16 januari 2010

Man förstår knappast de är sant...

Tänk vad länge sedan de var - oh ändå känns de så nära. Men de var den första stora upplevelsen i mitt liv. Ler när jag tänker tillbaka, ler när jag tänker på dig nu. Du har gett så mycket, blivit så fantastisk. Minns då för 12 år sedan när du träffade "henne", minns för två år sedan när Ni fick Er lilla. Klart Du skulle ge mamma första barnbarnet även om det var mycket Ni skulle hinna först. Här är du alldeles ny - en timme efter du såg livets ljus.Grattis idag på din 32-årsdag hjärtat.

Kramiz

9 kommentarer:

 1. Åh, man får instämma i födelsedagssången! :-)

  Fattar bara inte hur du som är så UNG kan ha så "gamla" barn!? Får nog räkna lite på fingrarna (och tårna också kanske) för att få ihop detta!? :-)

  Önskar dej en fin dag och en härlig ridtur! Full galopp genom snölandskapet blir det - eller visst!? :-D

  SvaraRadera
 2. Tiden går för fort.....
  Nej jag har inte tagit upp ridningen igen. Har inte tid.. skall jag börja rida igen så vill jag ha en egen.
  Hoppas du får en härlig tur idag.. kram kram

  SvaraRadera
 3. Du var långt före mig ... Jag hade väl inte lärt mig hur man skulle göra ännu =)

  Våra egna två veckor som skiljer kanske har stor betydelse i det fallet.

  Ett stort grattis till dig själv (och självklart din son) för din förstfödda och all den lycka du fått ta del av genom åren, tack vare ...

  SvaraRadera
 4. Jag är ju inne i en sådan period av "bortajobb" och när jdet är färdigt blir det "hemmajobb" så mina normala lediga dagar kan jag nog se mig om bakåt i tiden för att hitta eller skymta lite längre fram någon gång.

  Men visst håller jag med dig om att drömmen -är arbete under ansvar, inte några kontorstider som gäller och prioriteringen är ens egen.

  Spännande att läsning väntar efter helgen förstår jag.

  Ha en trevlig lördag vad det nu än kan tänkas vara.

  SvaraRadera
 5. Kommentarerna kom på fel inlägg men du förstår.

  SvaraRadera
 6. Hej! Usch för medicin med biverkningar! Kan du få byta ut dem mot en annan sort kanske? Om du säger att det hotar att bli skilsmässa annars....jag måste ha mina "lyckopiller" inte för att jag är deppad utan för att jag inte har serotonin som räcker...hållit på många år nu, o mår bara bra!
  Jo idag har det inte blivit utegång alls, bara sittande mellan stol vid datorn och soffan framför teven. Morgondagen ser ut att bli liknande...men sen kommer några veckor innan OS när det är lugnt på fronten då alla filar på formen
  Ha en fortsatt fin helg, grattis till underverket som fyller år!

  SvaraRadera
 7. Morning o grattis i efterskott till sonen! Han är årsbarn med min son....
  Hoppas alla kunde rida igår! Och att inga olyckor hände!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 8. Ja tiden går, barnen blir stor men ändå inte. Det där med barnbarn har inte hänt i vår familj ännu och det lär säkert dröja men man vet ju aldrig! Varma kramar till dig! Behövs verkligen i denna bitande östanvind.

  SvaraRadera
 9. Min dotter är född 780103 och gav oss vårt första barnbarn så ganska lika när det gäller det,Ella blir fyra i Februari.

  SvaraRadera