18 september 2012

Jag blir kvar

på vår gård alltså:)
Vi kan inte ge bort den så vi stannar. De e 13 mil till barn och barnbarn - jag får stå ut med de lilla avståndet som det trots allt är. Ingen sitter i sjön!! Tvärt om vi bor fint o bra.
De som varit intresserade har alla fått nobben av banken - oh som sagt. Vi kan inte ge bort den. Kanske gör vi ett nytt försök i framtiden när de blivit bättre lånetider - vi får se, de är hur som inget jag tänker fundera på nu. 

Nu tänker jag börja höstfixa!!!

Idag när jag handlade köpte jag några påsar "kakor & Kex"
till mina glasburkar
som jag har i mitt underbara skafferi - ja jag är faktiskt stolt över mitt skafferi, älskar de:)Det är väl inte många hus som har stora härliga skafferi idag, de flesta hus har väl inte skafferi över huvud taget. Men jag bestämde direkt att vi skulle ha ett här!! En yta med hyllor och en yta utan hyllor med plats för annat:)

Har Ni skafferi hemma hos Er?

Idag har jag mestadels egnat mig åt träning. Jag har tränat hundarna och tränat mig själv på gymmet. De här med att gå tillsammans i koppel går bättre och bättre - men de e långt kvar, tills matte är nöjd.


23 kommentarer:

 1. Jag trodde det var längre till sönerna än 13 mil. Vi har 9 till den som bor närmast. 40 resp 47 mil till de andra två.
  Du är en positiv människa, som tar saker på rätt sätt.
  Flytta hinner ni göra. Plötsligt kommer köparen när ni minst anar. Under tiden får du njuta av det fina hem som ni har och som du slitit så för att få ordning på.
  Skafferi? Nä, det har jag inget här, men hade i Arkhyttan. Här har jag bara ett skafferiskåp från golv till tak 60x60, men det är ju utan kyla.
  Duktig du är som tränar hundarna att att "gå fint" i koppel. Men ska du slippa få ont i armarna, så är det bäst du fortsätter.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vad bra att det funkar med koppelträningen.. Skam den som ger sig...

  Vi har inget skafferi, men det saknar jag. Jag är uppväxt med skafferi och det är ju superbra att ha :-)

  Synd att ni inte får sållt. Men ni bor så fint & har bra grannar & det är guld värt & hälsar på varandra ni & barn/barnbarn gör ni ju ofta :-)

  Ha en fin kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det där med försäljningen ordnar sig tids nog.Ingen idé att stressa iväg,och inte ska ni i princip skänka bort så fint ställe.
  Ett gammaldags stort skafferi måste vara guld värt. Det minns man från barndomen. Inga nyare hus som har såna. Jag har ett skafferi skåp också och det blir ju inte samma sak..
  Fortsatt lycka till med koppel träningen,
  Kramizar**

  SvaraRadera
 4. Skönt när beslutet är taget - känns jobbigt att inte kunna planera, men nu är det bara att fortsätta njuta av ert härliga hem. Plötsligt händer det ... plötsligt står någon där och vill köpa :)
  Bra med träning för både kropp och själ - duktigt av dig!
  Nix, tyvärr har jag inget "riktigt" skafferi, bara ett litet skafferiskåp...
  Ha det gott!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vad det måste kännas skönt att ha tagit beslutet att stanna kvar, sen verkar ni ju ha ett underbart hus också!!
  13 mil...för oss norrlänningar så är det ju bara ett stenkast bort, det ska till MÅNGA mil för att vi ska tycka att det är långt till något;))
  Ha en fin onsdag!
  Kram♥

  SvaraRadera
 6. Skönt att ni bestämt att bo kvar!
  För ni verkar ju bo helt fantastiskt :)
  Skafferi är ett måste tycker jag, perfekt att hitta där :)
  Jo du, koppelträning är inte det lättaste. Min Izor är ingen stjärna att gå i koppel heller.
  Kramen♥

  SvaraRadera
 7. Wow...vilket skaferi...
  Tar en kaka kramas & går igen hihi...Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 8. Skafferi skulle jag också vilja ha!
  Även om det inte blev som du tänkt med flytt så är det ju skönt att ha bestämt sig. Kommer ju bättre tider på bostadsmarknaden igen.
  Ha en bra dag!
  Kramis!♥

  SvaraRadera
 9. ledsamt att det inte blir som man tänkt sig men som du säger, ni kan ju avvakta tills bostadsmarknaden blir bättre och försöka igen, skafferi har jag inte men skulle inte säga nej till ett
  Sv: tack, jodå, mamma mår bra :)
  bamsekramar

  SvaraRadera
 10. Det var ju trist att ni inte får sålt men som sagt man får väl bara invänta rätt tillfälle. Walkin-skafferi, hihi. Jorå, vi har ett fast ett väldigt litet men där satte förra ägarna in tvättmaskinen och torktumlaren så nu har jag en mini-walkin-tvättstuga där istället, fniss.Den dag vi renorverar badrummet så ska tvätt och torktumlaren in dit och då ska jag äntligen inreda mitt skafferi :)
  Hoppas att du får en fin dag, kram Milla.

