09 mars 2010

De går ju inte..eller.

Med tanke på mitt barnantal kan man kanske ana Att jag är väldigt förtjust i barn och har haft små o Växande barn runt mig sedan jag var 19 år. MEN När jag var 16 sa jag faktiskt. - Jag ska nog ha inga barn, kanske Ett När jag blir äldre.-Jag ska Göra karriär. Så vet vi ju alla Att livet kan vända fort och med de kan vi oxå Ändra uppfattning utan Att because därför betraktas som obeständiga. Så blev de för mig, När väl en kom villa jag fler ha massa! Karriären ja den fick jag vänta lite med, helt enkelt.
 
Jag minns jag sa: Inga barn efter 30! Min Ålsta son sa tvärt om. Inga barn före 30! O det där har vi hållt Faktiskt. MEN NU TILL Problemet!

Förra veckan fick jag Sådan Lust, sån längtar, sa Stark efter en baby igen. ((jag påverkas nog av de mammabloggar jag läser, dar de finns massa barn o dar de Väntas barn))
Nu är jag ju tack o lov fullt Medveten Om att jag är lite väl gammal för barn Att skaffa. Det är väl så här Att

Kvinnor över 50 får inga bebisar;

because därför att de skulle säkerligen
Lägga dem någonstans och glömma bort var.

Med tanke på Hur mycket jag har nu Att Göra Redan, tid skulle jag Int ha Att springa omkring o leta Tiden barn hela, som jag Inte redigt vetat vad jag Lagt. Men tack o lov finns internet, på internet kan man mesta Göra det, till och med barn. Dessutom Behöver man Inte bara omkring dem i magen i nio månader. Så japp, jag lat tillverka vår baby. Eftersom jag Inte kund bestämma kön tog jag en av varje. Tänkte jag skulle Presentera Er mark.Tror minsann de blev mest Lika min man ..... män Visst är de söta och goa. Mina ungar!! (de Har inte Fått Något namn ..* ler *)
Om Ni oxå blir sugna kan Ni tillverka Er baby här. Gör din Egan baby

Folk har Blivit som tokiga i Att skaffa sig en gård på internet, jag nöjer mig med min här lilla gården hemma o skaffade Några barn istället.

Kommer ni på Dopet?

8 kommentarer:

 1. Tänk vad man kan göra på internät *fnissar*, jag låter mig nöjas med min gård här och mina barn o barnbarn IRL också men så har jag ju heller inte känt av något sug efter en egen baby till ;0).
  Läste om eran tågresa, det lät verkligen läskigt !
  Du skrev hos mig att du köpt Luftslottet ..., jag har köpt de två första filmerna och tänker absolut köpa den sista också, jättebra !
  Sköt om dig !
  Kramar, Doris

  SvaraRadera
 2. Får kvinnor över 50 inte barn? Mera sammanträffande för idag när vi pratade lite om en avtalstolkning så la jag in en brasklapp - låt tänka att jag är gravid och ska föda en barn om x månader ...

  Min mormor var 47 när hon fick sista barnet, min moster är 5 år äldre, nästan på dagen, än mig.

  Första barnet fick hon 1934 och det sista 1954. Under tjugo år var hon gravid, nej tack säger jag åt det. Visst tycker jag om barn men jag är trots det inte någon som slänger mig över alla gulliga barn och gullar. Men då skaffade jag också bara två. =) Förskte med sambon men han tyckte att han var för gammal för att krypa på golvet och leka. =) Förstår inte varför han trodde att man måste göra det.

  SvaraRadera
 3. visst kommer jag på dopet :-)

  ja jisses så livet kan bli tvärtemot vad man sagt och tänkt sej, både på gott och ont och att få barn är inte på ont,, där finns det bara gott i :-)

  i vår by var det en som var 52 som fick barn, 1988, samma år som vår son är född,, hon blev Sveriges äldsta som fick barn :-) så visst kan du skaffa barn...

  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 4. Haha, ja vad kan man inte göra på internet nu för tiden????
  Men jag har ju gjort mig ett femte alldeles själv (med lite hjälp av karln förstås) så jag känner mig nöjd för tillfället. jag väntar snällt på att den ska titta ut!
  Kram Therese

  SvaraRadera
 5. Himmel Anki..inte vill du ha en baby nu...gå upp mitt i nätterna...puhh o pust...allt har sin tid..nu väntar vi på barnbarnen tycker jag..

  Men söta kids har du fixat..:)tokfia

  SvaraRadera
 6. Nämen Anki nu är du för tokig......men jag var ju tvungen att kolla in den däringa sidan...
  Inga mer babysar för mig, möjligen då barnbarn det vore ju inte så dumt....livets efterrätt sägs det. Jag har inte provat.
  kram//Carolina

  SvaraRadera
 7. Så det är detta du pysslat med om kvällarna alltså....
  Man skulle kanske gå in och tillverka sin egen lilla baby. Jag kan ju inte få några barn så på det viset är det ju bra hihi....

  Vad sa gubben om att bli nätpappa då?

  Klart man kommer på dopet. Säg bara tid och plats så...

  Sitter och mår lite illa. Borde kanske säga ifrån mig jobbet och gå och sova.... Men det är bara tre timmar kvar. Det ska gå....

  Klems från nabolandet.

  SvaraRadera
 8. Ha, ha annars finns outsiders har du kollat de som hade dockor som riktiga barn.. köpte barnvagn o hela kittet.. Jag har ju förmånen jobba med små barn och så givetvis de älskade barnbarnen.
  Ser att vi följts åt även där annars fick min första som 19 åring och inga efter 30..
  Sönerna var 25 resp 26 och den äldste sa alltid han skulle ha innan 25 men se då hade han inte träffat kvinnan i sitt liv ännu. Men du ser det gick fort sen

  SvaraRadera