Pages

20 maj 2012

Surprise!!

Några gånger om!!

Så var helgen till enda igen - extra lång för vår del, men de spelar ingen roll hur lång de är de går fort ändå.

Det har varit en helg med mycket lathet - de får man ju kosta på sig emellanåt:)
I fredags var älsklingen och jag i Köpingen, han skulle klippa sig o så skulle vi handla lite. Vänta vid bilen med hundarna men de tog så lång tid så jag smet in i en klädesaffär och där fann jag en vit kjol som viskade - ta med mig hem. Så de gjorde jag. Köpte en turkos tröja för några veckor sedan "en lite ny färg för mig" och till den ville jag ha just en vit kjol. De här med turkos började faktistk med att jag köpte en ring med turkos sten,



















så jag behövde ju något att matcha den med. När vi körde hem köpte jag för ovanlighetens skulle en Harry Boy:)

 På eftermiddag fick jag för mig att jag skulle testa och göra smörgåstårtan som min minste grabb gjorde när han var här. Det var ett helt nytt recept för mig så de ville jag testa. Men ostbågar runt kanterna. När jag ändå höll på så gjorde jag en liten till grannarna också som jag visste skulle komma hem sent på kvällen efter en helt dags körning från Östersund.



















Så jag stoppade in den i deras kyl och så fick de finna den själva. Ja har man kört så långt är man ju alltid sugen på nått när man kommer hem, de visste jag ju:)

På lördagen var vi bjudna till våra tyska vänner i skogen vid vägens slut.



















Ja jag ska lova att de bor verkligen i skogen, långt från elektricitet o annat:) där nalkades grillning. Strax innan vi skulle åka fick vi helgen första "Surprise!! Mellan grabben och lillprinsessan kom inkörandes på gårdsplan. Ja så dom fick följa med till djupa skogen på grillmiddag.

























När vi kom hem sa älsklingen
-köpte inte Du en Harry Boy igår? Jo den ligger i min plånbok!! Så han rättade den och där kom dagens andra "Surprise!! 7 rätt - kanonkul ju!! Vi blev inte miljonärer men vi vann de var ju både överraskande och kul.

På kvällen kom lillprinsessan tillbaka o nu hade hon även mamman sin med sig. Så fick njuta av dem både lördag och söndag. Vädret har varit kanonfint hela helgen, så varmt o gutt.

Hoppas Ni också haft en skön helg.


21 kommentarer:

  1. Helgen har varit bra, men när det gäller vädret så var det ingen höjdare. Kallt och regnigt, kändes mer som november än maj!!
    Men SMHI har lovat sol och värme även här till veckan, så jag håller tummarna att de har rätt:)
    Kram♥

    SvaraRadera
  2. Här har det ju varit barnbarn på korsen och tvärsen det senaste. Inte utan jag är både lycklig och trött. Minsta lillprinsessan gjorde sitt första besök hit idag 4 dagar gammal.

    SvaraRadera
  3. Turkos är en riktig sommarfärg och till vitt blir det ju jättefräscht. Så omtänksam du är som gjorde en smörgåstårta till grannen...de kommer nog att älska den :)
    Ett litet recept på den goda tårtan vore en god gärning till en smörgåstårtehungrande person som mig, hihi. Njut nu klart av den här varma, goa söndagen och så håller jag tummarna för att vi får njuta av fortsatt vackert väder i morgon. Du håller väl tummarna tillsammans med mig, va?
    Kram

    SvaraRadera
  4. Älskar turkost, fin ring... jag har så tjocka fingrar så jag är inget fin i ringar. Visst hade jag mina vigselringar när jag var gift men det stannade där. Ni verkar ha haft en härlig helg. Och vilken fin och go granne du är. Tänk att få upptäcka en sådan överraskning i kylen när man kommer hem. Glad skulle jag bli i alla fall. härligt väder här med.. ljuvligt är livet just nu. kram

    SvaraRadera
  5. Vilken bra helg du haft!! Å många överraskningar...det gillar jag!! Både de som går att äta och oväntat besök.
    Turkost...har jag nog inget!! Men man kanske skulle prova...det är snyggt, och sen i sommar när man får sina enormt bruna ben ...***gapskrattar*** så blir det ju extra raffigt!! Nej, jag är jättedålig på att klä mej i färger, men jag tycker det är sååå snyggt på andra,och det där med ringar och annat att piffa till det hela med, nej där är jag också helt kass. Usch...nu känner jag mej riktigt tråkig, kanske vore dags för lite förändring, får komma till dej och gå en kurs!!
    Skönt att du haft en "lat" helg, det kan du behöva! Fast jag undrar hur lat du egentligen var när jag läser allt du hann med...
    Kram kram

    SvaraRadera
  6. Full fart som vanligt hos fru Nilsson...Turkos kanske blir din nya rosa....ja, ja du fattar säkert vad jag menar.......

