tillfredställa min bil ”i fall att” parkerade jag den i jämte ”två redigt gamla killar” . Så fick han stå där o glänsa i sin ungdom. Glänsa o glänsa – jag skulle kanske vaskat av han först!!


10 kommentarer:

 1. Hej-Hopp!

  Blänkande metall och krom var jag och maken och tittade på igårkväll: Motorcyklar! Men jag får nog säga att jag ändå föredrar bilar - fast lite impad blir man ju ändå, så klart. :-)

  Trevligt när man hittar det man ska ha - även inspiration till nya trädgårds(?)dekorationer! :-D

  Trevlig helg!!!

  SvaraRadera
 2. Jasså var det de småflickorna som fick en pool.
  Snygg ny design förresten på bloggen. Jag blir så avis på er som kan fixa och greja med datorn/bloggen.
  Jag sköter inte ens min hemsida (för det är så omständigt), det blir bara bloggen som "får sitt".
  Så ni var till Sundbyholm på trav, kul. Nu för tiden är vi aldrig på trav. Det är egentligen lite konstigt att man släppt det så totalt, efter att det har varit en stor del av ens liv i mer än 40 år. Jag började gå på Solvalla när jag var 13 år, sen jobbade jag med trav från jag var 17 år.
  Ha en skön helg! Du får väl ddela poolen med vovvarna!

  SvaraRadera
 3. Jag har födelsdagspresentbekymer, äldsta dottern fyller, och vad ska man hitta på... Försöker luska när vi pratar men blir inte klokare direkt...
  Ja, ja det löser sig väl. De närmaste dagarn är vigda åt äldsta sonen och hans dotter som är hemma på besök...

  Ha en go helg.

  Kram Anne

  SvaraRadera
 4. De skulle nog vilja ligga i vattnet hela dagarna om de fick! ;)
  (jag har mobilt bredband i stugan och igår kom jag inte in till dej...;( )
  kram & jag hoppas att du har en underbar sommar, du med!

  SvaraRadera
 5. Lambergsfrua10 juli 2010 11:29

  Vilka lyckliga töser som skvätter runt i poolen. Det kan behövas lite svalka i dessa varma sommartider.
  Söt nyckelring du fick fram och grattis till att du hittade lämpliga presenter också. Det låter som om du och mamma hade en trevlig dag.
  Önskar dig en fin helg!
  Soliga kramar!

  SvaraRadera
 6. Du är som jag att du vet vad du vill ha och sedan är det inte modernt eller så finner jag det inte, billigt men inte så tillfredsställande alla gånger.

  Ett trevligt födelsedagsfirande önskar jag dig. Vad är det med kommentarerna här? Knappt att bokstäverna syns när jag skriver, varannan rad. Eller är det min dator som har fått sig en knäpp. Nåja det går att skriva.

  SvaraRadera
 7. Pool till husdjuren....att jag inte tänkt på de ;) Svetten lackar, tog ett extra dopp idag, only for you ;)
  Tjing//

  SvaraRadera
 8. Ja jösses vad varmt det är, kanske ska göra som du fylla plastpoolen till våra båda jyckar. De går mest runt och flämtar.. Ja, går o går är väl ett skämt mest springer de -åtminstonde den ena den outtröttliga..

  SvaraRadera
 9. Så flott med et lite hundebad.

  SvaraRadera
 10. VA vaför fick inte töserna en Hello Kitty pool. Nu var du allt lite snål tror jag.... hihi.... Även jagSaknar min tvilling själ men vet vart den finns..Har haft och kommer att ha mycket på jobbet så det finns inte tid till datan längre. Hinner knappt att andas ibland känns det som.. Men ibland fast väldigt sällan är jag här inne och hälsar på. Ibland skäms på mig lämnar jag inget avtryck för orken finns inte att knoppa ihop någon rad... kram kram och ha det bra tvillingen min

  SvaraRadera