16 mars 2010

Tisdagstema TRÅKIGT.

Tråkigt är ett tråkigt ord o inte mycket speglar sig i det. MEN klart lite tråkigheter kan man ju skramla fram då och då. Tråkigt nog!!
Jag tycker det är "väldigt" tråkigt att jag inte kan träffa mitt lilla barnbarn varje dag, eller åtminstonde varannan dag. Tråkigt att vi bor så långt ifrån varandra.Av hennes min att döma tycker hon oxå det där tråkigt att hon inte får träffa farmor varje dag.
TRÅKIGT är det också att folk slänger gammal skräp i skog o mark, trots att de finns gott om soptippar.

Slutligen måste jag erkänna att det är TRÅKIGT att se antalet besökare som ALDRIG ger sig till känna att de varit här, man kan ju helt anonymt åtminstonde säga HEJ!! Kanske beror de på att man har en TRÅKIG blogg.
Nu har jag tråkat färdig för idag. Tråkigt är verkligen Tråkigt. Nu vill jag ha kul!!!!!!!!
Vill Du se fler TRÅKIGA bidrag går finns de här!!!

21 kommentarer:

 1. Hej!
  Ingen tråkig blogg här inte :)!
  Hm, ja, jag undrar också hur de tänker när de bara slänger skräp i naturen, eller just det, de tänker inte...
  Hoppas att du och lilla barnbarnet träffas snart igen ;).

  Ha en fin dag!
  Xini BJörnmamman

  SvaraRadera
 2. Jaså du har anonyma gäster som bara skramlar förbi utan att ge sig till känna.. det har vi säkert alla.. en del är bara lite nyfikna och bläddrar snabbt till någon annan sida.. vad vet ja, jag tycker jag försöker hinna med att gästa så många som möjligt, men jag vet oxså att en del aldrig återvänder till mig, vilket är riktigt tråkigt. Därför gör jag det samma nu.. någon ordning får det vara;)
  barnbarn ja du.. så blir det så är det med de där små.. tänk om man bott granne med de små liven.. men visst är det tråkigt:(

  ha de allra bäst Ankie.. du vet jag finns här och på facebook:) Kramiz

  SvaraRadera
 3. Din blogg är allt annat än tråkig!!!
  Men håller med om att det är tråkigt att man inte kan lämna ett lite avtryck när man har varit inne och kollat. Irriterar mig också!
  Hoppas du får en ROLIG dag nu!
  Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Visst önskar man att besökarna lämnade ett litet tecken, ett litet ord? Inte har du någon tråkig blogg - inte alls - men en bra tolkning av tisdagens tema!

  Jag skulle gissa att en knapp tiondel av besökarna skriver. Om ens det. Visst är det tråkigt...

  SvaraRadera
 5. Här var det tråkigt som gäller. Men inte är det tråkigt på bloggen din. En jättemysig o trevlig sådan tycker då jag.

  SvaraRadera
 6. Här var det trist och visst håller jag med i det du skriver. Jag har släktingar som säger att dom tittar in och läser men som ALDRIG ens bemödat sig med att skriva någonting utan lämnar någon liten kommentar när vi ses vilket inte ens är en gång per år..... Trist!!!

  SvaraRadera
 7. Jag buuu för folk som inte lämnar något avtryck. Buuu också för folks om lämnar avtryck i naturen med skräp och annat skit. Men nu ser vi lite positivt på det: det finns också dom som alltid lämnar sitt lilla avtryck (kommentar) och som förgyller ens vardag, eller hur Anki?
  Solstrålar på dej.....

  SvaraRadera
 8. Bra tråkigheter du har hittat!
  Men jag vill också hellre ha kul...
  Ha en fortsatt bra tisdag.
  Kramen.

