15 mars 2010

Jag sjunger..........oh trallar....
Hallå!!!

 
 Välkommen sköna måndag!!
Hoppas Ni haft en skööööööööööön helg.

I helgen damp plötsligt min Syster Yster med gubbe ner här hemma. Med sig hade dom en 50-års present till oss. Ja jag vet, de e något år sedan den högtiden firades. Oh nej men de e inte första gången dom varit här sedan dess. MEN varje gång de åkt hit har de glömt presenten hemma. Ja hon brukar faktiskt ringa när hon kommit hem o tala om. JÄ### nu glömde vi presenten igen. Jag har full förståelse för detta. Hon är äldre en mig & hon äter inte OmegaPro. ((ni som följt mig vet att min syster yster inte är min biologiska syster, hon adopterade mig till syster för si så där 30 år sedan, de var ju ganska kul eftersom jag ingen syster hade))

Jag är ju lite förtjust i saker som inte vittnar om vad det är. Oh jag fick tänka till lite när vi öppnade presentenFörst tänkte jag, äggkoppar men såg att hålen var för små. Pipor, njä. Så slog de mig, snapsglas, javisst. Synd jag lär aldrig få prova dem för jag dricker inte snapps...jag är så trååååkig.
Handmålade, japp dom var gulliga och de ska bli trevliga att bjuda folk på snapps i.Den här helgen har det varit underbart väder o jag tillbringade hela söndagen utomhus. Fixade i sadelkammaren, i stallet o med hästarna. Så mycket tid så när jag såg mig i speglen såg jag inte mig själv utan...........
Trodde jag drömde!! Men sedan var de en som sa

-ibland tycker jag Du är lik Torsten. Jag vet inte, kanske är det så att jag tillbringar för mycket tid med hästarna. Men vad gör de!!

7 kommentarer:

 1. Haha, det gör ju ingenting! Huvudsaken du är lycklig och mår bra! :)Man brukar ju säga att ens hund är lik en så varför skulle inte du och hästarna kunna påminna något om varandra????
  Coola snapsglas, jag dricker inte heller snaps men kul att ha att bjuda någon annan med så fina glas. Du kanske kan dricka något annat stärkande gott ur dom?
  Ha en bra dag.
  Kram Therese

  SvaraRadera
 2. Jaha så då ska vi kalla dig horseface nu då eller?
  Så det dimper ner presenter lite då och då, jamen det är du VÄRD...
  Ha en fortsatt bra måndag ;)

  SvaraRadera
 3. kors vilken vacker present :-) super ljuvliga .. du får dricka något annat i dom och låtsats att det är snapps, det gör jag...

  är väl härligt att vara ute i med hästarna, det är rogivande och avkopplande att vara med sina djur, sänker blodtrycket för dom också :)

  ha en fin fortsättning på dagen

  SvaraRadera
 4. Men hallå...inte är du väl en häst...du är ju härliga Anki ju...fast det är klart om det är Torsten du är lik är det ju helt ok..

  Så trevligt med presenter..

  SvaraRadera
 5. Vad kul med 50-årspresenter i efterskott. De får gärna vara flera år men du har lite fel eller så har du missat någon dag med Omegapro eftersom du skriver att det var något år sedan, har för mig att det endast var för ett år sedan både du och jag fyllde 50? Är det jag som inte har börjat äta dem ännu som inte vill erkänna och komma ihåg. Fyllde jag mer än vad jag trodde igår?

  Jag har också fått presenter i helgen =) Fast inga 50-årspresenter. Nog finns det väl någon där ute som glömde bort mig i fjol och skulle kunna komma ihåg det så här apropå.

  Det kan bli så och med olika karaktärer, en lite söt och en lite blyg? Jag tror i alla fall att "bakmanen" blivit lite rödare eller är det kameran som ändrat färgen?

  Snaps dricker inte jag heller, blä men någongång om jag blir tvingad =)

  SvaraRadera
 6. Du är inte klok du hihi....
  Tackar och bockar för din hälsning idag.
  Den värmde.

  Härliga bilder. Men hur gör du för att få in andra bilder i bilden?
  Har inte kommit så långt i boken ännu....

  Snygga snappsmuggar. Inte dricker jag snaps heller, men det går att dricka annat snadder i vet du...
  Nu ska jag hoppa i loppekassa. Trött efter besök, spänning efter begravningen och allt strul med syster.
  Sänder dig en varm hälsning nu iallafall.
  Gla du e der.
  Kramen Synnöve.

  SvaraRadera
 7. Ojoj, gnäggar och skakar på huvudet, så det kan gå!!! Fast jag känner mig ibland lika skäggig som Loppan, så det så...
  Ja nu har jag läst ikapp, du har varit hur flitig som helst vid tangentbordet! Som vanligt är jag flitigare med mina grödor på farmen....
  På tal om vitaminer, jag har börjat dricka tranbärsjuice, inte för vitaminerna utan för att det är läskande. Idag hade jag ont i huvudet, och då säger maken förstås: Det är tranbären såklart, vitaminer, tacka för att du får ont! Haha, jag han kan han...
  Ikea ja, ett utmärkt skilsmässoställe om du frågar mig...Hasse har tur som har en fru som avskyr alla stormarknader inklusive Ikea! Däremot följer han snällt med in på loppisar, det blir ju inte så ofta och det är billigt.
  Nä du, nu ska jag ha mig en kopp kaffe i min ensamhet
  Kramar om från pörtet

  SvaraRadera