15 februari 2015

På premiär


jag tillhör inte de som trängs i köerna på premiärer. 
Men den här gången var jag där, massor av folk, ja fullbelagt men de flöt på bra in:) 
                                bilden är lånad på nätet. 

var på premiären av Femtio nyanser av honom tillsammans med  3 av mina svärdöttrar. Vi satt allra längst fram, de är så skönt för benen o man ser kanon!!
Flickorna har läst boken, det har inte jag, men filmen var kanonbra o bitvis rolig. 

Böckerna som tillhör en av svärdöttrarna ligger på min hylla, men jag och böcker är ingen bra kombination. Men bok nummer 2 "fem nyanser av mörker" plockade jag fram och la på mitt nattduksbord och några sidor är lästa på morgonen. Måste ju få veta fortsättningen........................ måste bara lära mig att läsa lite och sedan lägga boken ifrån mig, det är de som är problemet med mig, jag har svårt att sluta när jag börjat o då blir ju liksom inget annat gjort förrän boken är slut :) 
Nu när snön i stort sätt försvunnit igen och solen varit framme så mycket börjar jag längta till vår. Det här fotot tog jag en morgon när jag var ute med hundarna, det är lite speciellt att gå i skogen o plötsligt stiger solen upp bakom en kulle och ger dagen god energi. Solen gör en verkligen pigg och glad 
Jag har köpt en sele till min minsta tjej, hon är lite dragig och jag tror hon mår bättre av den här än vanligt koppel. Hon går bättre i den tycker jag. Oh färgen - ja den valde ju jag de fattar ju vem som helst som känner mig :) 
När jag var yngre ja då när barnen var små, då  älskade jag att vara i trädgården o greja, Det växte jag ifrån :) precis som barnen växte o blev stora. Men nu börjar lite av det där komma tillbaka. Inte rabatter o sånt, nej, men lite matnyttigt att odla själv har väckt mitt intresse. Ett växthus står naturligtvis på önskelistan men de får vänta, huswt behöver annat. Men tänkte något litet där jag kan ha lite på sommaren. De står på min önskelista till födelsedagen. För jag har ju redan börjat odla chili i olika sorter som jag fått av AnnaKK  de första tryckte jag ner i jord i början av januari och de är redan så här stora och fina. Det är så spännande att följa dom!! 
18 kommentarer:

 1. Jag älskar att läsa! Tusen gånger hellre att jag läser en bok, än ser filmen! Men jag läser konstant, därför händer här inte mycket annat :)

  SvaraRadera
 2. Men har du varit å kollat tantsnusk på bio !!!!!
  Intressant.
  Såg att sondottern läste dom böckerna, kanske borde jag också,
  kanske skulle det bli fart på kärringen....
  hahahaha...

  Tjingelingen från Rantamor.

  SvaraRadera
 3. Snygg sele. Vi köper ad heter den lilla?

  SvaraRadera
 4. Jag och bok är inte heller en bra kombination men den boken har jag hört skall vara bra. kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Börjar jag att läsa en bok som är riktigt bra, då läser jag och läser. Jag har alltid älskat att läsa, det blir som ett angenämt gift..**
  Femtio nyanser har jag ligger i bokhyllan, den har jag faktiskt inte börjat med än, så kan jag ta resten sen. Jag tycker det är bättre att läsa boken först innan filmen, då får man skapa sig en egen bild av personerna...
  Kramar♥

  SvaraRadera
 6. Väääääääldigt snygg sele ;-)
  Klart hon kommer gilla den :-)

  Minsann ett premiärlejon ;-)
  jag har inte läst böckerna
  Men jag har sett 4 nyanser av brunt.. Det är ju rätt bra gjort tycker jag ;-)

  Kram ❤️

  SvaraRadera
 7. Hittar man nåt bra att läsa, ja då kan det bli svårt att lämna ifrån sig boken.

  Jättefina bilder.
  Kramkram.

  SvaraRadera
 8. Jag har inte läst böckerna men skulle gärna se filmen! ;)

  Kram

  SvaraRadera
 9. Tack, jag hanni nte posta i helgen, blev ut och hälsa på släkt och annat. Jag fixar det i veckan och sägertill när det är gjort.

  SvaraRadera
 10. Lika bra att du önskar dej ett JÄTTESTORT växthus med en gång! ;-)

  Tvivlar på att jag kommer att gå och se den där filmen, men det pratas ju mycket om den nu iallafall. Och ganska dålig kritik har den fått - men det brukar ju ofta innebära att publiken älskar den! ;-)

  Nästa måndag är jag nog i full färd med att koppelträna en liten valpsing... :-) Kopplet sonen har köpt skulle man kunna leda en oxe i, så jag tror jag ska rota runt lite i mina gömmor och se om jag inte kan hitta något nättare från den tiden när vi hade borderterrier. :-)

  SvaraRadera
 11. Vilken fin bild! Har inte heller läst böckerna, jag e som du,e det en bra bok då försvinner resten av världen.
  ha de Fia

  SvaraRadera
 12. Svar: Han har inte fått välja - bara önska! Sen bestämmer uppfödaren själv i sista änden vilken hund som hamnar hos vilken jägare. En brunvitfläckig som jag fastande lite extra för tror jag kommer att gå bort, för den blir nog rätt så stor - och eftersom vi har gris på markerna och det är högst troligt att det kommer att jagas gris med den, så kommer vi troligtvis att få en som är lite lättare och smidigare i kroppen. Kan bli en av de bruna - vi får se!! :-) Det enda som är helt säkert är att det blir en hane.

  Har förresten precis varit och inhandlat kompostgaller, så jag kan bygga en liten valphage i köket. Den ska vara här på dagarna åtminstone den första tiden. :-)

  SvaraRadera
 13. Hej vännen, visst kommer bättre tider igen, det misstror jag inte, men när saker ständigt dyker upp ur det fördolda och förflutna, nästan tjugo år gammalt skit, då tänker man att ska det liksom aldrig ta slut, ska man aldrig få vara ifred. Hur länge ska man behöva dras med gammal skit? Nå, nu ska det sluta ältas, men jag är ju en hämndlysten skorpion som ibland får lägga band på mig...orättvisa är det värsta jag vet!
  Kram och tack för att du finns när jag klagar och gnäller!
  Kramen

  SvaraRadera
 14. Åh måste se den filmen, har faktiskt inte läst böckerna heller. Kram

  SvaraRadera
 15. Kul att du gillade filmen! Jag har inte sett den ännu och inte heller läst boken. Är precis som du, börjar jag läsa kan jag inte sluta, blir piggare och piggare på kvällen och vill läsa mer så somnar aldrig. Brukar läsa på semestern.
  Härligt med sol och växternas kraft!
  Om du laddar ner appen Rädda Hjärtat så kan du se var det finns hjärtstartare var du än befinner dig :) Om de har lagt in dem i hjärtstartarregistret vill säga.

  SvaraRadera
 16. Jag har läst alla tre böckerna. Och jag tyckte dom var skitbra. Det var meningen att jag skulle se filmen på bio men jag tror att jag väntar tills den kommer ut på dvd.(eller nåt...)
  Jag håller också på att odla chili. Försöka odla i alla fall ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 17. Jag har läst alla tre böckerna, dotter och barnbarn lånade ut dom till mig. Jag vet inte om dom tyckte att jag borde läsa lite "tantsnusk" ;-) Den sista boken gillade jag bäst. Jag tror inte att jag kommer att se filmen

  SvaraRadera
 18. Jag har inte läst böckerna eller sett filmen, men skulle gärna göra det. :)

  SvaraRadera