  SvaraRadera
 11. Sv: just nu när jag skriver det här är det bara 11,9 därute :( fast solen skiner och det får man vara glad över
  bamsekramar

  SvaraRadera
 12. Idag började det så fint med solsken,jag tvättade och hängde ut lakan. Pyttsan, det skulle jag inte gjort. Som på ett givet tecken öppnade sig himlen och en rejäl rotblöta blev det. Så det var lika bra att ta in tvätten igen,hmmm....
  Kramen och hoppas ni har bättre väder♥

  SvaraRadera
 13. Hejsvejs, vi har ca 10 mil till Falun, det blir några mil längre nu då vi flyttar, liksom det blir en timme till i resväg till Stockholm. Ni har ju stort hus så de som kommer till er o hälsar på får plats att sova över, det tycker jag är bland det viktigaste. Vi kan inte knöka ihop oss i Falun för dom har bara en trerummare på 5 pers tyvärr, o att få hit alla tonåringarna utom på julafton är inte att tänka på, "ler"
  Du ska se att livet blir bra ändå, o grattis till barns förlovningar och kommande tillskott!
  Kramen

  SvaraRadera
 14. Klokt resonerat...att gå vidare och se det som att det "bara" är tretton mil mellan er...rätt som det är händer det!! Plötsligt står någon där med pengar i handen och vill köpa. Skönt att se att du trivs...
  Det är nog tur att jag inte har ett riktigt skafferi, eller det har jag i gamla delen av huset, men där förvaras allt utom matvaror...Eftersom jag förmodligen varit hamster i ett av mina tidigare liv skulle ett matskafferi innehålla så mycket mer...
  Nu undrar jag...är det DU som går i koppel på gymmet, eller...?? Ibland tror jag det skulle behövas för en del damer, att döma av alla manliga coacher man ser på alla bilder...
  Ha det gott, och hoppas du sluppit allt regn, du som hålls med fönstren idag...!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 15. Nix. Jag har tyvärr inget skafferi:-( Hade såklart gärna haft ett! Är avis på dig!:-) Jättefint!

  Hoppas du haft en fin onsdag!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 16. Jag bara älskar ditt skafferi!
  När vi flyttade in i vårt hus så tog vi bort det befintliga kallskafferiet (dumsnutar!) och satte in ett sånt där modernt kök med utdragbara skåp ist skfferi. Du må tro att jag ångrar mej idag.

  Det är bara träning som ger resultat. Jag har också kämpat med koppelträning men nu går jag med tre st utan problem. (ja, jag har fyra hundar men det klarar jag inte av....än)

  Kram

  SvaraRadera
 17. Så mycket roligt ni har att se framemot bröllop å barnbarn, härligt. Jag hade ju sonens hund här under två veckor å det är ett pyssel att gå med två hundar samtidigt.
  Ha de gott/kramen

  SvaraRadera
 18. Jag tror att bi gör rätt i att stanna.
  Ni verkar ju bo så bra.
  Nä,tyvärr har jag inget skafferi. Men önskar att jag hade ett.
  Gud...ett sånt som du vill jag ha!!
  Kram!

  SvaraRadera
 19. Sv: Tackar för dina omtankar, dina fina ord och alla dina kramar! ♥ Tack!
  Och en stor kram till dig!

  SvaraRadera
 20. Skafferi så härligt , hade önskat att jag hade ett men tyvärr !

  SvaraRadera
 21. Tack söta du för kommentaren på min blogg!! Orden värmde en trött själ :). Jag kommer igen småningom.
  - Vilket fint skafferi du har! Så praktiskt och överskådligt.
  Här har sommaren gått åt till att måla och jobba därute med hästar och åkrar. Skönt att vi börjar gå mot höst. Ser fram emot mera pyssel inomhus igen.
  Stor kram till dig! :)

  SvaraRadera
 22. Sv: japp :) nu är det fredag :)
  önskar dig en fin helg
  kramar

  SvaraRadera
 23. Trist att ingen hade råd att köpa ert fina hus men jag förstår att ni inte vill ge bort det såå mycket jobb som ni lagt ned !
  Jag har faktiskt något slags skafferie men eftersom det finns ett fönster också funkar det inte riktigt som det ska, blir lite av ett förråd mera ...
  Sköt om dig, kram

  SvaraRadera