  SvaraRadera
 9. Det där var väl alldeles utmärkta tolkningar på tråk-temat! :-) Och att vissa inte ens säger hej när de slinker inom beror nog inte på att de tycker din blogg är tråkig... Jag har massor av "favvis-bloggar" som jag aldrig lämnar kommentarer i men som jag ständigt återvänder till. Tycker man får göra så också! :-)

  SvaraRadera
 10. härliga bilder och visst är det tråkigt när folk slänger saker var som helst och jätte tråkigt att inte få träffa sitt barnbarn ofta..

  och inte har du en tråkig blogg.. många som bara läser och inte vill lämna kommentar utan dom föredrar att vara totalt anonym.. :)

  ha en skön dag

  SvaraRadera
 11. Tror det är lite så att vi som börjat hoppa in o ut hos varandra skriver helt naturligt men sen finns det de som inte börjat skriva, som är osäkra på hur de ska göra/rädda göra fel..
  Upptäckte för ett tag sen att fler än jag trodde här i samhället brukar gå in o läsa men har aldrig skrivit. Kul i och för sig men säger som du att det är extra kul när man skriver några ord.

  SvaraRadera
 12. Ditt lilla barnbarn har en härlig blick. Och det är inte en tråkig blogg du har, ganska underhållande faktiskt. Lovar att komma tillbaka.

  SvaraRadera
 13. Tråk o tråk...här skiner solen hos Anki..då kan det bara vara härligt..så det så..kram på sig..lilla barnbarnet är väääldigt gulligt..som allt annat här..:)

  SvaraRadera
 14. Det var jätte bra bilder till detta tema och din blogg är ju jätte fin och INTE ett dugg tråkig ju :)

  SvaraRadera
 15. Barnbarn kan man aldrig få för mycket av, slänga skräp och glas är ett otyg en av våra tikar skar sej i trampdynan i dag;-(
  Fina hundar ni har, själva har vi fyra
  schäfrar.
  Ha det bra;-)

  SvaraRadera
 16. Vi var till Charlottenberg en sväng idag.
  Snön har krupit ihop rejält och skaren är stenhård och blänker skarpt i solen.
  Det är vackert.
  Medans jag sitter i bilen och tittar ut så tror jag att jag kommit på nästa blogginlägg hos mig.
  Men det krävs att jag kan kliva ur bilen med jämna mellanrum hela vägen från Kongsvinger till Charlottenberg. För att ta bilder.
  Det tror jag maken skulle tycka var tråkigt.
  Vad jag tänker på?
  Jo, det som göms i snö, kommer upp i tö....
  Pling, pling!
  Allt förb..... jä...a skräp som alla natursvin och idioter kastar ut från sina bilar! Bara för att man inte vill ha det i bilen!
  Det är TRÅKIGT att se.
  Men din blogg är INTE tråkig.
  Här finns ju allt. Skratt, hästar, recept, fåglar i skorsten, snö, barnbarn, skräp och så du.

  Nu vet du det.
  Klems Synnöve.

  SvaraRadera
 17. Ha ha, nu fick du allt ur lite frustration tror jag. Det behövs ibland men din blogg verkar tvärtom vara fylld av trevliga och roliga inlägg och bilder.
  Jag håller med dig, ett litet avtryck när man varit inne och kikat hos någon hör till artigheten i bloggvärlden.
  Önskar dig en fortsatt rolig vecka.

  SvaraRadera
 18. Trots att jag själv inte har eller längtar speciellt efter några barnbarn så förstår jag din längtan efter den underbara ...

  Jag håller med om alla tråkigheter som bara slängs och jag kan inte förstå varför. Det kan väl inte vara enklare att slänga ett kyl- eller frysskåp i skogen än att åka till närmsta återvinning?

  Sedan beror det nog inte på en tråkig blogg utan det är nog så. Jag kan sitta och läsa men inte alltid kommentera och att bara säja hej skulle jag nog inte göra. Jag tror att många andra gör som jag.

  Sedan kan jag också tycka att tisdag är veckans tråkigaste dag, ska förklara någon gång.

  SvaraRadera
 19. tråkig ! aldrig i livet ...gillar din blogg

  SvaraRadera
 20. Morning! Tråkig blogg...never, never! Alltid lika kul att kika in här! Även när ämnet är tråkigt!
  Kramen!
  Ragnvi

  SvaraRadera
 21. Ja, men du verkade inte tråkig i alla fall! La in mig som följare :-)

  Kram från Pennelina

  SvaraRadera