03 september 2012

Hur är de hos Er?

 
stora irriteraden
 
 
har de varit i sommar. Normalt har vi knappt inga mygg alls här. Men den här
sommaren har och är de i mängder. Någon sa de var översvämningsmygg:( då har de nog navegerat fel, för vi har inte haft några översvämningar.
 
 Eftersom vi fortfarande har ganska varmt så finns de fortfarande kvar. De flyger o irriterar dygnet runt, både inne och ute. De e ju också konstigt för normalt ser man de ju bara på kvällstid men nu flyger de lika glatt i solsken:(
 
Tack o lov suger de sällan blod från mig - jag har nog äckligt blod, eller fel blodgrupp för dom oh de gör ingenting!!
 
Hur är de hos Er - har Ni också ovanligt mycket? ovanligt lite kanske? eller precis som vanligt?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 kommentarer:

 1. Hej, kul att åter ha kontakt, "ler". Ja tänk va du råkade illa ut på pållen! Men, det hade kunnat gå värre, nu får du lyssna på kroppen ett tag.
  Myggeländet har vi klarat oss ifrån, inte många alls som bråkat, värre med fästingar. Jag har haft 3, Hasse inga (som vanligt) o djuren ganska många, speciellt katterna.
  Sköt om dig nu vännen/Kram

  SvaraRadera
 2. Inte speciellt mycket mygg här hos oss faktiskt & det känns ju skönt :-)
  Vi var i Älmhult för ngr år sedan hos makens storebror & de hade mygg stora som 5 kronor.. ja nästan.. Ja jäklar vad myggbett vi fick den helgen :-(

  Ha en god natt!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Jo, nog har vi några stycken av dessa blodsugare oxå. Men jag tar hellre dom en bremsen. Men värst av allt är fästingarna, men peppar peppar så har jag inte plockat bort någon på Izor denna sommar :)
  Ha en fin dag!
  Kramen♥

  SvaraRadera
 4. nej, inga myggor här inte, det har vi aldrig haft här, vi bor väl på ett bra ställe kanske :)
  Sv: jag skriver om aronia i mitt inlägg idag
  kramar

  SvaraRadera
 5. Jaa,du...Jag har Aldrig haft ett enda myggbett så jag vet inte :)
  Önskar dig en fin dag/Kram

  SvaraRadera
 6. Men fy katten, hur kunde dom låta dig köra hem efter att du åkt av hästen?? Det hade ju kunnat gå rakt åt skogen. Hoppas du kryar på dig så snart det går, men jag förstår att du kommer att vara öm länge.
  Myggor? Här hemma just inga alls, men 1 mil härifrån i Hedemora finns hur mycket som helst. Och på vår brukshundklubb måste man ställa in all aktivitet med kurser och träningar under juli/augusti, för det är total mygginvasion.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Inte varit mycket här, är SÅ tacksam att du tagit hand om dem! ;)

  SvaraRadera
 8. Här har vi haft ovanligt lite mygg i sommar! Jag brukar alltid vara populär, ja hos myggen iaf, men i år har jag bara fått två myggbett.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Inte mycket mygg alls men de som finns biter MIG..!!! Vaknar varje morgon med nya kliande bett medan maken har klarat sig helt..=(

  Dessutom så har jag små troll i min dator som inte vill släppa in mig på min mail, en rad olika bloggar, fb vill inte uppdatera sig heller så det blir till att använda mobilen..=( Men det blir väl till att köra utmattningsmetoden. Det fick jag göra på jobbet idag då den datorn inte ville släppa in mig på jobbmailen eller Fronter som jag behöver använda i bland när jag jobbar. När det dessutom helt plötsligt stog "system error" på en svart skärm slog jag ihop datorn och gick hem..;-)

  Kramizar

  SvaraRadera
 10. Inga myggor här - de är nog hos dig allihop :) Men jag blir sällan stucken, så jag kanske inte har tänkt på dem - jag har nog också äckligt blod ;)
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera