11 januari 2010

Om man tänker HÅRT...

Idag När jag satt här i mina siffror


och jobbade så tittade jag då och fönstet ut Genom. Där ute var plusgrader, kappt en grad men ändå. Solen sken & jag tänkte. I eftermiddag ska jag ta TT

och rida en runda, idag är det prefekt väder för Ett tur på hästryggen.

Om man tänker väldigt mycket, väldigt hårt, kan sånt man tänker hända, man passeras Liksom i i "världen" fantasi. Oh I den världen kan man Vara o Göra precis som man vill. Så jag tänkte o tänkte. Vipps kom bilder för mina ögon
Men jösses
ibland blir de
fel till o med i fantasin
De här är ju fel häst
De här är ju Pärla!
NEJ det blev ingen Ridtur idag, mer en i fantasin da .... jobbet tog all min tid, När jag var klar var de Redan skymning ute o Dax att ta in hästarna istället.

MEN i morgon ska jag kasta om det hela, om vädret Tillåter. Rida först - jobba sen. De kanske funkar. Så jobba är vad jag gjort idag, vardagen är här!

15 kommentarer:

 1. Morning! Håller tummarna att du kommer ut idag!
  Jag var nog lite yrslig igår tror jag...fattar inte varför jag inte kunde kommentera....
  Fy sjutton vad risig jag har varit i magen i några dar nu...ett evigt rännande på toan...saknar min medicin!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 2. ja du får göra som mej, ut med hundarna först och sen ev. städa... eller fota fåglar först och sen ut med hundar... :-) då blir det av,, julen skulle behövas städas ut här, kanske jag får lusten idag...

  ha en skön tisdag

  SvaraRadera
 3. Jag undrade vart du tagit vägen ;).. blev väldigt förvånad när jag inte hittade igen din blogg.
  Jag såg att du haft en fågel i huset..av en händelse så läste jag här om dagen att det betyder tur. Bra va!
  Diva schäfer är bara till låns. Jag har varit fodervärd till henne och snart ska hon placeras i familj. Jag kommer att sakna henne!

  SvaraRadera
 4. Ja, det där med att prioritera i rätt ordning är minsann inte så lätt alla gånger - ofta vet man ju bäst efteråt (när det vanligtvis är för sent...) vilken ordning man BORDE ha gjort saker och ting i! <:-)

  Men jag hoppas din efterlängtade ridtur blir av SNART iallafall! :-)

  SvaraRadera
 5. Ofta är det så att man vill jobba undan först och sen tar man tex som du den där ridturen.Tyvärr är det också så att då hinner man inte med det man bäst egentligen skulle ha behövt.Skönt att ni håller på att få bort all taggtråd, det måste vara ett gissel.Här uppe i norr är det väldigt ovanligt med detta numera.Trodde det var en förlegad stängselmetod.Vi har elstängsel till alla våra djur och jag vet inte hur många stängselstolpar och tråd man satt upp tagit ner och kopplat och fixat och trixat för att få ström på allt. Det handlar om åtskilliga hektar mark.Det skulle vara en dröm att ha en fyrhjuling och göra detta.
  Ha en bra dag.
  kramis

  SvaraRadera
 6. Oj...ja men du rida måste du ju ha som prio ett..va...så pass härligt..men det är klart plikten kallar..nuffrorna måste plitas ned..

  SvaraRadera
 7. Jag är glad att jag oftast kommer ut en stund på jobbet med barnen. Har så svårt ta mig tiden sen, kommer alltid på något ska bara..

  SvaraRadera
 8. Ingen risk att vi smitit utomlands,gott med lite töväder,här droppar det lite när solen är framme men som varmast har det varit runt -8 och så ska de vaett tag till,hoppas du får rida imorgon,min yngste son var och red uppe i bergen i Island igår och det hade varit fantastiskt,ramlade av en gång men det gick bra,lycka till imorgon.

  SvaraRadera
 9. Japp så är det, vardagen är över oss. Hoppas du kan ta dig en runda snart! Pappersarbete måste också göras, men när det är gjort....sååå skönt!

  SvaraRadera
 10. Morning igen! Hoppas du kom ut på en ridtur igår! Idag är här så där läbbigt kallt igen...men får hoppas att solen visar sig en stund! Ingen medicin i sikte hos apoteken än så länge...suck!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 11. Men då...suck...glömde jag en äggkorg till dig..va..hur kunde jag..suck igen..hur ska jag kunna gottgöra det?
  Anki...du fina... du rara.. du så klara ..underbara..hjälpte det?

  Du får en stor kram..du får min värme nu...känner du? Mmmmm det gööööör du ju :)

  SvaraRadera
 12. Hoj i stugan! Hur kan man prioritera jobb framför ridning??? Fattar nada, haha
  Men fiffig som du är har du hittat en lösning, för jobba kan du ju fortsätta med även efter mörkrets inbrott!
  Jag har börjat med min bassängträning igen o håller på att bli samma nygamla människa som jag var innan månandslånga uppehållet! Otroligt vilken skillnad i kroppen!
  13 grader har vi idag, helt perfekt, myggfritt och svettfritt, haha
  Kramen

  SvaraRadera
 13. hoppas du kom ut idag..men buuur så kallt det är...jag fortsätter drömma om värmen jag

  SvaraRadera
 14. Det skulle alltså varit igår du fick den där ridturen på morgonen. Hoppas det blev av och du fick njuta en stund, innan du satte dig med årsavslut, årsbyte och allt vad det innebär.

  Jag har inte börjat med vårat, sitter med fullt upp på mitt externa arbete så mitt börjar någon gång under andra hälften av nästa vecka.

  SvaraRadera
 15. Som så ofta är jag lite sent ute med min kommentar, men bättre sent än aldrig ;)Jag har inte hunnit bloggvandra så mycket den här veckan. Ja med tankens makt kan man både vara ute i solen och ta en härlig ridtur. Hoppas du får den efterlängtade ridturen om inte idag, så i morgon - eller annnan dag snart:)
  Varmaste kramar

  SvaraRadera