    Meddela när du har vägarna förbi så ska jag baka rabarberkaka och bjuda in frun ;)

    Kram//

    SvaraRadera
  7. Jippi...så glad jag blir för din skull! Tänk vad mycket roligt du fått vara med om! Den där lilla Prinsessan, hon går inte av för hackor...sö söt och go.
    Tänk om man hade dig som granne...oj,oj vilken lycka när man kommer hem och det står en god smörgåstårta i kylskåpet. Men det ska vara favvo Anki! Hon är unik hon!!!!!!
    Kram kram och vink från mig.

    SvaraRadera
  8. Grattis till alla dina överraskningar...
    söt lillprinsessa, och vilken snäll granne din granne har som gör en smörgåstårta och stoppar i kylen....
    hoppas att dom gluttade in i kylen när dom kom hem dådå...

    Och att få 7 rätt på travet gav väl en bra slant ???
    Grattis grattis...

    Tjingelingen.

    SvaraRadera
  9. Oh, grattis till turen..vad kul att vinna..Turkost är snyggt..i alla lägen..Lathelg det lät skönt..så som det ska vara..Lillprinsessa så fin, och smörgåstårtan set jättegod ut. du är en toppengranne som tänker på dem som rest så där. gulligt av dig.
    Kram Karina

    SvaraRadera
  10. Vilken kanonhelg :-)

    Lite shopping, god mat mys med älsklingen, mat hos godavänner i skogen & besöka av prinsessan & hennes mamma.. & sist men inte minst... en VINST!!! HÄrligt!

    ha en fin kväll!
    Kram

    SvaraRadera
  11. Ja det får man säga att ni haft en super bra helg och vunnit, grattis.
    Ibland kan jag köpa en lott tänker att nu e de väl min tur men icke blir de så. Det låter mysigt att bo i skogen hoppas ni fick en fin grillkväll.
    Kramizar

    SvaraRadera
  12. Låter som en toppenhelg, med massor av roliga och trevliga och överraskande inslag. Härligt!! :-) Och hoppas du vann så pass mycket så du kan shoppa loss en eller ett par gånger till framöver!?! :-D

    Sommaren kom hit i helgen, och det var väl verkligen på tiden. Härligt!!! :-)

    SvaraRadera
  13. Ojojoj...vilken helg du haft.
    Och grattis till vinsten!
    Visst är det svårt att neka då klädesplaggen bönar och ber att få följa en hem? ;)
    Kram!

    SvaraRadera
  14. Ja tack - helgen var bra men den går fort som alltid....
    Ha nu en fin måndag :D

    SvaraRadera
  15. vilken härlig långledighet :) även om den kändes kort och grattis till vinsten
    kramar

    SvaraRadera
  16. Vissa plagg verkligen bönar och ber om att få följa med hem, och klart dom måste få göra det :)
    Grattis till vinsten vännen!
    Kramen♥

    SvaraRadera
  17. Grattis till vinsten på Harryn!
    Tänk att få hitta en smörgåstårta i sin kyl när man kommer hem, sent på natten.....det kallar jag riktiga vänner!
    Men kantad med ostkrokar? Det låter inte gott men jag har hört talas om en förrätt som är kantad med krossade ostkrokar så, varför inte?! ;)
    Kram

    SvaraRadera
  18. Vilken härlig överraskningshelg!
    Stort Grattis till vinsten på Harryn :)
    Kram kram

    SvaraRadera
  19. Vännen då...läste vad som hänt i din familjs närhet. Livet är så skört, ibland är det tur att man inget vet om morgondagen, hur skulle man då orka leva?? När det gått ett tag tycker jag dock att det är lättare att plocka fram alla ljusa minnen, skratta åt alla tokigheter och minnas med glädje att man haft förmånen att få dela den personens liv och öden. Men nu först...då är det bara att svart hål, och man undrar vem som bestämmer vad...
    Ta´nu väl hand om dej och din familj, försök att njuta av sommarvärmen som kom, och tanka energi av dina barnbarn, allt detta i en salig blandning kan bli rätt bra till slut, men låt det få ta sin tid.
    STOR VARM KRAM

    SvaraRadera
  20. ser i kommentaren ovan att något tråkigt hänt...
    skickar styrkekram från mig och Wilma.

    SvaraRadera
  21. Du är ju för go' som gör smörgåstårta till grannen. Säkert mycket uppskattat.
    Grattis till travvinsten, inte för jag vet hus mycket 7:an gav, men alltid blev det väl något.
    Skönt att du fick lite ledighet och möjlighet till att vara lite lat, det är dig väl unt, så som du sliter för jämnan.
    Kram

    SvaraRadera