Pages

22 augusti 2011

Gud vad skönt att det är måndag!!!!!!!

Ja banne mej, som jag slitigt hela helgen så tycker jag de ska bli skönt med vardag o lite lagom lunk och vanligt jobb!!!! 

I fredags började jag min ridning på ridskolan igen. Milda Matilda, vi hade fått en ny lärare Natalie hetter hon o hon körde stenhårt med oss, efter en timme med henne ska jag lova att de kändes i kärringafläskets baksida. Ja den där vi sitter på!! Men jösses vad kul de var att komma igång igen. Jag hade faktiskt med mig en privatfotograf, problemet var bara att jag glömde visa henne hur kameran fungerade så bilderna blev...hemskt dåliga!!















Vi hade ju bröllopsdag i veckan som alltid den dagen kom våra kära vänner på granngården med vackra blommor.  Som man liksom ville krypa in i snoza...


















Undra om jag någonsin ska få uppleva sånna här härliga blommor i min trädgård, en trådgård som står allra längt ner på listan här på gården. De innbär väl att den dagen jag kan säga FÄRDIGT ja då har jag en trädgård också, om de nu någonsin blir färdigt.................

















Men den här helgen har jag tillbringat hela dagarna ute och slitit som ett djur, oh djuren ja de har mestadels vandrat omkring i stillhet och gottat sig åt husse o mattes slit.  Vi börja närma oss "färdighet" på husets utsida, den där lockpanelen blir nog inte år, men endå. Allt annat, så gott!! Inne? Ja där är de väl de där berömda listerna kvar här och där...Så har jag slitigt i trädgården med trimmer och gräsklippare, ett gediget arbet ska jag lova och idag känns det att min kropp inte är 20 år längre.

I lördags kväll var vi på middag alias taklagsfest hos Rosalie o Anders. De har byggt en liten mysig utehörna. Nej vi har inte hjälpt till men de gamla vackra fönsterna kommer från vår gård. Visst blev de fint


















Jo då, klart de fanns en krans också!! Fattas bara.

Nu ska jag försöka få igång alla mina stela leder...armarna upp åt sträck!!

13 kommentarer:

  1. Det er jo bra det er noen som liker mandager også.

    SvaraRadera
  2. Håller med dej om att det är skönt med måndag. Ligger iof däckad, men när det är måndag så finns det ju tid till det.
    Hoppas du får en lugn dag!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. vilket fint uterum och på sätt och vis är ni ju delaktiga i den :)
    otroligt vackra blommor, jag tycker om färgerna
    du rider så fint där :)
    en fin vecka till dig också - kramar

    SvaraRadera
  4. Ujujuj vad du håller på...och sliter..tur att du får ta en ridtur då, och galoppla av..ser roligt ut, att rida...jag har provat,men aj aj fick ont i baken, inget för mig..fina bilder alla falla...underbara blommor...ser nästan overkliga ut..
    Ha det mera bra..Kram kram Karina

    SvaraRadera
  5. Visst är det härligt att återuppta vardagsrutinerna och känna att man kan bocka av lite på att-göra-på-huset-listan.
    På tal om lister och då menar jag inte listor...utan de lister som hos oss fortfarande inte uppe hrrmm efter 5, 6 eller är det 7 år,skratt.
    Arga snickarn vill inte ens komma hit, tror jag om jag skulle fråga´n.
    Ha det gott men sitt mjukt för jag antar att man får träningsvärk även i kärringgafläskets baksida, hehehe.
    Kramiz

    SvaraRadera
  6. Jag "råkade" parkera min bil utanför en cykelhandel idag, och fick plötsligt en idé om att jag kanske ska ta och skaffa mej en ny hoj!? Lite motion skulle ju inte skada, och cykling ska visst vara extra bra för hälsenorna (som jag har haft lite jox med på sistone). Men nu när jag läste om din onda rumpa, så kom jag på bättre tankar - tror jag iallafall! ;-) Och det var hur som helst inte för att gå in till cykelhandlaren jag hade parkerat där, utan för att gå in i skoaffären i huset intill. Köpte dock inget där heller, men ett par nya promenadskor önskar jag mej nog lite mer än en cykel trots allt. :-)

    SvaraRadera
  7. Ibland kan det verkligen kännas skönt att få jobba på riktigt lite =9 Var jag lite elak nu, men jag menade inte något ont.

    "Lite" festligt har ni åtminstone haft det med fester och ... ja lite mer fest.

    Färdig bli man väl aldrig med ett hus, därför är jag glad att jag bor i lägenhet och kan. Ja där har vi inte ens påbörjat något och den är verkligen i behov att totalrenovering, men måste säga att jag inte är speciellt intresserad just nu.

    Hoppas att dagen varit bra.

    SvaraRadera
  8. NEJ! Måndagar kan aldrig bli bra. Hur mycket jag än försöker...
    Kram

    SvaraRadera
  9. Det är lite skönt när kroppen ömmar efter att man gjort nytta iaf... Och jag kan tänka mig att det känns att komma igång med ridningen oxå.
    Vilka vackra blommor... don efter person brukar man väl säga ;o)
    Nu har jag fått korten, TACK!! Så kul att se att han mår bra. Så fin så!!
    God måndag på dig.
    Kramiz

    SvaraRadera
  10. Å nu kan jag väl säga att det är tur att det är måndagskväll...Ibland skulle dagarna innehålla lite flera timmar så man hann med allt som ska göras!!
    Vilket snyggt uterum det blev!! Snyggt med gamla fönster. Dom vi har på våran veranda har mannen gjort själv, det tog nästan en hel sommar...så det är inga gamla fönster som suttit på huset förr.
    Kul med en engagerad lärare, då får man valuta för pengarna...*fniss*
    Kram

    SvaraRadera
  11. Hoppas att du får en fin tisdag!

    Kram,kram

    SvaraRadera
  12. Du har haft fullt upp i helgen,ser jag. Ser att du också har arbetat.
    Men du hann i alla fall med en fest ;)
    Sv: Nä skotta snö...DÄR går min gräns ;)
    Kram!

    SvaraRadera
  13. Vilka vackra blommor :-)

    Jag tycker du ser ut som om du är född på hästryggen :-)

    Taklagsfest är inte dumt & vilken otroligt mysig hörna de byggt med dessa snygga fönster :-)

    Ha en härlig tisdag!
    kram

    SvaraRadera