19 januari 2010

De susar i örat....


Ja de e sant. De susar i vänster öra.

För Några år sedan blev jag Påkörd, eller nej min bil blev Påkörd När jag stod för Stop, han körde ganska fort o var väl i en annan värld, så jag slog i vänster sida av ansiktet. Där efter fick jag sus i örat. Men nu mera hör jag det bara När jag är stressig, trött eller uppjagad. Inte så Ofta alltså.

MEN NU! Nu är jag Verkligen trött. La mig vid 11 igår, vi hade tyskbesök. Steg upp vid 3,15 igen, okristligt dum Tid att på Stiga upp. Vi hade Snøras från taket, Trodde huset rasade ihop eller något. Blev himla glad När jag upptäckte Att så Inte var. Min Golden blev en aning orolig o japp Henne har jag hållt sällskap på morgonen.

Vi har vattnat blommor o plockat bort fula blad. Vi har vikt tvätt och tvättat lite nytt. Pysslat lite här o där. Man får mycket gjort när alla andra sover ... alla o alla men ända! "
På tal om blommor. Den här växten.

Fick vi för Några år sedan av bekanta. Då var den fint, växande rakt upp i någon läcker bindning. Sen såg den ut som hundan, men lite grön var den så jag lät den stå. Sen började den växa åt alla håll o kanter o ser allt annat än KUL UT. Men nu blommar den, i massor. frågar ofta folk som är här, vad är det för växt. Ingen vet.
Kanske Någon här vet, I så fall, snälla berätta!

Min Amaryllis ska snart slå ute med knopp två. Dom är otroligt Ståtliga & vackra.


Nu ska jag ut och ge hästarna frukost och släppa ut dem. SEN ska jag BANNEMEJ SOVA NÅGRA timmar,,,för I afton kommer barn hem så då får jag lova att vara pigg. De lär jag inte vara om jag inte sover några timmar.

Gäsp .... Gäsp ....
Antingen är jag redigt trött eller så jä## bloggen o hittar på saker själv. Stora bokstäver, ändrar språk o byter ut ord....hummm...

Ha en skööööööööööön dag. Alla.

11 kommentarer:

 1. Hoppas att du har vilat dig en stund nu, klockan 3 är aningen för tidigt.....
  Din blomma är garanterat från orkidesläktet. Inte illa att få den att blomma om, du kan du! Ja nu rullar tisdagen på alldeles av sig själv, ha de'

  SvaraRadera
 2. isch att kliva upp så tidigt men man får mycket gjort.. hoppas du får sova några timmar så du är pigg när barna kommer... :-)

  ha haha, funderade vad det var för konstigt med din text... skit blogg som gör så... inte kul alls, man kan bli tokig på sånt.. :-)

  har ingen aning om vad blomman heter.. så himla vacker... du får maila bild till någon blom expert och fråga.. luktar det av blommorna? :-)

  snöfall även idag,, smått smått kommer det.. grått och kallt är det också..

  ha en skön dag

  SvaraRadera
 3. Godförmiddag.
  Inte så kul med tinitus. Jag fick det oxå efter vår bilolycka. Men jag provade akupunktur.
  Det hjälpe. Så prova det. Det är en nerv som kommit ikläm efter smällen. Så sa de till mig.
  Jag fick behandlign 5 gånger sen var det borta!
  Så prova det Anki.

  Vackra blommor du har. Mina amaryllisar har inte blommat färdigt med första knoppen ännu. Än mindre den andra. Väntar med spänning på att de ska slå ut.
  Nu ska vi dricka kaffe sen blir det en tur in till Kongsvinger.
  Sköt om dig min vän.
  Kramen Synnöve.

  SvaraRadera
 4. Tack så jättemycket för dina uppmuntrande ord! Ja, att skriva är befriande. Och efter att ha gråtit så mycket som jag gjort den sista tiden så inser jag hur befriande och läkande även det är. Att se sina tankar i text gör att man får lite perspektiv till allt. Jag kommer fortsätta att använda bloggen som min ventil. Det känns bara bra.
  KRAM!!!!!!

  SvaraRadera
 5. Det låter verkligen som du fått en jobbig tinitus. Inte mycker som hjälper i långa looppet, tyvärr. Blir alltid värre vid stress. Käre Mannen i Mitt Liv har också tinitus, olika styrka beroende på sinnesstämning. Men det är alltid ljud i örat som bara han hör :(
  Blommorna ser ut som någon orkidé. Jag har ett par som blommat över nu och ser jättetråkiga ut med sin gröna bladrosett.

  Hoppas verkligen att du kunde sova några timmar nu på morgonen - kl.03 är inte morgon Anki - det är mitt i natten;)
  Varma kramar!

  SvaraRadera
 6. Men jösses...! Hoppas du har fått sova några timmar mitt på dan nu då - och att öronsuset har lugnat ner sej!!!

  Jag får sus i hela kroppen (nästan...) av att bara tänka på att ha så mycket att göra att man måste stiga upp nästan innan man har gått och lagt sej... 8-X

  Kramar!!! :-)

  SvaraRadera
 7. fy vad jobbigt med sus i örat...du blomman ser ut som en orkidee men det kanske det inet är..fin är den i alla fall

  SvaraRadera
 8. Usch...vad läskigt att din bil blev påkörd och du slog i vänster sida av ansiktet, och att du sedan fick sus i örat.
  Skönt att det har blivit bättre.
  Själv har jag lite sus / svag rigning i öronen ibland på kvällarna
  och jag tror också att det beror på stress och trötthet.
  Men jag har inte varit med om någon olycka utan det är bara något som kommit sista året.

  Vilka så vackra blommor du visar oss på fotona här.
  och Amaryllis är ju så vackra när de slår ut.
  Kram

  SvaraRadera
 9. Måste vara jobbigt med sus i örat men det hade nog susat i HELA mitt huve hade jag gått upp 3:15 ;0)...
  Har sett att många har såå vackra Amaryllis nu, tyvärr kan jag inte ha några blommor ( om jag inte har dem ovanpå kylsskåpet ...), mina katter är lite ouppfostrade ;0).
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

  SvaraRadera
 10. Nja, jo kanske varit ute och letat idag med. Men inte sjutton hittar jag den inte. Får prova med en halvtimme på trimcykeln med, det kanske hjälper.

  Tog nya bilder så håll ut. Det kommer :D
  Kramen på er.
  Synnöve.


  Har du funderat på akupunktur?

  SvaraRadera
 11. orkar tassa förbi och säga hej... Vilka fina blommor, undra vad de heter. De skulle kunna få flytta in hos mig.. ;). Kan du inte ta ett kort på hela växten så kanske man får lite mera att gå på...=D

  Det där med sus och pip i öronen är inte kul. Äldsta dottern har tinitus pga ärrbildningar på trumhinnan som kommit av alla de öroninflammationer hon hade som barn. Hon har alltid i gång sin stereo med en "sov-skiva" hon gjort, då hör hon inte pipet och kan sova skönt.

  Kramizar Anne

  SvaraRadera