22 mars 2010

Nja då är man på banan igen, blogg banan!!!

I fredags, jo jag kom iväg till massören igen då och den här gången fick jag komma in. När jag är där brukar jag hinna sitta ner några minuter innan de e dax och då brukar jag läsa lite i den här bokenDen innehåller mycket små roliga saker o ibland känner man igen sig. Som de här, vad säger Ni flickor är vi så här??
När jag kom hem igen så for vi söder över. Ja vi for till
Vi var hos Glenn o Jessie och kollade deras nya boende. Blev bjudnar på god älgmiddag och anländer gjorde oxå lilleman o nästlilleman med sina sambos. Det blev en kanonmysig kväll med mycket skratt o tokigheter. Så gott att ha ungarna omkring sig, man kan inte annat än att njuta o må gott. Det hade fått en jättefin lägenhet i gammal stil högt till taket och rejäla utrymme.Högt upp över marken. Vi sov över och kan Ni tänka jag drack en snapps. Redigt gott, mumelman, ((tror jag de kallade det))  starkt men nja de gick ner. Dagen efter vaknade vi där långt upp bland takåsarnaIngen utsikt vi är vana vid här hemma precis. "Tack o lov" kan jag väl säga, för så där skulle inte jag kunna tänka mig att bo. Tacka vet jag landet!! *ler* På vägen hem åkte vi runt äldsta grabben med familj & hälsade på


Lillskruttan Ni vet hon som ser lite purpen ut när hon inte får träffa farmor så ofta. Tyvärr var hon sjuk den lilla stackan. Men de var underbart att se henne!!

Söndagen ägnade jag åt hästarna. Hämtade Tess också så vi kunde rida lite. Det var någon som fotade oss från håll - vet inte om han inte vågade komma närmare..eller om han inte orkade kanske!
Vi har de lite "jobbigt" här hemma just nu. Vår golden löper och vår hane har noll koll på sina hjärnceller för tillfället. Där till har vi fått hem en omplaceringshund, så ja de e fullt ös och mycket pass. Men Våren är här, då blir alla små beskymmer som bortblåsta. Solen står högt på himlen och termometern visar många härliga plusgrader.
Dax att ta fram redskapen kanske?!?
De är måndag, de e vår, de e gott!!

13 kommentarer:

 1. Hejsan!

  Kul med såna där träffas-helger!!!

  Och vilken lägenhet - den skulle jag absolut kunna tänka mej att bo i! :-) Iallafall ibland... Som weekend-näste, kanske!? För överge landet helt och hållet, det skulle nog vara svårt för mej också... :-)

  Inte speciellt vårigt här idag - det till och med snöade lite för ett tag sen. Fast nu ser det ut att ha övergått i regn istället - och möjligen är det lite vårigt, men verkligen inte speciellt trevligt... <:-) Vill ha solsken!!!

  SvaraRadera
 2. En helt otrolig helg med andra ord. Kul att se barna kan jag tro.

  Härlig bild på ryttarna. Jag tror inte han orkade gå närmare hihi...

  Här är det vinter och kallt...
  Men våren är rätt bak hjörnet så den kommer.
  Ska in och kolla sidan till din bror.
  Men nu ska vi fixa vårrullar.
  Kramen Synnöve.

  SvaraRadera
 3. Aha....så du har varit hos Carl och hans krona...mmm en härlig stad..kan tro att dom hade det fint där högt ovan jord..så du vill inte bo så..näpp..en trädgård är ju helt nödvändigt...det kan jag hålla med om..så gott att komma hem till hästarna igen då..borta bra men hemma bäst..näeeee nu ska jag väl städa vidare..jag har en galen energi idag just :)

  SvaraRadera
 4. Hej Anki! Tack för kommentaren på min blogg. Vilken rolig bok du hittade hos massören. Min gynekolog hemma i Sverige har oxå liknande böcker. En var hur man ska uppföra sig som läkare i alla (ibland komiska) situationer.

  Ha en bra kväll.

  SvaraRadera
 5. Fin blogg, hittade hit via Rankan, alltid roligt att börja läsa någon ny persons tankar. Jag lägger dig bland favoriterna, länkar också om det är okej? Ha det bra!

  SvaraRadera
 6. Härliga bilder,, och vilken utsikt dom har :)

  visst är det underbart att ha sina barn omkring sej.. vår son kommer hem till påsk,,ska bli så kul att se honom igen.. :)

  vad skönt det ser ut att rida så där.......

  jag är då glad att jag kastrerade tintin, han var 7 månader när vi köpte honom så vi gjorde det efter vi haft honom en vecka.. men dom har fastnat ihop ändå,, för 2 år sedan så nu när irma löper så är dom kopplade inomhus, men ingen av dom som ylar och skriker och ska till varandra.. :)

  ha en skön kväll

  SvaraRadera
 7. Vilken härlig helg ni har haft!
  Ha, ha, ha, det är inte hjärncellerna som styr hanarna när det är löptikar i närheten... ;)
  Ha en bra kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Det høres ut som en herlig helg.

  SvaraRadera
 9. Det høres ut som en herlig helg.

  SvaraRadera
 10. Vilken go helg ni hade.
  Min pälsboll hade problem med sina hjärnceller så jag gjorde han till valack, det blev lite lugnare här hemma kan man lugnt säga.

  Kramizar Anne

  SvaraRadera
 11. Morning! Härligt att läsa om din helg! Och som hon växer lilla barnbarnet! Snart passar hon i skorna fniss!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 12. Här snöar det idag men det känns ändå som om våren är på väg. Hurra!!!
  Kram matte&bara en vovvas

  SvaraRadera
 13. Just den boken har jag inte (tror jag) för jag "samlar" ju på lite sådan. Jag skulle tro att vi är lite sådana, några av oss i alla fall.

  Jag har blivit lite för gammal, bryr mig inte så mycket så länge det inte har gått för långt i vikt. Jag vill inte rulla fram då skulle jag nog börja bry mig.

  En skön helg och alltid kul med barnen i närheten. Undra om ni har någon fluktare i byn. =)

  SvaraRadera